Jautājums precētajiem?

Es nesaprotu vienu, te katra otrā ir precēta, bāc, izšķiries un meklē. Tas tak ir vienkārši. Vai nu mīļākos meklē, vai ar īsto un tad vīru atšūs.
Man kaut kā liekas, kad tas nebūtu pareizi.

Kurts69  Piparkuka, saprotu Tavu domu.Un žēl ka tāda nepatīkama pieredze. Manuprāt nav jau nekas traks arī "tikai seksā", ja vien tas tiek godīgi pateikts jau iepriekš. Kaut tas var nepasargāt no nepiepildītām cerībām.
Par to seksu vēl un vēl gan Tu šauj garām. Tas tomēr individuāli. Viens grib katru dienu, bet cits divreiz nedēļā. Labi ja sakrīt.
Pieļauju ka tie, kam seksa nav, kaut kad sasniedz stadiju, kad der jebkas, ka tikai nolaist tvaiku. Tas skumji.

AsgardA  Mani atkal izbrīna, ka vīrieši joprojām kā ieganstu saviem sānsloļiem piemin slaveno "viņa (sieva/draudzene) man nedod, viņai sekss vispār neinteresē/nepatīk" u.tml. - Nav tādas sievietes, kurai nebūtu tāda pati (ikdienišķā!) fizioloģiskā nepieciešamība!
- vnk nevajag būt slinkiem, kūtriem, neizglītotiem, neieinteresētiem, neuzmanīgiem, izrunāt nepieciešamo nespējīgiem, vispār nespējīgiem utt.! un uzskatīt, ka viņa ir Maša vai Daša, kurām vairāk kā pietiek ar tām 2-5 veltītajām "uzmanības" minūtēm reizi nedēļā (labākajā gadījumā)! :P
Bet sākumā ta kādi teksti tiek bīdīti! - Tu būsi man karaliene, uz rokām nēsāšu, no gutas ārā netiksi (jo viņam vajagot vismaz reizi dienā un vismaz uz pāris stundām katru reizi)! Kā tad!!! :D ...baložu bars....

Epifanija  Drīz precētos devēs par ragaiņiem😂 nožēlojami(c)
Mdaa kur morāle kur ētika..
Vienam uz otru nestāv bet tak dzīvos kopā jo statuss brīvs ir nožēlojami bet būt preceta(i)m ir kruta..
Patiesībā emocijas kas netiek saņemtas esošajās attiecībās tiek meklētas citur un nebūt nav jābūt neuzticīgam alternatīva tam ir atkarības tā kā padomājiet priekškam jums otrs - sev vai sabiedrībai?

Piparkuka  Kurts, gribas arvien un arvien, ja partneris LABS. Tajās lietās.
Ne jau tā- ar jebko utt. Nē nē nē, ja ir tas labais partneris, tikai tad- vienmēr.

Un- loģiski, ja tiekas ar tādu vien domu, protams- nekādu pretenzinu. Tas savādāk.
Vienkārši- tas prastums kaut kāds...

RRAGANA  O, jā! Distanču pulciņš vairojas. Cik diez lielu distanci jāietur, lai vīrieši/sievietes vairs neuzmāktos? 🤪

Es ar domāju, ka godīgi būtu ižšķirties un tad iesaistīties jaunās attiecībās. Es tā darīju. Bet dzīvē gadās visādi, līdz ar to, nav ko spļaut kāpostos.

Attiecības sexa dēļ? Manuprāt, sievietes tā nevar. Lielākā daļa. Bet ja nu baigi niez.. nu katrs tak pats par sevi atbildīgs gan savas veselības, gan sirdsapziņas, gan morāles normu priekšā. Nav ko filozofēt.

rokons  Nav standarta sieviešu un nav standarta vīriešu.
Par to daudz anekdošu sacerēts, stereotipi izveidoti.
Dzīvē viss ir citādāk. Ir sievietes, kas sexu uzskata par pienākumu, un tikai. Ir tādas, kas pēc bērnu sadzemdēšanas labprāt izvairās no šis procedūras ( galva sāp.... utt ). Ir sievietes, kas badu ciešot vibratoru sameklēs vai kā citādi sev notrauks iekšējo saspringumu... ir citi varianti
Ir vīrieši, kas, pat sex badā dzīvojot, slepus sevi apmierinās. Citi vienkārši izklaides dēļ ar kādu devīgu sievišķi pārgulēs..... arī ir citi varianti
Biedēt ar bērniem par savu rīcību ir vismaz nekorekti, jo tak mājās uz sex seansu bērnus kā skatītājus neuzaicina.
Sex ir divu cilvēku intīma lieta, neskaitot svingerklubus un citus līdzīgus pasākumus

ube  Meita raudot atnāk pie tēva pasūdzēties:
- tēt, vīrs mani piekrāpa!
- nekas, meitiņ, tas jau jūsu ģimenes labā, es to viņam ieteicu....redz cik ilgi mēs ar tavu māti nodzīvojām.

(tā tas izklausās dažu puiku interpretācijā)

Dvinsky  @ube - šādu stāstu dzirdējis neesmu, bet zinu reālu gadījumu, kad vīramāte vedeklai ieteikusi pa laikam pārgulēt ar kādu citu - tad būs gan vīrs mīļāks gan sekss mājās labāks. Un tā ir pilnīga taisnība - zini cik laba seksā ir sieva, kurai ir vainas apziņa?

Raivis_1977  Tu paņem ieliec šeit vēl kādu bildīti piemēram no gribu.lv, un arī tu nebūsi ne bez kādas vainas abziņas, tā vismaz kādu laiku ...

Kurts69  AsgardA - " Nav tādas sievietes, kurai nebūtu tāda pati (ikdienišķā!) fizioloģiskā nepieciešamība!" Ko Tu ar to domā? Ilgstoši paliekot bez seksa fizisku problēmu sievietēm faktiski nav. Vīriešiem gan atsevišķos gadījumos var būt. Psiholoģisku diskomfortu vai pat depresiju gan var iegūt. Bet ja runa bija par seksualitāti, tad tā nu ir ļoti atšķirīga. Starp citu, kā rāda statistika, tad ilgstošās attiecībās esošiem pāriem labākajā gadījumā sekss ir divas,trīs reizes nedēļā. Vairumam tās pašas pāris reizes, bet tikai mēnesī!
Ir sievietes un vīrieši ar augstu nepieciešamību pēc seksa un ir tādi, kam tas neinteresē vispār.

AsgardA  Kurt, es runāju par fizioloģiju. Visu cilvēku pamata bioloģiskās vajadzības ir vienādas, neatkarīgi no dzimuma. Viss pārējais ir cilvēku pašu izdomājums, stereotipi un to interpretācijas, kas radušies laika gaitā, saskarsmē, gūtās pieredzes rezultātā.

Saki sievietes mierīgi bez mīlēšanās var iztikt? nopietni? :D Un kur tad jūsu, vīriešu, pašu izdomātās pasaciņas par "nedabūjušām" sievietēm un kādas sekas no viņām pat paši dabūjat izjust šīs nedabūšanas rezultātā? :P

p.s. Linku uz Tavu pieminēto statistiku lūgtum studijā! ;)

EIZHENIJA_FINKA  Jā, šis patiešām vairāk ir izklaides portāls, nekā iepazīšanās.Ja būtu tikai maksas opcija šeit uzturēties, tad manis te nebūtu. Nez, vai OP un citos lokālmārketos arī ir tikpat daudz ""Tūristu"" un ""Pirkstu slaucītāju" ?

Mossa  Cik jābūt aprobežotam cilvēkam, lai esot attiecībās, te tērētu savu laiku!

quimera  Es arī nesaprotu. Kā var būt attiecības. Lai nu kādas tās būtu. Un sēdēt te vakaros , tā vietā lai runātu ar savu cilvēku. Necieņa pret otru. Kurš trv tic.

EIZHENIJA_FINKA  cik aprobežotam jābūt cilvēkam, lai glorificetu savu atrašanos te ar meklēšanās oreolu, da dzīvotu ilūzijās, ka ilgstošā mendelsonā atrašanas virtuālaja vietnē ir,kā minimums, bīstami infekcioza. NaPaka sociopāti un nerastēniķi...:)

rokons  Paskatīsimies drusku plašāk.
Apgalvojums par sex vajadzību visām sievietēm ir aplams. Ne velti normālajā psihiatrijā, sexoloģijas sadaļā, eksistē gan frigiditāte, gan nimfomānija.
Apakšspecialitāte - sexoloģija, sadala visu vēl detalizētāk.
Tāpat kā psihoterapijā, ir svarīgi izzināt noviržu cēloņus. Reizēm izdodas situāciju labot, reizēm ne.
Laikam jau paliels ļaužu pulks ar pašārstēšanos nodarbojas, tāpēc ir visādas situācijas.
Otra sadaļa laikam ir kristīgās morāles nosmas, kas gasimtiem tika sludin´tas, bet ne vienmēr strikti ievērotas. Katolisma vēsturē tak zināms verdikts, ka sex ir pieļaujams tikai 1 reizi mēnesī, ar mēķi - radīt pēcnācējus.
Aborti vēl tagad daudz kur ir aizliegti, kaut nelegāli par padlaiku posmā, kad arī bija šis aizliegums, un ne tikai tur strādāja nelegāli t.s. Enģelīšu taisītājas, kuru darbības sekas drausmigas reizēm.
Jau te rakstīju - bez iekšējas vajadzības nekas nenotiek

ube  Jāāā....paraugoties plašāk, tiešām šiem sex sportistiem ir kāda psihiatriska, vai vismaz psiholoģiska kaite. Tā jau man likās....

Kurts69  AsgardA, Man žēl, ka neuzmanīgi lasi ko es rakstu. Mums te tomēr tāda kā diskusija:D Es iepriekš rakstīju, ka fiziski sieviete var iztikt bez seksa nenodarot kaitējumu veselībai. Tāpat es arī norādiju, ka var rasties psiholoģiska rakstura problēmas. Manuprāt viss absolūti skaidrs. Par šo tēmu var atrast gana daudz informācijas.

Arī nformāciju par vidēji statistiskajiem rādītājiem, kas atspoguļo seksa biežumu dažādās vecuma un attiecību grupās var atrast bez problēmām. Vienkārši neesi slinka. Neredzu jēgu likt vienu linku, ja informācijas avotu ir lērums un ja reiz tev tas ir svarīgi, tad gan jau vēlēsies iepazīties ar vairākiem avotiem. Un Tu nonāksi pie tām pašām pāris reizēm nedēļā. Maksimums.

jotuns  Galīgi aptrakuši - tikai seksa dēļ šķirties?
Kauna nemaz nav? Kur ģimenes vērtības paliek? ;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu