Kad gaidi kādu vienu un tikmēr garām iet citi...

Kā jums ir ar situāciju (domāju, daudzi tādā nokļuvuši kādreiz), kad gaidi, ceri, mīli kādu konkrētu cilvēku, kurš atklājis, ka tevi mīl, (it kā) skatieties uz nākotni. It kā- jo konkrēti un garantēti jau nav zināms, kad, vai, cik ilgi jāgaida- gads vai 10 gadi. It kā esat mīlošie, taču, piem., katrs savā malā/mājā/pilsētā/valstī. Varbūt pat vienā dzīvoklī, taču - nenotiek SOLIS uz priekšu.
Un pa to starpu tev uzmanību pievērš ne viens vien cits cilvēks. Dažs ļoti nopietni, dažs mazāk, taču pārsvarā visi- ar ieinteresētību, uz nākotni vērstiem nolūkiem- dzīvot, būt, mīlēt, kopā.
Un jūs nekādi nevarat ar tiem citiem saieties (tā- visu savu sirdi atdodot) jo vienkārī- prātā/sirdī ir tas "tālais". Pat saprotot, ka re- te un tagad tevi kāds mīl, arī un reāli.

Kā tas ir?! Cik loģiski, pareizi vai nepareizi tas ir- gaidīt?!
(No grāmatām jau izriet, ka IR jāgaida, jācer, jāmīl! Un cik dzīvē nav gadījumu- apprec kādu otro, taču visu dzīvi sapņo par citu, pirmo... ).

Aurora  Kuram vēl nav skaidrs, ka cilvēki ir kopā ar tiem, ar kuriem komunicē, nevis ar tiem, par kuriem sapņo? Kuram nav-lūdzu, pie psihologa
vajag sākt komunicēt ar tiem, par kuriem sapņojat. lai pasūta jūs atklāti, konkrēti un šodien, labāk šausmīgas beigas, nekā nebeidzamas šausmas.
Tie, kam neviena nezvana, nemaz paši nedod numuru((
Bet bābas vnm vainīgas

DaLila  Chrisss, man arī vēl gadi 12 līdz :P

uzplanaledus  Man ir līdzīgas izjūtas bijušas kā Piparkūkai, ar garām sarunām kaut kas aizķēries dvēselē, tikušies neesam, katrs savā valstī, taču iespējams tomēr esam, garām ejot vēl kādā citā valstī.
Ar prātu sapratu, tas nav mans, kopdzīve reāli neiespējama, bet domas turpina uzburt sapņus.

Bet piekrītu šeit teiktajam, ka gaidot lielo laimi, nevajag mazās laist garām. Izsapņotais var neatbilst īstenībai.
Bet mazā laime var kļūt par to, kas tiešām nepieciešams. Citās lietās bieži samierināmies, ka kaut kas nav gluži tas, ko gribam.
Varbūt vajadzīga vēlme iepazīt arī kaut ko citu, un to, kas uz pjedestāla, nolikt zemē.
Ar sajūtām, kā atmest smēķēšanu vai beigt ēst šokolādi.

lapukoks  Kapēc cepties un apsvērt iespējas "kā būtu ja būtu" ja var vienkārši noteikt sinastrisko saderību nepilnas stundas laikā. Varat ticēt vai neticēt, bet TAS darbojas. Un nav velti jāgaida ne mēneši, ne gadi. Un nav jāpārdzīvo par velti nogaidītu laiku, it īpaši kad "vilciens jau ir aizgājis". Ir vajadzīgi tikai pēc iespējas precīzāki abu partneru dzimšanas dati + dators ar attiecīgu programmatūru + speciālists kurš to dara.

Flints  Šķiet gan, ka šis ir viens no bezgala daudzajiem stāstiem par kopīgo tēmu "Kāpēc viss dzīvē nenotiek tieši tā, kā mēs to gribētu?" Vienkārši. To izprast traucē mūsu cilvēciskās dabas ierobežotās spējas.

neratni_stasti  Esmu reiz gaidījusi kādus gadiņus laikam piecus. No šodienas viedokļa varu teikt - nebija vērts. Tāda gremdēšanās ilūzijās, daļēja dzīvošana, slēpšanās pašai no sevis vien tā bija. Ja tur vīram darbs tāds ar prombūtni uz noteiktiem periodiem - tas ir kas cits. Tur ir zināms skaidrs mērķis un atgriešanās datums.

Maribella15  Lapukoks> Ja jau pats esi pamēģinājis un tas darbojas - vai Tev nav īstā noprecēta? Tu tak esi precēts, bet meklē mīļāko! Kur pazuda Tava ietektā ideālā sinastriskā saderība?!

lapukoks  Mana sinastriskā saderība ir reāla, nevis ideāla. Un tā joprojām darbojas. Vienkārši man slinkums rakstīt profilā "iepazīties nevēlos" vai arī "man neko nevajag, es tikai lielos". Un starp citu ,Maribella 15, arī Tavā profilā ir atrodamas pretrunas...

Maribella15  Lapukoks> TEV slikums ierakstīt profilā, bet šeit var tukšus salmus kult? Reālā saderība Tev, bet meklē mīļāko? Mana profila pretrunas - šeit iepazīties nevēlos, jo lielākā daļā šejieniešu ir tukšu salmu kūlēji, pasaku stāstītāji, realitātē nespējīgi pildīt kaut pusi no pašu sastāstītā. Tātad šeit ir tikai izklaides portāls, kur reizēm ieklīstu. Tādēļ arī nav jēgas šeit iepazīties un to nevēlos. Dzīvoju realitātē, ne pasakās.

moons  Sāc ar pirmo kurš iet garām, varbūt īstais un tā dromīgi otro, trešo utt.. Tu jau nezini varbūt īstais bija 3, 5...

MangoMango  Izrunājies atklāti ar esošiem ! Dzivo tagadnē . Laiks iet ļoti ātri. Netērē savu dzīvi vīrietim kurš negrib savējo ar tevi saistīt .

Floriana  Dzīvo kopā arī 20 gadus, neko negaidot, un tikai tad apprecas. Skatoties ko gaidi un kas vispār jāgaida.

Caune  Nav pareizas un nepareizas lietas. Ir tikai mana izpratne par to kā es vēlos nodzīvot savu brīnišķīgo dzīvi. Ja es vēlos, lai partneris man ikdienā nav blakus, tad jāmeklē kā minimums tālbraucējs, bet, ja vēlos kopīgas vakariņas un brokastis, tad kā minimums- kaimiņš.
Esošajās attiecībās es nodefinētu mērķi un termiņu un apspriestos ar mīļoto. Varbūt cilvēkam citas vīzijas par dzīvi. Termiņš iztecējis, ja esam saorganizējušies un dzīvojam saskaņā, tad ideāli, ja nekas attiecībās nemainās, tad griež ratus riņķī un kūleņo tālāk pa savu ideālo maršrutu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu