Kā pārdzīvot šķiršanos, un nesajukt prātā?

Ar ko lai sāk? Jā fiziski grūti iziet pat laukā?

meenesgaisma  Ko tur pārdzīvot? Beidzot esi viena un vari baudīt dzīvi, darīt, ko vēlies! Būtu jāpriecājusies, kad neesi vairs attiecībās, kurās nebiji laimīga, kuras bruka. Vismaz netērēsi vairs laiku uz attiecībām bez nākotnes!
Kad emocijas pierims aizej uz randiņu ar kādu un šī portāla vīriešiem un ja nepatrāpīsies variants ejam pie manis tēju dzert, tad iespējams uzplauks jauns mīlas stāsts.
Neieciklējies uz pagātni!Tā Tevi vairs laimīgu nepadarīs!

Marija_Anna  Un arī cilvēks - plāksteris sanāks cilvēks - piparplāksteris. Būs tikai nepatīkamāk. Un negodīgi pret otru.

quimera  Kamēr vienam visa sabrukums,tikmēr otrs līksmo!
Tusē,un totāla vienaldzība pret cilvēku,kurš vel nesen bija blakus.
Parasti ar laiku,tas kā bumerangs tam otram atlido viss atpakaļ.
Līdzīgi saņemot visu pretī.

sauljuks  mazāk vajag skatīties, kas otram! Jādzīvo sava dzīve. Un jāsaprot, ka katrs ir pats savas dzīves un savas laimes gan kalējs, gan noteicējs! Nevajag gaidīt, ka atnāks kāds un salabos Tavu dzīvi! Atnesīs laimi un viss būs saulaini! Tā nenotiek. Ja laimes un saules nav pašā, tad neviens no ārpuses to neiedos!

Geisha  Tev atvērās citas durvis uz pasauli. Tev uzradās brīvais laiks kuru vari veltīt sev. Pasaki paldies bijušajam par to ko viņš Tev deva vai neiedeva un turpini tālāk savu dzīves ceļu. Bijušais savu lomu Tavā dzīvē ir jau nospēlējis. Nekad nevajag dzīvot pagātnē. Dzīvo šodien, te un tagad.
Pirms nedēļas uzzināju, ka es bijušajam esmu :"vienmēr gaišā piemiņā". Vienmēr gaišā piemiņā.... bet es tak vēl esmu dzīva. Pats visu nojauca (aizskrēja pie citas) un tagad raud gaužas asaras. Varbūt arī Tavam bijušajam jāaizskrien aiz stūra, jāzaudē Tevi, lai saprastu ko ir zaudējis. Kādreiz cilvēki attālinās, lai vēlāk saplūstu vienotā harmonijā.

Lobo  Iespējams, ka Geišas bijušais uzzināja, kā viņa Geiša ir vālējusies siena gubā, purvā un kur vēl tur nē, kur odi kož dupsī un un dunduri mugurā. Tāpēc arī aizgāja pie citas, kurai nav tik izteikti mazvērtības kompleksi.

Kurts69  Laikam pēc šķiršanās pirmais ko vajag ir pamati. Ja sabrūk tas, uz kā cilvēks balstījis savu dzīvi, tad ir nepieciešams kaut kas vietā. Kā tos pamatus izveidot ir katra paša ziņā. Kādam vajag laiku, kādam vainīgo, citam salikt visu pa plauktiņiem un noglabāt kaut kur dziļi, dziļi. Labi ja ir kāds ar ko parunāties, kas prot klausīties.
Ja attiecības bijušas dziļas, tad neko nedos mēģinājums atrast ātri ko citu. tas tā nestrādā! Nevar kaut ko vērtīgu aizstāt ar štruntu.
Ja pietiek spēka un apņēmības, tad šķiršanos var uztvert kā iespēju izveidot ko jaunu, ko labāku par iepriekšējo. Kāpēc nesākt no sevis? Fiziskās aktivitātes, kādi kursi. Tas var palīdzēt novērst domas. Neko jaunu jau te neizdomāt.

gaisma1234  SAULĪT, NODODIES DARBAM UN BĒRNIEM, EKSKURSIJĀM, BAUDI DZIVI, ATLIEC JAUNAS ATTIECĪBAS UZ LAIKU UN SAŅĒMUSIES SĀC VISU NO JAUNA. TEV VISS IZDOSIES. NEVIENS VĪRIETIS NAV PERFEKTS. PADOMĀ PAR TO, KA NEVAJADZĒS VAIRS KLAUSĪTIES VIŅA KRĀKŠANĀ,KRĀPŠANĀ, NEBŪS JĀMAZGĀ ZEĶES UN JĀPIENES ČĪBAS . UZSMAIDI SEV, DZĪVE IR LIELISKA.. PĒC PĀRIS MĒNEŠIEM PAT NEATCERĒSIES KĀDS BIJ VIŅA VĀRDS.

Piparkuka  Nekādi kursi ne darbi nepalīdzēs tāpat.
Ir jāpagaida kāds... gads varbūt?! Vairbūt vairāk vai mazāk, kamēr nomierinās sajūtas un kamēr izproti, ko PATI sadarīji ne tā. Vai- kāpēc tā notika. Ja nevar iziet ārā- nu neej. Kas tad to liedz?! Apniks un iziesi.
Un vēl jāpagaida.

Piparkuka  Kāds- erzacs?! Kas tas par jaunu vārdu....:(

Lobo  gaisma1234 ... NEBŪS JĀMAZGĀ ZEĶES UN JĀPIENES ČĪBAS... Uh, pdc! Grūta gan Tev dzīve bijusi. Vēl arī kliedza un sita pilnam komplektam?

Aldiz  Tev nav jāsajūk prātā...kaut emocionāls sitiens būs, tomēr..pasaki sev, ka viss kārtībā. Tev piederēs tas, kas tev lemts. Kam jāskrien, tam jāskrien.
Piecelies no rīta..nesteidzies čībās lekt iekšā...tu esi piecēlusies/ies, miljoniem nē. Tev dota iespēja..katra diena ir skaista un iespēju pilna. Priecājies,ka ir veselība, paņem kafijas/tējas krūzi lēnām pasēdi uz balkona, izdzer ar baudu, paklausies kā vējš, putni skan...ieklausies. Tu esi dzīvs un esi gatavs/a jaunai dienai. Mēs bieži vien nenovērtējam to,kas mums ir dots...mums ir viss, lai būtu laimīgi un priecīgi. Viss sākas ar sevi. Un vajag optimismu un pozitīvismu. Lasi grāmatas, sporto, dzīvo un izdzīvo to,kas mums dots. Kam būs lemts ar Tevi kopā būt, tas ieradīsies. Un padomā - ja tavā dzīvē cilvēks bijis nevis lokomotīve, bet enkurs, tad vērts liet asaras? Nē...Lai viss izdodas !!!!

Karkade  Laiks visu noliek savā vietā. Viss tik uz labu. No dzīves var paņemt tikai to ko esi pelnījis un tikai to, kas pienākas, dažreiz cilvēks pie tā pats nav vainīgs. Neieteiktu tupēt oho, uzklausīt un uzņemt te negatīvās enerģijas,kas var vilkt depresijā. Pēc melnās strīpas vienmēr nāk baltā.

Meloni  Njā...Viegli nav, saprotu, laiks, kaut kad, dziedēs, bet atmiņas jau prāts neizdzēsīs! Te jau vairāki ieteica, vajag sevi nodarbināt ar interesantām lietām, Tu taču esi Sieviete, un mēs ar visu tiekam galā, turies!

Karliine  Jācenšas ik brīdi nodarboties ar kaut ko,lai prāts nav aizņemts ar rakņāšanos pagātnē un situācijas preparēšanu.Fiziska slodze līdz pilnīgam pagurumam,tad ari miegs labāk nāks.Un var lieliem burtiem uz sienas uzrakstīt:VISS REIZ BEIDZAS,lai saprastu,ka šis ciešanas nav mūžigas.Pilnīgi piekrītu tiem,kas te jau iepriekš teikuši,ka laiks dziedē.

Sanija013  Sievietes vienmēr ir bijušas stipras. Turies! Atrodi, ko sirdij tīkamu. Ej mācīties sākt gleznot, lasi grāmatas. Galu galā, veic mājās ģenerāltīrīšanu! Un apskaties apkārt - dzīve ir pasakaina (jā, arī bez viņa), radinieki veseli, pati vesela, darbs, mājas ir. Kas vēl var būt labāks par tuvinieku veselību!

Geisha  Lobo 11:07, Tev gan domāšana kā mazam bērnam. Cīnies ar saviem mazvērtības kompleksiem? Ar mazvērtības kompleksiem neviens nelidos, negāzīs podus, nekāps kokā, nerāpsies kalnā, bet sēdēs sarāvies čupiņā un raudās spilvenā. Jeb Tev skauž, ka es savos gados varu un drīkstu atcerēties savus sagāztos podus, bet Tev īsti nav ko atcerēties, jo savu dzīvi esi pavadījis kambarī pa šķirbu lūrot kā citi par dzīvi priecājas?

Kurts69  izskatās ka laiks te iedibināt šķirto sieviešu terapijas grupu! Pie interešu pulciņiem varbūt?Un visas sadosies rokās, un pasaule kļūs labāka:D

Lobo  Nē, Geiša, te nu garām. Man vienkārši pietiek prāta savos gados publiski nelielīties ar seksuālo pieredzi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu