Kad gaidi kādu vienu un tikmēr garām iet citi...

Kā jums ir ar situāciju (domāju, daudzi tādā nokļuvuši kādreiz), kad gaidi, ceri, mīli kādu konkrētu cilvēku, kurš atklājis, ka tevi mīl, (it kā) skatieties uz nākotni. It kā- jo konkrēti un garantēti jau nav zināms, kad, vai, cik ilgi jāgaida- gads vai 10 gadi. It kā esat mīlošie, taču, piem., katrs savā malā/mājā/pilsētā/valstī. Varbūt pat vienā dzīvoklī, taču - nenotiek SOLIS uz priekšu.
Un pa to starpu tev uzmanību pievērš ne viens vien cits cilvēks. Dažs ļoti nopietni, dažs mazāk, taču pārsvarā visi- ar ieinteresētību, uz nākotni vērstiem nolūkiem- dzīvot, būt, mīlēt, kopā.
Un jūs nekādi nevarat ar tiem citiem saieties (tā- visu savu sirdi atdodot) jo vienkārī- prātā/sirdī ir tas "tālais". Pat saprotot, ka re- te un tagad tevi kāds mīl, arī un reāli.

Kā tas ir?! Cik loģiski, pareizi vai nepareizi tas ir- gaidīt?!
(No grāmatām jau izriet, ka IR jāgaida, jācer, jāmīl! Un cik dzīvē nav gadījumu- apprec kādu otro, taču visu dzīvi sapņo par citu, pirmo... ).

fargo  30 gados, 90% olšūnu ir beigtas. 35 gados tas ir 95%. nokavēts ir tik sen, ka nav saprotams, par ko vēl uztraukties.

neko  Nu tāpēc dzīvē ir jāiet un jādara pašam. Vai nu sanāk vain nē, bet jāgaida nekas nav. Kaut gan sievietēm iespējams viss ir citādi.

krumuzagis  kad biju mazs es sapratu, ka ir mama tētis, vecmammas vecietēvi, onkuļi un tantes. viss likās pašsaprotami, kā tā ir jo tā ir jābūt, bet padzīvojot dienu no dienas, mācoties strādājot, ka ir arī kautkas cits un kad esi tajā vecumā posmā, kad pašam jākļūst par vienu no aizsācējiem nākotnes sabiedrībai, tad īsti nezini, vai neesi to uzsācis, jo nemāki neko atrast uz dienu, lai ir maize un drēbes, vai arī tik tiešām nekas nav jāmeklē, bet viss ir šeit blakus, tikai jāmāk atrast ceļš uz to visu

av2  Kaa kuram. Kaads sagaida arii peec 3 gadiem, kaads 3 meenessu nesagaida. Kurss pareizais? Hmmm...cik cilveeku, tik pareizo variantu.

straume22  Pie attiecībām jāstrādā. Smagi. Citiem, kuri iet garām, mājiet ar nēzdodziņu. Dievs dod VIENU krustu - celiet to un nesiet uz kamiešiem saviem(pravietiski tā pasaka, seU).

Kurts69  Tas viss no fantāziju jomas. Garām iet citi, kas būtu gatavi dot to un šito..., tikai kad nonāktu līdz reālai darīšanai, tad tiem citiem ar atklātos dažādi mīnusi. Nevajag piesārņot galvu ar to kā būtu, ja būtu un čakarēt tādā veidā to, kas ir patreiz. Vienkārši ja ir tik slikti, ka nevar izturēt, tad veco jāmet prom. Un jāsāk viss no gala.

Chris1986  Kkā tāda sajūta, ka sievietēm te jāautorizējas ar internetbanku un jaunākas par 50 gadiem vispār oho neielaiž :D

DaLila  Piparkūka. Es uz pauzes paliku.
Cik tad... tālu viņš dzīvo? 7 gadus nekad nekad nav atbraucis atpakaļ?

No malas, protams, viss labāk redzams (ironija).... bet TAS ir sapnis. Tas vairs nav pa īstam. Divreiz vienā upē neiekāpsi.

Bet nu ir pat tāda pasaulslavena sāga.... apdziedāta un apdejota un kā tik vēl ne izskaistināta - https://www.youtube.com/watch?v=bR3N1yBEGbw

av2  Brauc pie vinna dziivot. Punkts.

Kurts69  Piparkuka, Es ļoti ceru, ka mana vāvuļošana šeit nekad un nevienā gadījumā netiek uztverta nopietni! Un Dies,pas, ka te vēl kāds sāktu uzklausīt manus padomus:D Tādēļ par aprakstīto situāciju teikšu tā, apcerīgi - Tu esi labs cilvēks. Bet dzīve paiet un laikam jau vairumā gadījumu mēs pievilcīgāki un veselāki nekļūstam. Tomēr pieļauju, ka cilvēks var būt laimīgs arī tikai no domas, ka var būt lieliski. Un to reālo piepildījumu nemaz nevajag. Tomēr ja ir sajūta, ka stāvi uz vietas un neesi laimīga, tad jāsaņemas un jānovelk strīpa.

Astronaute  Stulbākais ir sagaidīt un pēc tam saprast, ka nav īstais!!!!!!!!!!!!!
Iesaku dzīvot.

studentka  Fargo- atkal visu esi sajaucis, tavā gadījumā tās ir smadzeņu šūnas, kas tev 30 gados 90% beigtas´, citiem ar šūnām viss kārtībā.Olšūnas sievietei pietiek 10 dzīvēm uz priekšu, menopauzes laikā beidzas nevis šūnas, bet procesi, kas mūsdienās viegli atjaunojami. Tagad sievietēm arī 50 gados nav īpaša problēma dzemdēt, ja vien ir vēlēšanās.
Bet par tēmu- nav tāds pareizi/nepareizi gaidīt, ir tikai-gribi/negribi gaidīt. Ja kopdzīve nav aktuāla-nu gaidiet kaut visu mūžu, ja grib kopdzīvi-nu tad jārisina jautājums vai nu ar šo, ja šamais negrib, jāmeklē cits. Ja cilvēki grib būt kopā, tas noskaidrojas maksimums 2 gados, šai termiņā var arī atrisināt visas problēmas, kas traucē būt kopā.

magnija  Domāju ka liela daļa cilvēku(sievietes, vīrieši) ir piedzīvojuši šo gaidīšanas sāpi. Tāpēc esmu par pilnīgi godīgām attiecībām(nu jā, laikam jāpasmaida, jo cik nu cilvēki šodien ir un vēlas būt godīgi), jo pati pavisam nesen izgāju šim elles lokam cauri. Respektīvi, patreiz iesākot attiecības, izrunājos par katram pieņemamo, vēlamo, attiecību modeli. Ideālā variantā ir tad ja abiem partneriem ir vīzija par nākotni , kā arī vēlme būt kopā nākotnē. Protams , nav nekādu garantiju ka viss notiksies tā kā domāts - bet tas jau cits stāsts.

fargo  vēlreiz, 30 gadu vecumā, 90% sievietes olšūnu ir prom. 40 gados sievietes olšūnu daudzums ir no 3-5%.
un protams, apgalvojums, "Olšūnas sievietei pietiek 10 dzīvēm uz priekšu" ir patiesi apbrīnojamas glupības demonstrācija. bet paklusēt tak nespējam, vai ne? nu, nevar ar tādu sapini galvā dzīvot un vēl skadināt par to tik bieži!

tātad, lai noslaucītu iepriekšējā komentāra muļķības:
1. katra sieviete piedzimst ar galīgu olšūnu skaitu;
2. sākotnējais olšūnu skaits var stipri atšķirties un ir no aptuveni 700 000 līdz pat 7 miljoniem, vidēji 2mlj;
3. katru mēnesi sieviete zaudē aptuveni 11 000 olšūnu;
4. līdz puberitātes vecumam olšūnu skaits ir samazinājies līdz 300 - 400 tk;
5. ap 30 gadu vecumu sievietei ir palikušas caurmērā 50-70tk olšūnu(t.i. 10%, kā minēju pirmajā komentārā);
6. 40 gadu vecumā sievietes olšūnu skaits var variēties no 0% līdz pieciem. parasti esot 3% robežās;
7. beidzoties olšūnām, iestājas menopauze - t.i. menstruācijai vairs nav iemesla. sieviete kļūst neauglīga.

tagad, šie cipari var radīt iespaidu, ka visas šīs simtiem tūkstošiem olšūnu ir derīgas apaugļošanai. NĒ! caur ovulācijas procesu izies maksimums tikai 500 olšūnas no visa milzīgā daudzuma. tātad, visas sievietes dzīves laikā būs 500 ovulāciju. pēc tam? pēc tam viss.

Maribella15  Fargo> Kur tādas "gudrības" esi sasmēlies?! Vai tiešām Vikipēdijā?! Varbūt nevajag pašam izlikties par pārgudro, bet citus par glupiem saukt. Vēlams gan zinātniski pamatotas lietas rakstīt, ja jau tik ļoti vēlies izglītot OHO ļaudis. Tavus murgus bieži ir nepanesami lasīt! Tiešām iedomājies, ka šeit visi ir tupi un neizglītoti cilvēki?!

DaLila  Fargo teksts lieliski der tādas klīnikas reklāmai, kas nodarbojas ar olšūnu sasaldēšanu un māxlīgo apaugļošanu. To visu izlasot, jāsecina - ja lidz 35 nav, tad ari nebūs :) Ja vien nebusi iesaldējusi :)

Chris1986  Nezinu, kā Maribella15 un magnija iesprukušas šajā tikai vecajiem ļaudīm domātājā portālā, ja viņām vēl daži gadi līdz sievietei traģiskajiem 50? Laikam noblēdījušas ar vecumu :D Bet nu aizkustinoši ir lasīt, ka tantes negrib mazbērnus auklēt un par mūžību domāt, bet gan uzkrāvušas sev pusaudžiem raksturīgās problēmas - njā, pasaule ļoti straju mainās

fargo  "Tiešām iedomājies, ka šeit visi ir tupi un neizglītoti cilvēki?!"
ne visi, bet noteikti ir. jā, laikam es varētu droši saukt par tupiem cilvēkus, kuri mīnuso bioloģiski pareizu informāciju, bet pluso muļķības, lai kādu iemeslu dēļ. bet tā mēdz notikt. nekas, ar to ir jārēķinās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu