Salīdzinājums oho un zona !

Vēlēties oho satikt inteliģentu, zolīdu , atbildīgu, pieaugušu vīrieti attiecībām , ģimenei ir tāpat kā ticēt , ka tādu atradīsi centrālcietuma teritōrijā, kādā no kamerām vai kolonijā ! Kontingents oho ir ļoti līdzīgs !
Iesp.daži neatbilst tam konting.
Sievietes jūs esat tik naivas vai vienkārši izmisušas. Nu nemēdz būt pērles atkritumu bedrēs.

Piparkuka  Interessnti, no kurienes tu to rāvi?! Parasti vien cilvēki te ir. Dzīvē satikti, tàpēc zinām.

Karkade  Lielākā daļa te ir cietēji, kurām sievietes pāri nodarījušas, zelta gabaliņu nav gribējušas, alimentu nemaksātāji, rupji tēviņi, labi ja ir vidusskolas izglītība, labi, ka lepojas ar mašīnu, vecu grabažu, bildes saliek un sūta 10gadus un vecākas, kautkur piedzīvi, īrē, ar iedzīvi, kas saiet pāris Maxsimas maisiņos. Vai arī precētie, kuri, it kā nedzīvo kopā. Kaķiem jāsmejas.

Karkade  Pareizi, piparkūka.... parasti vien cilvēki te ir. Neparastām sievietēm te vīrieši nav.

Chris1986  "Ai, kā Buenosairesā tevi gaida!" (citāts no filmas "Ceplis") :D
Lai dies nogrābstās - gribētu redzēt, kādi izskatās tie vīrieši, kas pēc šādiem Karkādes un Meklēju-vīru tekstiem piedāvās viņām roku un sirdi! :D

sauljuks  Savādi!! Man to vien piedāvā kā nopietnas attiecības!! Aš skumji - jo šoreiz es tās nepavisam negribu!! ;)

Varbūt vaina nav piedāvātājos?

kosrem  Iepazīšanās internetā! Vai tas būtu OHO.lv, Seksam.lv vai inbox.lv. Kāda nozīme! Kādreiz runāja,- kas tā par iepazīšanos neredzot cilvēku.
Viss notiek ar laiku un izsijāšanu. Iepazinos un veiksmīgi. No 26 pretendentēm palika 3 draudzenes ar kurām uzturu vienkārši draudzīgas attiecības, un mīļa sieva.
Tā kā nevajag cerēt, ka pirmā uzrunātā tūlīt skries uz randiņu.
Ko daru šeit OHO. Interesanti.

Karkade  Viens maucības perēklis.

ZZemene  Skarbi, bet zināmā mērā, varu piekrist Karkade rakstītajam.

WabiSabi  Kāds tur brīnums? Lapa, kurā šķiet nekas nav mainījies kopš 80tajiem.. Bezmaksas heiteru salidojums. Ienākt, atslēgt domas un pavērot reality show a la "Zāģeri", kapēc gan ne? :D

DaLila  Ghmmm... nu, tā kā 17:19 es ari dabūju pa kaklu no tēmas autores, tad tomer atļaušos piebilst:

Lasot komentārus, izteiksmes stilu un viedokļus no tām, kam "viss ir slikti, visi ir cūkas, idioti un pabiras un vispār niziedzinieki", tad.... nebrīnos, ka neviens tā i neko kopīgu nav gribējis :)

008  Njā, izklausās ka kādām derētu mainīt orientāciju! ;)

neratni_stasti  Mani atkal interesē, kur autore dabūjusi tik precīzu informāciju par to, kādi ļaudis atrodami Centrālcietumā, kamerā vai kolonijā. Turklāt info ir tik precīza, ka zina, ka ļaudis oho ir līdzīgi. Ja autorīte strādā attiecīgajās struktūrās, tad tomēr no darba būtu jāatvadās par pārmērīgu pļāpīgumu un augstprātīgu valodiņu.
P.S. Jāatzīst, ka "kolonijas" Latvijā oficiāli nepastāv.

krumuzagis  alfrēds

WabiSabi  .. bet, ja jau tādu vai savādāku iemeslu dēļ esam šeit, tad vatbūt ir vērts pieņemt spēles noteikumus? Uzvelkam gumijniekus, uzliekam ķiveres un izklaidējamies! Visiem jauku wikendu ;)

kvarts  Taisni ārprāts, kā dažām te neiet.... Katrs jau saņem, ko pelnījis un no tās vides kurā uzturas...varbūt ar sevi jāsāk...

Adelante  Ja mani neinteresē kosmosa teorijas, tad neuzturos tur, kur to apspriež.
Ja nepatīk šejienes vīrieši, tad var doties tur, kur ir interesējošais personāžs vai, ja tāda vieta vēl nav radīta, tad pašām to radīt.




P.s. Man patīk grāvrači (lauki, ceļi sausi un cik viņi meistarīgi darbojas ar traktoru, mmm) un remontstrādnieki (rūpējos par ekoloģiju un labojamas lietas laboju).

Ziemeljblazma  wowww.... Tu man atvēri acis! Es pat nebiju iedomājusies, ka OHO esošo vīriešu vairums ir.. cietumnieki! Paldies Tev! :)))) Turpmāk noteikti būšu uzmanīgāka. Un tagad saprotu, kāpēc ir tik daudz profilu īpašnieku, kuru bildes gadien nemainās. :)

ketija64  Nepatīk iekš OHO, var meklēt uz ielas , var piekārt pie krūtīm birku "MEKLĒJU VĪRU " un stāvēt autoostā vai tāpat pie tirgus :)
Personīgi man te loti patīk,ir brīvība nevis zona:)

mierigais1  ...nu nav būtiskas starpības, te vai ,kā to pateikt,""tur ārā"",ja šeit visi ir slikti un nelabi,tad reālajā pasaulē arī noteikti ir apnicis ar savu ņerkstēšanu un sūdzēšanos :)

Jurijs1962Augums163  vai pie mums cietumos atļauts lietot telefonus ?!
bet salidzinājums ar "zonu" vismaz tajā pareizs, ka - tiem nav sievetes, un man nav sievietes :(
tikai pie kādas kategorijas sevi atnest ? "alkaholiķis" vismaz neesu :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu