Jautājums precētajiem?

Es nesaprotu vienu, te katra otrā ir precēta, bāc, izšķiries un meklē. Tas tak ir vienkārši. Vai nu mīļākos meklē, vai ar īsto un tad vīru atšūs.
Man kaut kā liekas, kad tas nebūtu pareizi.

ube  Nav runa par parunāšanos. Te piedāvā seksu un pat attiecības precēti kungi. Ļoti daudz tādu. Pārsteidzoši daudz. Diezgan nožēlojama situācijās mūsu ģimenēs.

Raivis_1977  Piedodiet, bet neko jau neviens no tā arī nezaudē. Labi ja vispār ko dara un ko meklē ...
Ja neder, neder un iet tālāk!
Viss tas pats ir arī citūr ... Un (tāda diemžēl) jau arī ir tā iepazīšanās! - Līdz brīdim ...
Jo zinu, ka dzīvē notiek brīnumi, un laime vienmēr, kaut kad, atgriežās!
Lai vienmēr Laimes roka tevi skar, un sāpes, brūces, rētas Tev nepazīt nekad!´
Bet ir gadījumi, kad diezgan, diezgan ilgs laiks paiet, kad ja maz viņa vispār kad atgriežās!
- Tā esmu dzirdējis. Un tas ir jāņem vērā! )))

Nate  Par parunāšanos. Es ieraugu savu vīru kafejnīcā jauki čivinam ar kādu dāmu. Viņa paskaidrojumam, ka mēs tikai izklaidējamies, seksa mums nav, nudien neticētu. Un sāktos šaubu periods, telefona pētīšana utm.
Dīvaina būtu tā sieva, kura teiktu, ā, tikai izklaidējaties, tas labi, netraucēšu un mierīgu sirdi ietu tālāk savās gaitās, vai pieslēgtos OHO PA lasīšanai.

Raivis_1977  Tad vajadzēja viņam iedot pa galvu un viss ar to pateikts!
Jo, dažkārt, dažam prāts tikai sāk darboties ar fizisku pieeju, jo svādāk viņam lietas nnesakārtosies!

Agnieszka  Pareizi autora vienā tēma rakstīja..tuvs būs ar līdzīgām vērtībām..vieni šķirsies, tad meklēsies...citi precēti ņemsies ar tādiem pašiem...Būs brīvie, kas krāps 4-5 vienlaicīgi...Nu kāda darīšan, lai tak vārās savā sulā. Visa mēraukla..vai tu to spēj pieņemt. Nevari, tad nelien...

Raivis_1977  Nemaz nerunājot vēl par tiem, kas dienu dienā kaut kur maukurojās bez sava gala, varbūt vēl kāds pedofīls pagadās pa starpu šeit, kas lai zin??! - Apšaut apšaut viņus visus vajadzētu! > Briesmīgi gan skan, bet tā nu ir!

Dvinsky  @Nate - tad sanāk, ka pēc tavām domām vīram nedrīkstētu būt neviena paziņa (darba kolēģe, klases/kursa biedrene, biznesa partnere) ar kuru drīkstētu neslēpjoties padzert kafiju? Tas tāds stereotips - ja vīrietis ar sievieti sēž kafejnīcā, tad viņiem obligāti ir sekss?
Bet tas viss figņa - labākais ir tad, kad sarunā randiņu internetā un uz tikšanos atnāk... sieva :D

bagi  Administratori...lūdzu atsijajiet šeit precētos un precētas...pieci procenti paliks.😂
Es ar bisk nesaprotu... kāpēc šeit cilvēks nevarētu ienākt un patērzēt? Pakasities?🤣

riebekle  Nu bet kāpēc lai nepiedāvātu seksu? Tas ir normāli, īpaši ņemot vērā, ka te ir tomēr vairāk vai mazāk, bet iepazīšanās vietne. Piedāvāt te var visu ko, bet vai otrs to piedāvājumu pieņem, tas jau ir cits jautājums. Un ja ir piedāvājums, gan jau ir arī pieprasījums, un tas arī ir normāli, jo galu galā, te ir pieauguši cilvēki, kuri izdara savu izvēli, pieņemot vai noraidot kāda piedāvājumu. Kāpēc lai kādu par to nosodītu? Taču neviens nespiež izvēlēties precētu, tāpat kā veikalā neviens nespiež alkoholu pirkt, ja to nevēlies.

rokons  Nav jau oficiālas statistikas, bet gan precēti(as), gan brīvie aģenti ne vienmēr par primāro mērķi sex izvirza. Reizēm arī to, tik saprātīgākie(ās), to dara drusku aizplīvurotā formā.
Ja ir vēlme izbaudīt citādu sexi, tad mazsvarīgs ir sociālais statuss. Tepat netā prostitūtu pakalpojumu piedāvājums kā biezs, tātad ir arī apmeklētāji. Šaubos vai tikai neprecētie......Var minēt, kāpēc precētie arī to izmanto, kaut atrast partneri, kas nav tikai uz stundu vai divām "noīrējama", ir daudz saprātīgāk, jo tad parasti ieguvēji ir abi. Šai ziņā dzimumu līdztiesība vai līdzdarbība ir spēkā pilnā apjomā. Svarīgs ir mērķis. Ja abiem tas sakrīt - pārējam maza nozīme

ube  Pieņemu, ka ar dažām izteiktām domām dalaties ar saviem bērniem. :D
Te labi redzama attieksme (necieņa) pret ģimenes institūciju kopumā. Tāpēc daudzas meitenes izvēlas laulību ar cittautiešiem. Bet pieredzējušās, situāciju izmanto sev par labu.
Labā ziņa - ir vēl daži briljanti starp vīriešiem arī te. :)

Kurts69  Nu es jau saprotu tēmas autora sāpi! Nav forši, ka precētās un precētie rada konkurenci, bet nu te jau it kā iepazīšanās nevis laulību portāls, tāpēc jārēķinās ar sekām:)
Bet tas, ka te ir padaudz precētas sievietes man šķiet tikai loģiski! Sievietes, lai cik tas varbūt kādam liktos dīvaini, vispār ir praktiskas būtnes, un ar gadiem šī īpašība tikai pastiprinās. Tāpēc precētā pirms lekt prom no vecā, apnikušā vīra, no sākuma atrod jaunu, labāku exemplāru. Kādu laiku testē un tikai tad pieņem lēmumu. Jeb arī, esošais vīrs ir patiesībā gana labs un to negribās atdot kādai citai, jo galu galā, pati tak gadiem ilgi dresējusi, ieguldījusi daudz darba un laika! Būtu stulbi to nomest zemē, bet kaut ko jaunu gribās un varbūt seksa tā mazāk. Tad nu arī trūkstošo pameklē šeit. Tā apdomīgi, bez liekām emocijām. Un ģimenē viss kārtībā, jo tas ko vīrs nezina, tas viņu nesāpina..., un tas pats par sievām:D

rokons  Bija diskusija par latvju zeltenēm visādos gados, kas raujas uz "apsolīto zemi"jeb paradīzi zemes virsū. Tas katras ziņā, bet doma, la latvju zēni ir visizvirtušākie pasaulē ir manuprāt paliels naivums.
Ģimene kā juridiska institūcija laikam gan vēl pastāvēs ilgi ( cik, nezinu), tik ārpuslaulības sakari arī pastāv kopš senlaikiem.Vēsture gan tikai saglabājusi kaut kādas liecības par augstāka stāvokļa ļaudīm, bet nez vai zemāk bija savādāk.
Pat Latvju Dainu nerātnajā sējumā visu ko var atrast.
Cilvēki nepieder kādam citam, kopību satur kopīgi mērķi un intereses. Sex ir tikai viena no dzīves sastāvdaļām, tāpēc nav jēga pievērst lielu uzmanību tam kas ar kuru kur un kā.
Šis saits nemaz nav visaktīvākais pārošanās sagatavošanai, tāpēc, kritizēt precētos(ās) par atrašanos te, man neliekas pamatoti. Kas zin ko meklē - atradīs, tas tikai laika un enerģijas jautājums

LIGLA  Atvainojiet mīļās precētas sievietes, bet kamēr es biju laulībā un audzināju savus bērnus - es par šādiem portāliem pat nenojautu un arī laika nebija komentēt, izklaidēties un apriet. 😃

ube  Ja spējat saviem bērniem izstāstīt savus patiesos uzskatus, izstāstīt kā krāpjat viņu māti un cik tas ir forši....utt, tad uz priekšu varoņi! Līdz tam dubultmorāle. Prasts līmenis.
Bet prieks par citādiem vīriešiem, kas iepazīti.

Piparkuka  Nu vīrieši arī tādi:(
Iepazīties NEnopietnām attiecībām, jauns vēl, ir precēts! Phe. Tad ej pie sievas un dari visu.
Tomēr sievietēm tas ir kaut kā citādi. Manā skatījumā, jo sievietēm vajag daudz ko vairāk par fizisko.... (kas parasti nav labs, tāpēc arī meklē īsto)

Kurts69  ube, nu te jau var atvērt diskusiju klubiņu:D Un ir ļoti svarīgi iesaistīt bērnus! Vīrs stāstīs kā un kāpēc krāpis, sieva, kā viņa vīru novedusi līdz tam, ka viņš ir izvēlējies labāk mukt pie citas, bērni pastāstīs kā viņiem krīt uz nerviem senču mūžīgā kasīšanās! Un visi "laimīgi" izklīdīs. Jeb varbūt tomēr pieaugušie paši var atrisināt savas problēmas? Ā, un vēl tas teiciens, ka pagale viena nedegot un tad vēl par to pirmā akmens mešanu esi dzirdējusi?:)

Piparkuka, tak te ir pilns ar beibēm, kas neko nopietnu ne tikai nemeklē, bet kategoriski negrib. Par to, cik slikts vai labs tas "Fiziskais" laikam jau tev statistikas nav, tāpēc atliek secināt, ka runā par savu personīgo pieredzi:)
Sievietēm ir manuprāt viena kļūdaina doma - ja vīrieti izdodas apprecēt, tad viņš kļūst par kaut ko līdzīgu personīgajam īpašumam. Un tas kadrs nekur nepazudīs. tikai tas tā nestrādā. Pie jebkuru attiecību uzturēšanas ir jāstrādā. Abiem. Gan vīram, gan sievai.

Jo vairāk tusēju Oho, jo vairāk gribas distancēties no sievietēm! tā jau var uz vecumu seksuālo orientāciju nomainīt:D

Luusila  LIGLA (C):" kamēr es biju laulībā un audzināju savus bērnus - es par šādiem portāliem pat nenojautu un arī laika nebija komentēt, izklaidēties un apriet."

Bērni izaug. Pa to laiku, kamēr viņi aug, sievietei tā kā būtu jāiemācās valdīt pār savu laiku. Un tad, kad nu viņi izauguši, jābūt apgūtai perfektai prasmei organizēt savus brīvos brīžus.

Tavā tekstā izskan tāds kā negatīvs vērtējums "šādiem portāliem". Kā tu domā, vai tādā gadījumā atrašanās šeit neraksturo tevi pašu?

ube  Kurt, nevienu nenosodu. Tik konstatēju faktus. Visi te pieauguši, kā grib tā dara. Arī es daru ko gribu.

Piparkuka  Man arī, Kurts69, gribas distancēties... :D Kaut it kā jau vēlmes vēl ir.

Oi, jāatklāj gadījums, kad vīrietis, ar kuru it kā sākam draudzēties, pamazām un tā (kino, aizbraucam pa Latviju, papļāpājamies daudz par dzīvi un visu ko, zinam kur dzīvo, vienvārdsakot- ejam uz īstām attiecībām), pasaka kaut kad drusku vēlāk "oi, zini, es tagad tiekos ar citu/draudzējos, "jo viņa DOD seksu""
Dod seksu!
Kā var tā pateikt?!
Tik tikko man prātā rdās doma, nu ja- nu ja- tad jau tik tam vien vajadzēja. Nevis interesēm, interesantai dzīvei.
Vienalga, kāda, kas, ka tik DOD seksu.

Mums kā sievietēm tas liekas absurdu kalngals! Jo taču TAVA sieviete, ja būs tuva un mīļota, to tik vien gribēs, kā seksu kaut katru dienu! Jo tā vienkārši ir- ja viss labi, tad gribas arvien un arvien un vēl.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu