Aizdot savas mājas

Jūs ielaistu savā dzīves vietā savu draudzeni/draugu uz kādu brīdi/ pāris stundām/ dienu, lai viņai/am būtu iespēja pabūt kopā ar mīļoto (vai vienkārši iekāroto) personu? :)

p.s. vēl jo vairāk, ja viņu attiecības neatbalstītu. Nepatīk man tie precētie/aizņemtie, kas guļ ar citiem. Kreisie gājieni nav manējie!

Bet no otras puses, ja man nav sexa (nu vismaz ne tajā vakarā), kāpēc lai manas mājas nepiedzīvotu ko jauku? ;))

Letija  Nē, protams - man nav tik nabadzīgu draugu un arī tik jocīgu, nē.

Mana māja nav iznomājama izklaides vieta!

neratni_stasti  Ja divi pieauguši cilvēki nespēj tikt pie seksa bez draugu asistēšanas, tad šiem ir jāpaliek gribot. Punkts, āmen!

10:42 Ja acis iet no orbītām laukā, tad sekss būtu turpat mežā zem egles.

Teorētiķi :D

Aurora  kāpēc ne? dzīvot vajag vieglāk

PaisumsBegums  Nr.3
:D:D zem eglītes? Nu nu. Citi baidās pat zem eglītes apsēsties; nedod dies kāda skujiņa iedursies, dunduruņš dupsī iekodīs... :D

P.S. Gudrie teorētiķi valdībā sēž, kur vistu fermers var pārvaldīt IeM, kā piemērs.

Aurora  tas gan nebūs pa tēmu, bet saitos klīst tāds joka aforisms-ja tev dzīvē pietrūkst brīnumu, nomaini "skazočņiku" pret "volšebņiku". Ja pieņem, ka vēl turklāt vārdiem ir segums, tad ar šo trumpja dūzi skazočņiks beigts ar vienu sitienu.

neko  Ne reizi vien esmu tā tā darījis:) Jaunībā tādas situācijas bija regulāri, pēdējā laikā gan ne, bet ja vajadzētu kāpēc ne.
Vispār draugi diezgan bieži mēdz nakšņot. Arī tad ja nav vieni.

Piparkuka  Nu nē- ir taču viesnīcas, vasarā ir daba, mašīnas, un tml. Kāpēc svešās mājās?!..
Nu, vienīgais, ja Tev ļauts noskatīties....:)) Tad ir interesanti.

riebekle  Ja man ir draugi, tad viņi ir mani draugi arī tad,kad viņiem kaut kā nav vai klājas slikti, tāpēc es palīdzēšu kā vien varēšu. :) Savulaik esam veduši draudzeni pie drauga nakts vidū uz ellē ratā otru LV galu.

Piparkuka  nazi- nav vienkārši atrast viesnīcu?! Nu gan- Booking.com ir miljoniem, kādu tik nevēlies/vēlies!:)) Ceļojumam uz jebkuru pasaules pilsētu var atrast viesnīcu...

Gunitaa  Domāju, ka šāds jaut. varētu būt aktuāls jauniešu vecumā, kad gribas tā kā acīs cērtas, bet mājās vecāki traucē. :D Nevaru iedomāties, ka kāda mana draudzene pajautātu, vai drīkst atvest savu draugu uz manu māju, kur kopoties. :D Pieaugušiem cilvēkiem, kuri strādā un kuru draugi nav kapeikpi&ēji, kas nevar noīrēt naktsmītni, parasti šādi jaut.nerodas...

dodekaedrs  Paldies Dievam, manā draugu lokā nav tādu, kuriem būtu problēma noziedot 30€ viesnīcas numuriņam.

langstinsh  Kam šodien neiet...
I nedomājiet...kā iet!

ne_meklejumos  Manas mājas durvis maniem draugiem ir atvērtas vienmēr, viņu privātā dzīve uz mani neattiecas.

VECA_PIEPE  Gunitaa izcako oderi.

Jaunības maksimālisma tīņi, iespējams, ka aizsitot viens otram savas istabas gultas vietu sekss tūrei (ta kamēr senči ir darbā vai izgājuši savās izklaidēs), varētu izrādīt abpusēju solidaritāti un tā izpalīdzot draugiem tikt vaļā no pubertātes vecuma pumpām.

Pieauguši, saprātīgi domājoši cilvēki tā nerīkojas.
Es nespēju iedomāties tādu variantu, ka kādam no maniem draugiem varētu vispār ienākt prātā doma, palūgt manas mājas atslēgu,...lai aizvestu uz turieni savu *auku/*aukuri uz fikso nodrāzienu (pardon my french!) manā guļamistabā.

"Nepatīk man tie precētie/aizņemtie, kas guļ ar citiem. Kreisie gājieni nav manējie!" (c)

Ta pofigs- precēti, neprecēti, ta vadoties pēc kreisiem vai labējiem izgājieniem,...ta pilns rublis cilvim nav, ja viņš izrāda pret Tevi necieņu, lūgdams Tevi atbalstīt viņa/viņas *aucību Tavā mājā.
Ta ar kāju pa t´irsu tādam draugam un uz viena rapšu lauka kopā ar viņu ta pat uz t´irsienu nenotupties!
Pilnīgs vājprāts,...ta kur šitādi galvā drāzti ļautiņi- "draugi" uzrodas un kā tādus ir iespējams par saviem draugiem uzskatīt?

Araabs  Dots devējam atdodas.Izlīdzi citiem un citi izlīdzēs Tev!!

nazis  Piparkuka 13:05
Jā, ar Booking.com var rezervēt viesnīcu jebkurā pasaules pilsētā, arī Rīgā var rezervēt viesnīcu, tikai uzsvars uz "rezervēt", nevis tā uz sitiena - sveiki, es esmu jūsu tante. Viesnīcas nebūt nepriecājas par pārīšiem, kam sagribējies nogrūsties, un nemaz viņus negaida.
Padomā taču par jautājuma būtību. Tādas vajadzības, kad jālūdz draugu mājoklis, nerodas plānveidīgi. Saplānot seksu var ar sievu (un vajag plānot), bet šis ir spontānais - pats labākais, un ja nav kauna lūgt draugu palīdzību, tad tas ir izmisums, pēdējais variants.

VECA_PIEPE  "Viesnīcas nebūt nepriecājas par pārīšiem, kam sagribējies nogrūsties, un nemaz viņus negaida." (c)

...viesnīcas nepriecājas,...bet draugam ir jābūt ahūni priecīgam un bezmēra viesmīlīgam, atbalstot "drauga" pliku vēlmi nogrūsties!

Pisec! :DDDDDDDD

kuks10  Draugi tādām huiņām, draugus neizmantos..

Alexa  Es, kā laba draudzene būdama, labāk nolasītu morāli tādai draudzenei, ko arī biju darījusi.
Kas attiecas uz dzīvesvietu - mana māja ir mana pils (lai kāda tā būtu), nevis kaut kāda caurstaigājamā sēta...

krumuzagis  es domāju, labāk, lai savu rūmi meklē, tomēr katrs cilvēks aiz sevis katrā telpā atstāj auru, lai katram sava rūmīte ir, kur šumēties, man parasti ir tā, kas nav mans un kur neekad neesmu bijis es ļoti piesardzīgi uzvedos, jo nezinu, kam tas pieder un ko viņs tur dara, kā arī esmu sastapies ar cilvēkiem, kas bez kompleksiem mierīgi ielien tavā privātā tlepā, gan vanda tevi pašu gan visas tavas mantas, taisni vai jāiet sūdzēties audzinātājai

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu