Aizdot savas mājas

Jūs ielaistu savā dzīves vietā savu draudzeni/draugu uz kādu brīdi/ pāris stundām/ dienu, lai viņai/am būtu iespēja pabūt kopā ar mīļoto (vai vienkārši iekāroto) personu? :)

p.s. vēl jo vairāk, ja viņu attiecības neatbalstītu. Nepatīk man tie precētie/aizņemtie, kas guļ ar citiem. Kreisie gājieni nav manējie!

Bet no otras puses, ja man nav sexa (nu vismaz ne tajā vakarā), kāpēc lai manas mājas nepiedzīvotu ko jauku? ;))

preilene  nazis, viesnīcas ir priecīgas par katru klientu, jo tas naudiņu nes. Esmu diezgan daudz braukājusi apkārt "kur acis rāda" un naktsmītni meklējusi vakarā, braukājot pa viesnīcām "dzīvajā" - visur ir bijusi laipna attieksme. Un, neatkarīgi no tā, vai numuriņš viesnīcā rezervēts iepriekš vai nav, praktiski visiem pāriem tur ir sekss.
Bookingā nav problēmas norezervēt numuriņu un ierasties pēc 15 min, ja kas ;).

Un es tiešām domātu, ka mana draudzene ir sajukusi prātā, ja viņa ierastos pie manis un prasītu, lai es aizeju pastaigāties uz pāris stundām, jo viņai un viņas loverim ir vajadzība. Diez - šajā gadījumā viņa pati gultu pārklātu vai tas būtu jāizdara man, pirms aiziešanas?

nazis  Visi tik svēti un godīgi palikuši, ka nelabi metās. Kādreiz pa trijiem kopmītnes istabiņu pratām sadalīt, un neviens nebija apbižojies, apvainots. Arī morāles nevienam netika lasītas, un nekādas auras nebija jākliedē. Kur tas viss jums ir palicis? Veci esat palikuši, nekad jauni nebijāt, tādi veci un gudri, prātīgi un tikumīgi jau piedzimāt? Laikam jau, atmiņā robi sāk parādīties!

elsa  Nē! Neko jauku nesaskatu faktā, ka mana dzīvokļa horizontālās virsmas tiktu noķēzītas ar svešiem ķermeņa šķidrumiem.

fargo  nē, man nav tādu draugu. un nekad neviens nenāks pie manis mājās piekopt gadījuma sakarus. nē.

preilene  nazi nē, mēs veci esam palikuši. Beidzies tas laiks, kad visi vienā istabiņā kojās gulējām, kad bija vienalga, kur nakti pārlaist (kaut uz soliņa vai grāvī), vienalga ar ko papriecāties, vienā dvielī varējām slaucīties, no vienas pannas pa taisno kartupeļus ēst un visi ar vienu zobusuku zobus mazgāt. Toreiz viss bija savādāk un to sauca par jaunību.
Traki, ja šis periods kļūst bezgalīgs.

nazis  Es nedomāju, ka tur pie vainas ir pāragri uznākušais vecums vai bezgalīgi izbeigusies jaunība. Savs dzīvoklis un guļamistaba tik svēta kļuvusi, ka paši tur vairs neuzdrošinās ar seksu nodarboties, kur nu vēl citiem ļaus. Arī tas nē!
Vienkārši nav draugu un nav saprašanas, kas ir īsta draudzība, tāpēc šādu situāciju pat iedomāties nespēj, kur nu vēl iedziļināties problēmā. Ja to saprastu, tad šeit komentāru būtu uz pusi mazāk.

Kurts69  Te daudzi tik gudri, paštaisni un pamācoši. Tik nevar īsti saprast, vai šai nostājai kājas aug no svētuma, jeb egoisma.
Jautājumā bija vārdi "Draugs" un "Draudzene". Tad nu mans viedoklis ir tāds, ka tiem kas nav gatavi uz zināmām fiziska vai garīga rakstura neērtībām, šo draugu/draudzeņu nemaz nav. Un varbūt arī nekad nav bijis. Bēdīgākais jau nav tas, ka te kāds savas mājas durvis netaisās atvērt, bet gan tas, ka nemaz nav neviena, kas pa tām vēlētos ienākt.

Alma9  par laimi, man nav tādu draugu, kuri krāpj viens otru...nē, neizpalīdzētu, jo neatbalstu šādus mēslus...

fargo  nevajag būt par muļķi pusmūžā. draugs ir draugs! tas ir specifisks termins nemiesiskai mīlestībai. tuvībai, jā, bet tu NEVĀLĒ DRAUGUS!
tad tie nav draugi.
"sveiks anton! kādi tev vakar uz pakaļas bija džinsi! es gribu tevi anton! davai šovakar padraudzēsimies!?"
nē! draudzība ir konkrēta lieta. tā ir uzticība, brālība, paļaušanās, kaut kas tuvs un kopējs. bet ne sekss.
jo redzi, tam ir cits nosaukums. mī-ļā-kie. tas tā saucas. tam ir vārds. jēdziens.
un es ieteiktu bēdāties par to, ka ne mīlēt, ne pat vālēt nav ko vispār, ne nedēļas sākumā, ne nogalē, ne pseido draugu, ne mīļākās. par to lūk varētu būt kaut kāds pamats bēdāties.
tā! ir slikta stadija pusmūžā. bet, neko darīt, dzīve nav vienkārša. bet ja baisi da ļoti gribas bēdāties, tas te ir leģitīms iemesls, ok?

kruela  .....maniem draugiem pašiem ir savas mājas....pati arī nekad ko tādu neesmu lūgusi i nelūgtu.....cieņa pret draugu ir svarīgāka par mirkļa gribēšanu....

Piparkuka  Nu... es domāju, ka ar sievu nu gan (un arī) nav jāplāno, jo labākais ir tas, kas notiek un sagribas uz vietas. Nu tik, cik vienkārši plānot savā galvā, visu dienu...:) vai jebkad.
Bet tā. Un ja esi precēts. Vai abi precēti. Un pie draugiem.
DRAUGIEM! Nē.
Mazākais, ka tas būtu galīgi nožēlojami. Tādas lietas var darīt tur, kur tevi neviens neredz vai kur neviens nezin.
Un cik vēl nožēlojamākas būtu pēc tam tavas mājas un tavs skatījums uz šo draugu/draudzeni!:(

Piparkuka  (draudzenei atteikt būtu grūti, taču tad 1) tā ir draudzene, kas nav precēta, 2) tad viņi nāktu ciemos abi, 3) tad es zinātu, kas tie abi ir- un lai paliek un guļ un man it nekur nebūtu jāiet, loģiski).
Bet ne jau tagad, ja, piem., man labs draugs vai draudzene nāktu ar svešu, ja viņai ir vīrs/sieva!
Nu ielieciet savus bērnus to vietā!!!
Absurds.

VECA_PIEPE  "Mana māja ir mana pils!" (c)


...pilī uztaisa publisko bordeli, tjipo "draugiem". :DDD

RRAGANA  Nop!😑
Mana gulta ir mana gulta! Svjatoje! Un citiem tajā nebūs jāties/drāzties/vālēties/mīlēties... vobšem-seksot! Nop, nop, nop!

Naktsmājas-jā, lūdzu. Viesistabā, ja man tāda ir. Atstāt visu mājvietu pat draugiem-NOP!

veeja_roze  Te tā padaudz morāli tīro salasījies. Tikai vīrieši stāsta, ka neskatoties uz to, ka precēts, atrast OHO seksapartneri esot vienkāršāk par vienkāršu. Arī precētās reti atsakot.
Es draudzenei nevarētu atteikt. Man būtu jāsaka, tu ko, ar precētu, manā mājā, nē nē, es taču svēta.

Ajisata  Nē!

never_pa  Ja ļoti palūgtu, noteikti
:)

Alexa  VECA_PIEPE:

jau pamanīju, ka esat vulgāra, prasta un piedauzīga, izejot no Jūsu, VECA_PIEPE, ļoti īpatnējām citu ļaužu textu interpretācijām.

mairita1971  Visus nelaistu,bet tuvākās draudzenes noteikti.Viņas grēks vai izpriece ir arī mana.Un kas es par draudzeni,lai lasītu sprediķi.Lai pēc tam iet uz baznīcu un sūdz grēkus.Mācītājam par to maksā.

008  Te jau izskanēja viedoklis, ka draugi tādām lietām draugus neizmanto un es pievienojos!
Ja draugam vajadzetu naktsmājas, jebkurā laikā!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu