Aizdot savas mājas

Jūs ielaistu savā dzīves vietā savu draudzeni/draugu uz kādu brīdi/ pāris stundām/ dienu, lai viņai/am būtu iespēja pabūt kopā ar mīļoto (vai vienkārši iekāroto) personu? :)

p.s. vēl jo vairāk, ja viņu attiecības neatbalstītu. Nepatīk man tie precētie/aizņemtie, kas guļ ar citiem. Kreisie gājieni nav manējie!

Bet no otras puses, ja man nav sexa (nu vismaz ne tajā vakarā), kāpēc lai manas mājas nepiedzīvotu ko jauku? ;))

Pilskungs  Agrākos laikos tā bija pavisam ierasta prakse, un nevienam nebija jautājumu. Viesnīcu nebija.
Kopmītnēs nelaida. Tie, kas nav pieredzējuši, nesapratīs. Bija pat grafiki, kurš pāris kurā nedēļas dienā nāks. Un pilnīgi bez maksas.

ketija64  Nē, jo skan muļķīgi, kā bērnudārza līmenī!! 😉 Normāli cilvēki visu paši nokārtos!!! Te gandrīz kā tēma, kā nesamaksāt nevienu centu.... 😄

virietis1973  Ir novērota interesanta lieta,jo vairāk dāma šausminās un vaimanā par līdzīgām lietām, jo vairāk pašai tādu un līdzīgu gadijumu aiz muguras.Ja tieši par jautājumu,ir bijis visādi un gājis arī visādi.

Dvinsky  @veeja_roze rakstīja "Tikai vīrieši stāsta, ka neskatoties uz to, ka precēts, atrast OHO seksa partneri esot vienkāršāk par vienkāršu. Arī precētās reti atsakot."
Nu, nezinu nezinu. Dirš tie vīrieši IMHO. Atrast var, bet vienkārši tas nebūt nav. Bet ir pilnīgi loģiski, ka precēts vīrietis meklē precētu draudzeni. Mazāks risks iekulties problēmās.

Lobo  Ja Tev patīk vārtīties pa citu nožmāķotiem palagiem, tad nekādu problēmu. Pie lielāka pūtiena arī matracis var ciest.

VECA_PIEPE  uz to #20:37

Nu vsjo,... Piepis, ja ne realitātē, tad virtuāli savu reputāciju ir makten samaitājis!
(dauza pieri pret stenderi)

Geisha  A vot es esmu mīlējusies gan svešā dzīvoklī, gan siena šķūnī, gan siena zārdā, gan mežā kur odi pakaļā kož, gan purvā starp dzērvenēm. Un bija forši.

Piparkuka  Jūrā ūdens saldē... nekas dižs tur nesanāks:))

Piparkuka  Aha aha aha, tas būs kāds bijušais pielūdzējs, 100%!... mhm

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu