Jautājums precētajiem?

Es nesaprotu vienu, te katra otrā ir precēta, bāc, izšķiries un meklē. Tas tak ir vienkārši. Vai nu mīļākos meklē, vai ar īsto un tad vīru atšūs.
Man kaut kā liekas, kad tas nebūtu pareizi.

AsgardA  Kurt, ja Tu pat speciāli vaicāts nespēj iedrukāt kaut vienu linku uz statistiku, uz kuru konkrēti Tu pats atsaucies, tad tukšs spriedelētājs vien būsi.
- Man nav intereses par to, ka kāds kaut kur ir teorētiski aprēķinājis, CIK VIDĒJI kaut kādiem tur cilvēkiem ir sekss nedēļā vai mēnesī (kam vispār tādas muļķības vajag izdomāt un kurš kam tādam tic?),- mani interesēja, vai Tu spēsi uzrādīt sava apgalvojuma avotus (nespēji! izdarām secinājumus un ejam tālāk)! ;)

Tu pats nepamanīji, ka vienā teikumā esi uzrakstījis apgalvojumus, kas ir pretrunā viens otram? - "fiziski sieviete var iztikt bez seksa nenodarot kaitējumu veselībai" un "var rasties psiholoģiska rakstura problēmas". - Psiholoģiskās problēmas, Tavuprāt, nav veselības problēmas? un fizioloģiskajai veselībai psiholoģiska rakstura problēmas nekādas sekas nerada? ak vai....

Kurts69  AsgardA - te Tev divi linki. Lai tos atrastu vajadzēja tieši 2min. https://medicine.lv/raksti/petijums-61-latvijas-sieviesu-sekss-ir-vismaz-reizi-nedela, https://www.delfi.lv/izklaide/populara-zinatne/zinatne/beidzot-izskaitlots-cik-biezi-mileties-ir-nor
mali.d?id=49162849

Apsolu turpmāk izvairīties no jebkādas viedokļu apmaiņas ar tevi. Manām smadzenēm tas ir pārlieku nogurdinoši:D

AsgardA  Un kurš te tagad neuzmanīgi lasa, Kurt? :P
Ja jau šie 2 linki (starp citu, kopš kura laika Latvijā oficiālais statistikas veicējs ir Delfi? :D) Tev prasīja tikai 2 min, kāpēc pirmo reizi vajadzēja aizbildināties ar nespēju to "lērumu informācijas" pašam atrast?

p.s. Mana kārta teikt - nu ļoti žēl (to smadzeņu, kas netur līdzi) :D - iztērēt dārgās minūtes laika, meklējot linkus, kuri vairs nav nepieciešami (un kuru saturs ir zem katras kritikas jebkurā gadījumā), bet atbildēt uz norādīto pretrunu Tavā apgalvojumā, - atkal nekā! Kā tur bija - tukša muca.... :D

Piparkuka  Un, interesanti, kā tad, pārfrāzējot "fiziski vīrietis NEvar iztikt bez seksa nenodarot kaitējumu veselībai." Kāds tad viņam būs tas kaitējums. Aplamības. 1) jo mazāk dara, jo ilgāk saglabājas (arī spējas), 2) katrs pats sev seksa devējs- gan vīrieši, gan sievietes. Nekādu problēmu.
Kur var izgudrot muļķibas!
OK- Abiem tā trūkums izraisīs, piem., sāpes ceļgalos un tādas kaites, taču tas ir- vecums..:)
Un 100 punkti tieši jutekliskuma ziņā vairāk to vajag sievietei. Vismaz gribas daudz daudz biežāk, nekā vīriešiem, zināmu vecumu sasniedzot.

rokons  Ref 17:50
Sexa trūkums abpusēji ietekmē veselību zināmā vecumā.
Ir jau arī citi iemesli, bet viens ir =- vīriešiem prostatas adenoma;
sievietēm - mastopatija.
Publikācijas nav jāmeklē saitos, bet klīniskajā praksē

rokons  Ref 08:58

Cilvēkiem ar paaugstinātu sex tieksmi patiesi ir savas psihofizioloģiskas novirzes no vispārīgā vidusmēra. To klasificē kā slimību - satirāze vīriešiem un nifomānija sievietēm.
Sexpatologi varētu visu detalizētāk izskaidrot, ja ir vēlme šai lietā iedziļināties.

Kurts69  Piparkuka, vīriešiem, kuriem bijusi ļoti aktīva dzimumdzīve, un kādā brīdī pēkšņi tā pārtrūkusi, palielinās risks saslimt ar hronisku prostatītu.
Ta kā ja vīrietis sakarīgs un sieviešu pieprasīts, tad latiņu jātur pietiekami augstu visu laiku. Ja tāds, no kura sievietes pa gabalu turās, tad laikam viss lieliski - būs vesels kā zirgs:D

moons  Precētās drosmīgi dodatie savā uzvaras gājienā šajā portālā. Ja vecis dzer, makšķere vai iet medībās drosmīgi aiciniet ciemos jakus kundziņus kuri iekrāsos ar jaunām emocijām rutīnas pilno ikdienu.

Dzelliko  Ir vairākas reizes novērots, ka ir gana daudz pāru, kam laulības dzīvē nesakrīt tie seksa daudzumi. It sevišķi tad, kad pirmie viļņi ir noplakuši - pēc gadiem 5 - 7.

Es saprotu - morāle, reliģija utt., bet ko darīt ja tiešām vienam vajag labi ja reizi mēnesī, bet otram 4X nedēļā? Šī konkrētā iemesla dēļ šķirties? Tiešām tas ir labākais risinājums un vienīgais morālais, ko sabiedrība var piedāvāt???? Aļo!

MangoMango  Piekrītu neiet aprakstam ! Ir radies priekšstats , ka šis ir precēto portāls kur precētās "neko nemeklē " , bet precētie meklē piegulētājas .
Tādi vīrieši ir nulles , jo ir gļēvi . Melo un nespēj risināt laulības problēmas. Amorāli .
Tā atrunāšanās precētais iepazīšanās portālā ir normāli ...tas nav normāli tas ir nožēlojami , ja sabiedrība jau tā degradējusies , ka ko tādu uzskata par normālu.
Ja esi precējies velti laiku sievai, ģimenei. Izklaidējies ar savu sievu...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu