Salīdzinājums oho un zona !

Vēlēties oho satikt inteliģentu, zolīdu , atbildīgu, pieaugušu vīrieti attiecībām , ģimenei ir tāpat kā ticēt , ka tādu atradīsi centrālcietuma teritōrijā, kādā no kamerām vai kolonijā ! Kontingents oho ir ļoti līdzīgs !
Iesp.daži neatbilst tam konting.
Sievietes jūs esat tik naivas vai vienkārši izmisušas. Nu nemēdz būt pērles atkritumu bedrēs.

Raivis_1977  Katrs spriež jau parasti pēc sevis, nemaz nepārliecinoties. Un tas arī attiecās uz meitenēm, nerunājot jau par (sievietēm) ...
Tad varbūt uz ielas atradīsi sev ko labāku!
Jo zemāk krīt, jo zemāks priekšstats par visu, un tas arī attiecināms uz tālākejošu neatdekvātu sapratni attiecībās vienam uz otru no kaut kāda viena nebūtiska rezultāta. Un nevajag spriest un vērtēt pēc kaut kāda viena oponenta!
Vai nu arī, tejeb kurš var sarakstīt da jeb ko, bet tāpat jau neticēs neviens tam viņa sacītajam! - Jo miglu jau arī dažs labs mēdz pūst kādam acīs, aiz kaut kāda sava aprēķina labad! )))

Johaidii  Bet protams, meklējuvīru! Savu bildi paskaties, savu leksiku kritiski pavērtē. Tāds tādu pievelk.
Skumji, bet ir tādas sievietes. Nebūtu pieprasījums, nez vai Tu sevi izliktu tā uz paneļa. Baudi!!!
Peace! 😊

Raivis_1977  Ir jātic tam ko kāds saka, un ir (jādara un japilda lietas) tā ka tās pienākās, bez kaut kādiem nevajadzīgiem liekiem aizspriedumiem un domstarpībām ...
Labāk pavērojiet paši sevi kā jūs pildāt savas lietas un savas un citu prasības!
Un tad izdariet slēdzienu par (sevi)! - Nevis veltīt laiku citu gānīšanām!

ALCORA  Niks meklēju vīru arī ir tāds kā izmisums. Pazudis vīrs, meklēju.
Kur atrod informāciju-ziniet ir nedaudz cilvēku ar nesaturēšanu. Viņi atrodami visās sfērās. Parasti slikti savu dzīvi beidz, jo kā saka, mazāk zināsi, ilgāk dzīvosi. Reiz uz ielas redzēju nogrieztu cilvēka mēli.

elsa  Neko te nemeklēju, vnk izklaidējos, ienākot te reizumis. Tūliņ sāksies darbi, tad te ienākš reizi pusgadā, bet nu nav te tik bēdīgi ar tiem vīreļiem, nav. Kas grib, tiešām, grib, tas atrod.

Raivis_1977  Neuzticības auka ir mmmilzīga! Bet neskatoties uz to, labiem cilvēkiem jau parasti labi klajās, neskatoties uz to kā ir gājis un kā nav gājis, jo dzīve nevienam nav bijusi, un šķitusi pārāk viegla! Viss ir atkarīgs vienīgi no Cilvēka, un kas viņam ir galvā. Darbi tikai liecina par cilvēka būtību ... Un jāņem vērā arī tas, ka ir tāds kā nerakstīts bumeranka likums, tas ko tu dari vai nedari, vienmēr it visur pēc kāda laika atgriežās pie mums atpakaļ, arī domas)!

Raivis_1977  Jo vairāk raksta dienu no dienas kādai meitenei, jo mazāk atbild. Vai tā ar jums nav gadījies??! ...

Aurora  patika Karkades domu gājiens. Anonīma virtuāla vide nav iepazīšanās birojs.

Pillerina  Uz 23:04 - ja diendienā ēdīsi putukrējumu, drīz prasīsies pēc parastas rupjmaizes dūšas piesiešanai..

uzplanaledus  Raivi, jo vairāk raksti, jo mazāk atbild, kur tad paliek bumeranga likums ? :)

siikaa16  Samierinies ar domu, ka priekš tevis vēl nav piedzimis vīrietis un turpini grauzt nagus.

krumuzagis  vienā darbā es ar humoru un priecīgi skatijos pats uz sevi un apkārtējo pasaule, uz ko līdzgaitnieki kurnēja, tas atkal apdolbijies, lai gan biznesa niša sastāvēja no alkohola un pārtikas produktiem, tad īsti nevar saprast kurš ir zonas kandidāts, vai tas kurš blakus skolai paverdzina cilvēkus no 8-22 Maksimāli nodarbinot, vai vienkārši cilvēks no dzīves, kurš priecājās par to, ka ziemā var aizbāzt sniegu aiz krekla un čiečie čiečiekurus izmantoti apkurē

Jurijs1962Augums163  tēma pēc ozona smird, ļoti kaitīga tēmai smaka :(

ZZemene  Protams, ja to vēlas, grib var sakarīgi iepazīties! Jo "pelavās, var atrast graudus" gan pērles gan dimantus. :)

Minkija  Kādi te cietumnieki un citi mūdzīši? Te var satikt gan savu kaimiņu, gan kolēģi, gan šefu...zem nikiem vai svešiem vārdiem un e-pastiem. Ko dzīvē satiec, to arī te. Naivums.

Raivis_1977  Vēl mazliet par kaut ko ...
Biju arī agrāk aizgājis pat uz vienu iepazīšanās biroju, un man tur par attiecīgu samaksu 40Eur. iedeva iespēju izraudzīties sev simpātisku meiteni no tur pieejamajām, esošajām fotogrāfijām, lai varētu iepazīties! Un kā arī iedeva man viņas mobīlā telefona numuru, pa kuru arī pat vēlāk zvanot pat nevarēju viņu nekādi sazvanīt!
Tad nesaprotu kam tie iepazīšanās biroji vajadzīgi tādi??! Nav aktuāli, vai lai vienkārši savus nervus lai sabeigtu??! Par psiholoģisko moralo atbalstu neviens nesniegs tur tev naudu!

Kurts69  kārtējo reizi cilvēks cenšas uz visu pasauli novelt savu nīkulīgumu.

Jason  Manuprāt, visai daudz ir atkarīgs arī no pašas meklētājas. Kā saka, tāds tādu atrod... ;)

Raivis_1977  Nu tieši tā, iet kaut kādā dzērāju diskotēkā. Viena bija jau kaut cik nedaudz piedzērusies, un piedzēries džeks tai piegāja klāt! Kā jums tas patīk??! - Teikšu godīgi, man tur nebija ko darīt! Bet klubos visi tāpat iet viens otram garām, tāpat kā vairums šeit!
Un tās pārsmukās jau nu vienmēr augstu savu latiņu cels, un pat nav īsti izprotams no kuras puses! Kaut gan, dažreiz šķietami liekas, kad pat nekur nemaz viņas arī nemēdz pat iepazīties, jo viņas jau nu tāpat jūtās brīvi brīvas vienas, un ir brīvas, jo cilvēks jau pēc būtības ir iekšēji brīvs no visa kā, jo kā jau daba viņu ir jau radījusi!
Tikai vien tas, ka patiesībā mīlestību nevar prognozēt, kad un kur viņa kā sniegs uzkritīs (Tev) uz galvas! ))

Piparkuka  Ļoti patika šis Raivja teiktais: jo cilvēks jau pēc būtības ir iekšēji brīvs no visa kā, jo kā jau daba viņu ir jau radījusi!
Visvienkāršāk ir vienam.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu