Jautājums precētajiem?

Es nesaprotu vienu, te katra otrā ir precēta, bāc, izšķiries un meklē. Tas tak ir vienkārši. Vai nu mīļākos meklē, vai ar īsto un tad vīru atšūs.
Man kaut kā liekas, kad tas nebūtu pareizi.

Aurora  ok, precējies daudzbērnu tēvs arī der, bet tad visas sievas un visi bērni 2. plānā-aiz manis. Ja to nevar garantēt, tad skatāmies kandidāta objektīvās kvalitātes. 99% gadījumu tādi ir LV pelēkie 30+ , vai pat 50+, pēc skata nekādi, ar ambīcijām uz knēveļiem no pēc iespējas vairākām mātītēm.

VieglaViegla  A es meklēju! Un atrodu. Ir daži interesanti cilvēki atrasti. Varam saskrieties uz kafiju, papļāpāt, sirdī izkratīt. Un te es mekleju- galvenokārt izlaidi. Atslodzi no ikdienas. Jaunos čaļus pamācu dāmas copēt utt. Man domat, ka daži baigi nopietni visu uztver.

Pillerina  Precējies tak vēl nav miris...

Aurora  Lietots paliek lietots, vai auto vai vīrietis, vienalga. Derēs tām, kuras nevar dabūt nelietotu, jeb arī lietotais autiņš/vīrietis pārspēj jauno (nelietoto/ neprecēto). Neizlēmīgie klauni nerullē.

DaLila  He, interesanti. No iepriekšējās tēmas sapratu, ka šīs tēmas autors maigu un pakļāvīgu jaunuvi mēnesi palietot un tad izmest - drīkst, tas ir ok... a precēta kundzīte pieredzes apmaiņā paspridžīt nedrīkst, tas nav, redziet, tikumīgi :D

Afigeķ!!!

Nopērt tādu. Pub-lis-ki. Par necieņu pret sievietēm :P

SpoguliitisTM  Te ir pusliidz normaals filtrs, lai atsijaatu lieko.

av2  Paraadi man vienu, kurss dziivo tikai pareizi dziivee ! Tas , ka tu izsskkiries vispirms , un tad meklee naakosso, nenoziime, ka esi kripatinnu labaaks, par citiem. Tas taa, paardomaam viela.

Aurora  av2=maukura domāšana. jā, arī tā rullē, bet pie līdzīgām objektīvām kvalitātēm jebkura izvēlēsies neprecēto-sevis pašas dēļ, ne tās apnikušās sieveles interesēs, protams, kuras kā vecas lupatas vazājas vīriem līdzi uz iepazīšanās vietnēm vēl sen pēc tam, kad dzirkstele dzisusi

ciepina_ciepina  ach Ja viriesi anketas nemaz neraksta ka ir preceti , bet milakas meklee tik un ta ...
kapec gan sievietes nevar but atklatas un teikt ka ir percetas, bet mekle milako ??

Luusila  Arī esmu precēta.
Un tagad man jautājumi autoram: 1) Kāda velna pēc man, pēc autora uzskatiem, kaut kas jāmeklē?! 2)Kāpēc man jāšķiras, ja ģimenes dzīvē mani viss apmierina?!

autors raksta: "Man kaut kā liekas, kad tas nebūtu pareizi." Manas domas toties ir tādas, ka nebūtu pareizi visus iedalīt pie meklētājiem. Šeit var palasīt/parakstīt arī tie un tās, kam nekas nav pazudis un nekas nav jāmeklē.

ube  Precētiem atrasties portālā nav nekāds grēks. Bet ir šķērmi, ja tādi sāk meklēties pa kluso. Līdz šim nezināju, ka precēto mednieku ir tik daudz! Un uz jautājumu "kāpēc raksti" atskan kārtējais "meklēju odziņu".
Tā pamazām zūd cieņa pret vīrieti…..(manā gadījumā). Un ja neciena, rodas doma par tā izmantošanu savām vajadzībām. To, kuru var cienīt, nekad neizmantos.

Raivis_1977  Kā jūs nnesaprotat! Ja nu kādu tas kacina, un ja nu kādam tas ir kaut kāds psiholoģisks šķērslis, kā piemēram, vairums no šeit esošajiem ieraksta to, ka viņš ir precēts, tad viņš vienkārši eksponē tik uz tāda pamata ar atentatīvu noskaņojumu, ka viņš iebilst pret iepazīšanos internetā, un tādā garā ... Un arī pat nemaz neiepazīstas caur to tad ...
Tik vien ierakstījis tādu Faiku ar kaut kādu iekšēju protestu pret iepazīšanās iespeju caur internetu! Vai tad tas nav skaidrs??!
Vai nu arī, patiešām viņš ir godīgs vīrs un precējies attālināti, bet īstu noturīgu attiecību viņam tā arī nekad nav izdevušās un pat bijušas, jo viss ir arī atkarīgs no otras pusītes un abu interešu satura! Un, ja viņš patiešām ar godbijību nāk ar šādu atklāsmi par sevi, tad cepuri nost! ) - Un ne kādai pat tik tālu tikt!

Luusila  Lūdzu, izsniedziet man arī tās lamināta skaidiņas, kuras pīpē Raivis.

"eksponē atentatīvu noskaņojumu, iebilst pret iepazīšanos internetā, precējies attālināti un ar godbijību nāk ar atklāsmi par sevi"

Jeb pierakstiet mani pie smadzeņu traumatologa, lai ievelk atpakaļ izmežģījušās detaļas.

av2  Aurora - kaads man sakars ar to visu? Man vienkarssi uzsit zosaadu cilveki, kuri sevi uzskata par vispareizaakajiem !

Dvinsky  Nu te jau lielākā daļa tādi "pareizie". Galu galā - katram sava dzīves uztvere, brīvāki vai mazāk brīvi uzskati, izklaides utt. Precētie neko baigi nemeklē, bet te reizēm var ar kādu papļāpāt virtuāli vai pie kafijas, var parēkt dīvainajiem par jautājumiem, kas uzpeld šajā sadaļā, par "pareizajiem" puritāņiem utt.

neiet  Nesen. Sarakstes atstāstījums.
"Labdien! Varbūt varam iepazīties?
Esi brīvs?
Nē, precējies, bet tev tas netraucēs.
Tava sieva zina, ka te meklējies?
Viņa pati te ir.
Tad abi meklējaties?
Viņa it kā nē, tikai izklaidējas.
Bet to, ka tu te esi, zina?
Protams, ka nē."

Ko te vairs piebilst.

neiet  PS. Man nekas nav pret precētajiem, bet viņu piedāvājumi satikties ir pretīgi. Kāpēc man būtu jāvelta laiku kāda neveiksminieka izklaidēšanai. Lai savu veceni izklaidē. Tās, kuras te lielās, re cik es laimīga, man vīrs ir, tev nav, ziniet, labāk lai vispār nav, nekā tāds jempampiņš, kurš kaut no sievas baidās kā no uguns, tāpat mēģina nolaist pa kreisi.

quimera  Daudziem attiecības,vispār neko nenozimē!
Īpaši jau sievietēm. Šodien saka mīlu,rīt jau nemīlu.
Trešā dienā škirās.
Vel sliktāk,jā iepaznās internetā.
Nu nekad nebūsi pa īstam ar otru attiecibās.
Viena maza kļuda,un otrs jau atkal meklē īsto interneta.

riebekle  Ak, es nesaprotu, kāpēc man būtu jāškiras tikai tāpēc, ka vēlos ar kādu sarakstīties vai parunāt? Te ir daži lieliski un interesanti cilvēki iepazīti, ar dažiem arī kafija padzerta. Sarunas un kafijas dēļ šķirties? Ok, parunāt jau varētu arī ar vīru, bet ko gan es vēl nezinu pa šiem 27 kopābūšanas gadiem? Kāpēc neparunāties ar kādu vēl, īpaši, ja cilvēks gudrs, interesants un spējīgs sakarīgi formulēt savu viedokli vienā vai citā jautājumā?

neiet  Riebekle, es tikai par seksa piedāvātājiem. Pret pārējiem man pretenziju nav.Lai dara ko grib. Par cik piederu pie tiem, kuri netic draudzībai starp vīrieti un sievieti (izņemot kaut kādus bērnības, skolas laika draugus), tad piedāvājumu satikties uztveru kā tālākejošu. Kādēļ man būtu jāizklaidē aizņemts, riskējot dabūt no viņa večas ar somiņu vai ko tamlīdzīgu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu