Kādu vīrieti jūs sievietes gribētu redzēt sev blakus?

Un no kāda vīrieša, būtu ļoti grūti aiziet?

Liepa53  Lai acīs var izlasīt visu -gan prieku,kad satiec, gan rūpes, kad esi slima, gan iekāri .Kad saproti, ka tas ir īstais.

Chris1986  Visas šitās runas atgādinu dažādu loteriju reklāmas saukļus: "Jūs jau esiet izdomājuši, ko darīsiet ar laimēto miljonu?" :D

magnija  nu ja vīrietis prot kātrīgi izmīlēt, tad kam man citu gribēt :) :)

Alma9  Laimīgu

rokons  Vismaz līdz šim brīdim te manāms sieviešu mantkārība - grib daudz, un par velti. :)
Vienā no dalībnieču anketām izlasīju - Vīrieti pilnvērtīgai un daudzpusīgai izmantošanai. :(
Nu kaut kas līdzīgs labam virtuves nazim.......Brrr........

Joprojām mana pārliecība ir - lai ko labu iegūtu, dārgi jāmaksā

Samila  Nu cik var teikt - gudru, stipru un bagātu! Āmen ;)

Ivanka  23:06, Jā, vēlos vīrieti, kurš labprāt atļautu sevi izmantot daudzpusīgi, tas ir -dažādi. Izmantot gan miesiski, dvēseliski, mantiski un visādi citādi ar! Vīrieti, kuram ir ko dot, vīrieti, kuram nav sveša nesavtība, prieks, mīlestība, labestība, cilvēcība, vīrišķība, gudrība utt. utjpr. Gribu to visu ņemt, grābt riekšavam un ar alkatīgu muti kampt. Pati negrasos dot pilnīgi neko, vienīgi ņemt, ņemt, ņemt un vēlreiz ņemt!

Heleena4  Mīļu, dzīvesgudru, simpātisku. Tādu, kas mani mīlētu, ar kuru kopā justos droši, labi.

Raivis_1977  No sunīša, - un tikai ...

neko  Vienu nesaprotu.: kāda tev jēga no atbildēm ko dod sievietes, kas tevi nemaz neinteresē. Šis jautājums jāuzdod konkrētai sievietei, kura interesē.

LIGLA  Vīrieti, kurš būtu mazliet gudrāks - cieņai. Virieti6, kurš varētu vairāk nopelnīt - stabilitātei. Vīrieti, kurš būtu fiziski spēcīgāks, kas varētu mani panest uz rokām. Bet, lai viņam būtu savi tarakāni galvā - neļautu man pārkāpt robežas. Mieram.

Smuidris  Princi, supermenu vai Bonu šīm tik padavai. :D

Marija_Anna  Vīrieti parasto.
Bet ne prastu.
Horoskopa zīmēm un citām nebūtiskām lietām nav nozīmes. Svarīga ir attieksme pret dzīvi, cilvēki un tā visa rezultāts.
Stabilu. Saprātīgu. Nosvērtu. Mērķtiecīgu . Pozitīvu.
Ja šī latiņa ir par augstu jūsu vērtējumā- padalieties domās, kur es esmu sadomājusies neiespējamo?

Smuidris  Pārlasot tās sieviešu vēlmes ,šeit minetās, ir skaidrs kamdēļ ir tik daudz to šķirteņu un vientuļo mamīšu.:D

LIGLA  Kāpēc ir tik daudz šķirteņu un vientuļo mammīšu-tāpēc, ka esam vilkušas bērnu tēvus aiz visām iespējamām vietām pa dzīvi, lai tikai nenodzertos, nenosprāgtu un nepadarītu sev galu aiz slinkuma. Labāk būt vienai ar bērniem, nekā vilkt veselu veci lidz mūža galam. Domāju, ka esam izdarījušas pareizo izvēli, jo tā mums ir vismaz cerība, ka dzīve atradusies VĪRIETIS, kas novērtēs un pieņems.

saulite34  Vīriešiem to vēlmju ir vēl vairāk, un daudzi nemaz nezin,ko viņi vēlas no sievietes, tāpēc te ir tik daudz vientuļo, ,šķirteņu un precēto vīriešu.

av2  Nav, nav viiriessiem to veelmju vairaak. Tiesi otraadi. Mees esam...vienkaarssi. Labs sex, daama... un nebuut zaaggim - ideaala sieviete.

riebekle  Nē, nu var jau sapņot par Ideālo Vīrieti, tikai būsim godīgas - kura te tādu ir dzīvē satikusi un ar tādu kopā dzīvojusi? Visi viņi ir tikai cilvēki ar savā komplektācijā ieliktām labajām un, diemžēl, arī sliktajām īpašībām. :) Tāpēc ir mazliet bērnišķīgi sapņot par kaut ko nereālu un vien lētos dāmu romānos lasāmu.

Felde  Sabiedriba notiek degredacija... cilveki baidas no atbildibas,un sliikst rutiinaa! Tiesi tapec nespej atrast sev partneri,jo baidas,ka buus jaapakustas,bus kas jauns-nebijis.... Neesmu virietis,tapec nevaru spriest par vinu domu gajienu,bet tas,ka vairums ir bijusi sievietes eenaa,tas nu ir skaidrs! Jautajums tikai-kaapec? kapec aizvien mazak viriskigu,atbildigu viriesu? Bet rodas ari jautajums,kas tad vinus audzina?-sieviete taccu,kura ir izvelejusies berna teevu...-un,ja tas nav ists teevs...? Taa ir nebeidzama kkeede! Pagale viena nedeg.
Bet,ja par to,vai labak vienai-jaa,ja neatradisu VIIRIETI...-labak viena! Nekad neesmu bijusi vientula,pamesta,negribeta,metajusies pa viriesu rokam...salasijusi beernus..neko savaa dzivee nenozeloju...un,pec visa,kas bijis,varu teikt-jampampinu man nevajag! Varu izblaut pa visu oho..esmu laimiga! Ir bijusi tikai viena nelaime manaa dziivee...un arii ta ir skaidrojama... varbut liktenis,ne nelaime..

ube  Gudra sieviete arī viena ir apmierināta ar dzīvi. Vīrietis viņai vajadzīgs, lai dzīvi padarītu vēl skaistāku, nevis grūtāku. Īpaši, kad bērni nu ir izaudzināti lieli.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu