Kā pārdzīvot šķiršanos, un nesajukt prātā?

Ar ko lai sāk? Jā fiziski grūti iziet pat laukā?

Drole  Abstinences "lomkas".

https://www.wbur.org/commonhealth/2015/02/12/your-love-is-my-drug-science-broken-heart
https://www.sbs.com.au/news/insight/why-a-breakup-feels-like-a-drug-withdrawal

iegooglee "detoxing from an ex" :)

saskumushais_38  Johaidī, Rasty!, tu taču neesi ne pirmā, ne pēdējā kas tā jūtas.. vienam otram vīrietim ir tāpat.. tiešām vajag sevi ar kaut ko nodarbināt lai nenāk prātā muļķības..

guntina123  Ja ,tas ir sapigi ,un varbut ari aizvainojosi ,ja Tevi pamet un aiziet pie citas,bet tapec jau nevajag jukt prata. Dzive ir daudz sapigaku brizu ,kad tiesam doma ,ka sirmis aizversies ,bet sievietes ir stipras ,tas var izturet ne tikai to.
Domaju,jajuk prata tad ,kad Tev ir jazaude miesigais berns.

saulite34  Pārstāj sevi žēlot ,no tām asarām un lielās raudāšanas tāpat pašlaik nekas neizmainīsies ,lien laukā no gultas un sāc sevis labā kaut ko darīt.

rokons  Pag, uzmanīgi..... saožu klīniskus depresijas simptomus. Derētu psihiatra konsultācija...... rīt, nevis kaut kad !

magnija  ar katru reizi šķiršanās sirdsdēstu periods saīsinās, smagi, neiespējami utt, bet viss pāriet un tu atkal iemīlies :)... un atkal spīd saule un no jauna pasaule iegūst krāsas... Viss pāries, taču nedrīkst sevi žēlot bezgalīgi ilgi.

ne_meklejumos  Tāda sevis žēlošana vien izskan, te taču reģistrēties spēka pietika.

Jurijs1962Augums163  eh, mani tā mīlētu kaut 1 sieviete ! :(

TrueBlue  Tādas loses ar vel eksistē, kas šķiršanos pārdzīvo 🤣🤣🤣

Jurijs1962Augums163  vēl, gribētos paskatīties kas tur par Appolonu Beļvederasu, tas ir, Antonio Banderasu

Epifanija  Nu džeks pat uz burku nevar aiziet ka dāma sāk jukt jau prātā - tā tik ir mīla!

rokons  Pirmajā tuvinājumā - tā nav mīla, bet apsēstība. Nez vai kāds no šejienes kritizētājiem būtu ar mieru censties izvilkt autori ārā no akūtas saslimšanas, jo šādās situācijās ārsta rekomendācijas ir jārealizē dzīvē, kas prasa nopietnu līdzdarbošanos.
9 pret 1 , ka bez psihiatra labi nebūs............. :(

straume22  No gultas jau esi cēlusies?
M-?
paraksC:"atbalsta grupas biedri"

riebekle  Beidz sevi spīdzināt. Tas cilvēks nav nomiris. Ja mīli, tad novēli viņam to labāko un palaid! Šodien ārā labs laiks - ir mazliet saules un nav karsti, izej pastaigāties.

Piparkuka  Cik gan stulbs var būt cilvēks! Tiešām.
Nu ja mirsti, tad mirsti, neko darīt.
Tiaki padomā- vai visas lietas sakārtotas, piem., epastu paroles, parādi, rēķini, vecāki, dzīvokļa lietas, mājdzīvnieki, bērni, bankas piekļuves (lai pēc tam kāds var piekļūt, piem., mamma un tml.) utt.
Vai būs nauda bērēm vecākiem un kas paliks pēc tevis!
Ja jau tik STULBA esi, ka tagad raudi dēļ tā, kurš no Tevis aizgāja.
Var raudāt, protams, cik nav gauži un traki raudāts!
Taču tas pāriet, jo tu jau pats tikai sev sliktāk dari un tas otrs jau to neredz.... Izželo sevi un tad pietiek.
Un darbs- vai darbs nav?! Pienākumi, kādas atbildības. Ja viss OK, neko vairs dzīvē negribas, nekur aizceļot negribas, viss sakārtots- necelies no tās gultas. Svētīti aizmiedz.....

kuks10  Iedomājies,tas bija nolietots prezeratīvs ,kuram lietošanas termiņš ir beidzies,nospļaujies un ej uz priekšu,jo dzīve ir skaita..))

Floriana  Nekā! Laika jautājums! Vienkārši iemācīties sadzīvot, ka pāries!

Raivis_1977  Te nav komentu! Vai nu sajūk prātā, vai nu nesajūk! Bet pēc jau iepriekš izskanējušām frāzēm par kaut kādiem nesavaldīgiem, debīliem, atriebīgiem puišiem, izklausās, ka tie gan jau, ka jau tad jūk prātā, vai nu jau sāk tad jukt!
Vienkārši, ir jāstrādā ar sevi, un ne tikai šajā epizodē vien! - Jeb kurās attiecībās, jeb kuras attiecības uzņemoties, bet tas ir arī abpusēji uzņemoties šo lomu!
Tikai stiprajiem var būt dzīve skaista, ikkatrā lietā un ikkatrā pozīcijā, pat kā arī tev tobrīd varbūt pat neietu! Grūti to saprast.
Bet varbūt lietas vajag mazliet savādāk uztvert un saprast tās, jo ir kam iet vēl sliktāk, un atrast vienmēr tajās kādu izeju ...

kosrem  Tu aizgāji,
vai tādēļ gals!
Gan jau tavā vietā,
Skanēs cita balss.

Chris1986  kosrem, izcila dzeja. Man liekas, ka Raiņa dzejoļu krājuma "Gals un sākums"

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu