Kādu vīrieti jūs sievietes gribētu redzēt sev blakus?

Un no kāda vīrieša, būtu ļoti grūti aiziet?

SpoguliitisTM  Un kapeec vairumam to neredz blakus?

Ivanka  09:19, stāsts ir par gribēsanu, par teoretizēšanu! Gribēt un dabūt ir divas, atļausos sacīt, nesavienojamas kategorijas!

SpoguliitisTM  To 09:24. Ja teoretizeeshana, tad tas saraksts vareeja buut krietni vien plashaaks. Jo - teoreetiski.

Chris1986  nu, te toč ir kkāda neiespējamā misija - paskatos un to labo vīriešu gaidītāju bildēm . .njā .. nu, lāb, gadi, ta gadi, bet liekie svari, nekoptas .. vīrieši vispirmām kārtām mīl ar acīm - jums vnk nav pat 1% izredžu. Bet turpiniet vien sapņot - tā ir laba anistēzija

saulite34  vīrieši vispirmām kārtām mīl ar acīm [c]

Sievietēm arī ir acis un prāts un tāpat tiek izvērtēts vīrietis un sapņotāju vīriešu ir daudz vairāk nekā sieviešu.

ketija64  Vieglāk ir pateikt kādu negribētu ...panīkušu nopīpējušos,nodzērušos vīreli,baigo moralzētāju ,visgudri,vizzini,skopuli,precētu ņauduli,mājās sēdētāju, netīreli,kausli ,plātīzeri...tā aptuveni.
Pārējie varētu būt OK. :) Šad un tad varētu blakus iet :)

Ivanka  09:39, teorētiski arī var savus padomus pie sevis paturēt. Katrs teoretizē tik, ko un kā vēlas!
Cits plašāk, cits šaurak! Savukart, cits iedomājas, ka tam ir tiesības noradīt otram ko, kā un kas, var vai nevar būt. Lielākā teoretizēšanas māksla ir ieturēt distanci, nevis par katru cenu sludināt savas pusaudžu vecumam atbilstošās pamācības!

DaLila  He.... var jau izdomāties visu ko, bet ne jau tā viss notiek. Ķīmija un zemapziņa nostrādā visādus brīnumus:)

Bet - neviens nav ideāls, galvenais jau ir - vai spēj/gribi pieņemt nepilnības un vai šīs nepilnības kādreiz nesaveļas par sniega bumbu un neiznīcina visu.

A tā- es laikam 20 gados tik zināju točno - gribu smuku, tumšmatainu, gara auguma, gudru, ar foršu humora izjūtu apveltītu čali, ar zemu balss tembru un, vēlams, uzvalkā:D Bet galvenokārt - smuku :D

SpoguliitisTM  Dazhaam, kuraam ir garsh deguns, varu arii ar pirkst noraadiit kurp jaaiet. Un ja veel anoniimi feiki, tad njemiet par labu. ;)

Eneile  Tādu, kas ilgstošā periodā nekrīt uz nerva.

Ivanka  11:18, noradīšana ar pirkstu, kā elementara nepieklājība, attiecīgā vecuma posmā specijālās iestādēs tiek mērķtiecīgi izskausta. Patiesībā, visiem ir zināms, ka bērni to apgūst krietni agrāk- pirmsskolas vecumā (to nepieklājīgo pirksta rādīšanu), jo tas neko labu neliecina par pašu pirksta Demonstrētāju. Daudz lietderīgāk ir pirkstu ievietot sev, ja ne kur zemāk, tad vismaz kādā no divām nāsīm pēc izvēles. Nenoliedzami pastāv iespēja ari tēmēt ar savu pirkstu otra virzienā, ja brilles sasist nav žēl!

Felde  9.43 Vai esi redzējis vīriešu bildes? Atkartošos.ja izskatīgs.sakopies-aizņemts!

Piparkuka  Palasot man gan šķiet- gluži normālas, parastas, dabiskas, visos normālis vīriešos esošas īpašības. Normālos, normāli audzinātos un foršos vīriešos! Dzīvē tādi taču viņi ir- vīri, dēli, izredzētie...;)

SpoguliitisTM  Pieklaajiibas maaciiba no feika :) Ne tikai veestulee, arii te pasaku - neinteresee! ;)

Eheeei  Tādu, ar kuru ir droši, jautri, un nav kauns 😁 īsumā.... un mani privātie putni- man patīk, ka vīrietis ir lielāks par mani :)

AivarsN  Vai zināt, kāpēc iepazīšanās portālos uzturas tik daudz cilvēku? Tas ir vienīgais veikals,kur var cerēt dabūt kaut ko ļoti vērtīgu ne tikai par velti,bet vēl ar ļoti lielu bonusu. Izvēles izdarīšanu kavē tieši vēlme iegūt komplektā vislielāko bonusu. Taču,par lieliem bonusiem jau nāksies krietni piemaksāt un uz to tikai retais ir gatavs.

Alma9  šādu
https://www.youtube.com/watch?v=FKzd_a2gXvU
ja nav šādu sajūtu, nav vērts, lai būtu blakus

Laimnese  Gudru.

AsgardA  Quimera, kā te kāds gudrs vīrietis jau minēja,- kam Tev zināt, par ko sapņo Tevi pašu neinteresējošas, nepazīstamas sievietes? - pat ja uzklausīsi un sāksi censties tiekties būt tāds, kādu te vairums sieviešu apraksta, var izrādīties, ka tai Tavai izredzētajai (kuru satiksi tad un tur, kad un kur vismazāk būsi cerējis), būs pavisam citi "ideālā vīrieša standarti". Un ko tad? ;)

- Mans ieteikums: neieciklējies savos iekšējos sasāpējušajos jautājumos iz pagātnes, labāk pārslēdz smadzenes uz sevis pilnveidošanu, tērē dārgo dzīves laiku savas apziņas un līdz ar to arī visu citu dzīves jomu kvalitātes celšanai (tādā veidā kļūstot laimīgs pats par sevi). => Līdzīgs pievelk līdzīgu! ;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu