Kad sieviete uzraksta pirmā...

Sievietes, vai mēdzat uzrakstīt vīrietim pirmās? Ja jā, kādi panākumi?
Vīrieši, vai jums patīk kad sieviete uzrunā jūs pirmā vai tomēr dodat priekšroku paši izvēlēties, kam uzrakstīt?
(Savu viedokli pateikšu pie komentāriem, bet nesasteidzot).
=))

runcs51  Man arī patīk,ka sieviete pirmā uzraksta...tātad-reāli domājoša sieviete un ar tādu ir vērts iepazīties....

MrProvocateur  Nē, nu uzraktīt pirmajai un pirmajai piedāvāt seksu ir ļoti saistītas lietas. Ja pirmā uzraksta, tad arī seksu piedāvā. Visinteresantākais nocērojums ir tāds, ka BeUškas (lietotās) sievietes gaida tieši tādu pat attieksmi kā no salona neizbraukta jaunava, kura pati nezina, ko vēl grib.
Lai kādai uzrakstītu, ir jābūt odziņai, un ne katrai tāda ir. Anketa, anketa.. nu ne jau viss atspoguļojas anketā. Tepat PA daudzas lietas izklājas kā uz delnas, attieksme, pārliecība, prasme izteikties, komentēt tēmu.. Tas ir tāds spogulis, kas princesi spēj pārvērst par (..epitets, apzīmējums pēc ieskatiem), un tā nu dažas lepni gaida, kad viņām uzrakstīs, tikai melno ar trimmeri drīzāk sagaidīs...

Aurora  varbūt sievietes te nāk spēlēties un iepazīstās ar tiem, kas nav tik...(piemeklē katrs pats), lai atrastos oho. Ģimenē pietiek ar 1 stulbeni.

ZZemene  Ļoti reti, esmu uzrakstījusi pirmā un man vienmēr ir pieklājīgi, jauki atbildēts. 😊

neratnelis  Ir smailiks atsūtīts, aizustu parasti, tādu pašu. Un ar to komisijas beidzas

Chris1986  Zemene, tu vēl neesi man uzrakstījusi, tāpēc tev vēl neviens nav rupji atbildējis! :D Starp citu, tu biji tā kas, kas pirms 20 gadiem ar plikiem pupiem izskrēji uz laukuma Latvijas-Portugāles futbolas spēles laikā? :D

uzplanaledus  Tūlīt Chrisa pastkaste būs pilna :D

ZZemene  uzplanaledus rakstīsi pirmā Crisam?!!! 😂 Smalki!! 😂

uzplanaledus  Jā, uzrakstīju jau, neatbild :(

DaLila  Vells, es ari uzrakstīju vienam... no TĀS paaudzes, kurai nedrīkst... un ari neatbild :(

ZZemene  Uzrakstīt pirmajai, nenozīmē piedāvāt sex!!
Kas tas par murgu, lēta provokācija!!
( pavirši, neizlasīju MrProvocateor komentāru)

Anrijs1414  Ja godiga,lai raksta pirma.Te neredzu jegu diskusijai.

Kurts69  Domāju ka vairums saņemot vēstuli apskatās no kā tā ir. Ja kādi "tehniskie parametri" neatbilst vēlamajiem, tad neapgrūtina sevi ar atbildi. Nezinu kas labāk - atbildēt pieklājības pēc, vai neatbildēt vispār. Tas iespējams atkarīgs no mērķa, kāpēc cilvēks te atrodas.

uzplanaledus  Jā, patiešām, vai tad te kāda muslima valsts, ka nevar ne vārdiņu pateikt pirmā. Bet pieļauju, ka muslimi gan atbildētu jebkurai :D

Piparkuka  Var teikt to, ka tieši tā- iespaidu un paliekošas attiecības veidojas tur, kur otrs cilvēks ir iedziļinājies tevī, nedaudz papētījis un izlasījis vismaz tik, cik profilā uzrakstīts.
Lasot komentārus, nevarēju atcerēties, ka pati būtu rakstījusi vai dzīvē pirmā uzrunājusi tos, ar kuriem ir bijušas (vai ir kādas) attiecības. Nē- ievēro, uzraksta, nāk līdzi, apsēžas blakus, atnāk parunāt- vīrieši.
Un tagad novērtēju tos, kas bija izlasījuši un iedziļinājušies.
Piem, var pieķerties 1 vārdam vai 1 izteikumam anketā un jau sanāk dialogi, vēlāk- draudzība utt.
Laikam un varbūt uzrakstīju kādam tais laikos, kad bija TV tādi čati- ar telefonu Nr:)) Šķiet tad gan:) Un tās bija- mīlestības. Divas īstas un lielas dzīves mīlestības.

Bellatrixa  Nerakstu, BET protu iznesties, lai uzrakstītu man :D

Flints  Sarakstes uzsākšana tās iniciatoram, protams, pati par sevi vēl neko nesola un negarantē. Man patīk ne tik daudz tas, ka sieviete uzrunā pirmā, bet saņemt un lasīt saturīgas vēstules vispār. Diemžēl bieži tā negadās.

sauljuks  Ir gadījies pirmajai kaut ko aizkomentēt. Bet ļoti reti!

jotuns  Es arī pirmais nerakstu! Gaidu, kad tās 18 gadīgās uzrakstīs ... Droši vien foto ar locekli labāk strādātu, bet nu es esmu konservatīvs un varu pagaidīt.

Lobo  Skaidrs, ka jāraksta pirmajai. Lielākajai daļai ir profilā kaut kādi feikie attēli, tā ka vecis var padomāt- tā baigā kroka, jo pat savu feisi kautrējas uzrādīt un otrs- kad uzrakstīsi pirmais, šī uzreiz sāk lauzīties un celt sev cenu. Viss kā dzīvē.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu