Romantiska nedēļas nogale mīļotajam

Ko vīrietis ar to saprot kas viņuprāt ir romantika kas viņam tā liktos sajusties vēlos sagādāt pārsteigumu idejas pieredze ieteikumi?

quimera  Ir labi, jā otrs ir ar tevi pa īstam. Pavadot kopā laiku. Nevis to tikai tēlo.

Kurts69  Visas sievietes lieliski zina, ko vēlas viņu mīļotie vīrieši. Domāju ka Tu Epifānija arī! Tikai nebūt ne visas ir gatavas to sniegt. Vieglāk jau ir atstāt visu kā ir un mierināt sevi ar doma, ka mīļotais vīrietis jau tāpat ar visu apmierināts un neko viņam nevajag.

moons  Ja vēlies mīļotajam sagādāt romantisku nedēļas nogali, palaid viņu izklaidē ar divām jaukām dīvām.

mairita1971  Ja vīrietim svarīgas tikai viņa intereses,tad labāk nevajag.Jāatrod kompromis.Jā nu teltis mani vairs nevilina.Un ja blakus ir mīloši cilvēki,tad daudz ko var arī paciest.

av2  Ko dariit briivdienaas, lai radiitu romantisku noskannojumu ?
Prom no visiem, uz kaadu vecu labiekaartotu Latvijas (vai citas valsts ) muizzu/pili , ar forssu , eertu, lielu, smuku... nummurinnu naktsmaajaam, ar milzu vannas istabu, milzu guultu, un full service ...kad atved eedamos, dzeramos uz nummurinnu.Nu apmeerasm taa :) Kaapeec vienreiz nepadziivot tikai sev, a?

neko  Siguldā ir atrakcija; pa pliko lēkt ar gumijām- būs gan romantika, gan adrenalīns. Kopīgi, plikiem krist no 40+ metru aukstuma - romantiski tak un būs ko atcerēties:)

Aurora  Labāk, lai ir ar ko, bet nav, kur, nekā, ja ir kur, bet nav ar ko/

kvarts  Kasti alus un kādu hlamu garāžā, kas līdz rītam jādabū gatavs....

mairita1971  Neko,Tad Tev tā sieviete neko nenozīmē.Par mīļoto cilvēku baidās.

Chris1986  es zinu, ka nav smalki un ir nosodami, bet man romantikai, nu, p., ja man būtu dzumumdiena - gribētos anālo seksi :D

Chris1986  nē, nu ja nau pietiekoši romantiski, tad moš var kkā caur puķītēm

neko  Neko,Tad Tev tā sieviete neko nenozīmē.Par mīļoto cilvēku baidās.
---
Ej nu ej, daudzi pāri kopā lec ar izpletņiem, slēpo kalnos, nirst un daudz ko citu dara. Bez tam lecot ar gumijām risku nav praktiski nekādu - tas nav izpletnis, kas jau ko saputro var ari neatvērties. Pat slēpot kalnos ir daudz riskantāk.

Un, ja nopietnāk, bailes nogalina jūtas. Vismaz vīrietim nevajag lieku stresu - ka kāds par viņu baidās. Tas visu agri vai vēlu izbeidz.

mairita1971  Jaunībā man tādas lietas patika.Nu ir iestājusies aizsardzības reakcija.Vienkārši staigājot gar jūras malu,sarunājoties var vairāk gūt.Dievs dod Tev meiteni,kas leks.

Pillerina  He, he, tad man bija baiga romantika :)
Es pa mežu ogās, šis pa otru mežu tīrīšanas darbos. Kad pakaļ atbrauc pēc ogām, tad izmet līkni pa zaļo velotrasi un apskata pieturvietas pkys vēl apskata, ar kādu tehniku un kā lielzemnieks rudzus kuļ. A pēc tam 500g saldējums uz pusēm un kafija. Vot :))

Araabs  Aizbrauc līdz uz gaides medībām un izdari tornī to ko mājās kautrējies.Super,sevišķi ja kulminācijā nevar trokšņot,jo cūkas nāk:))

ketija64  Uzdāvini vīrietim stringus, visu dienu staigādams jutīsies romantiski :)

fargo  mhm un lai nebojātu romantiku, izvairoties no pasteļtoņu kāzusiem gaisā, viens otram pirms lēkšanas labāk lai klizmu... "uzliek".
19:13

rokons  Varbūt vispirms jāprecizē kas domāts ar vārdu ROMANTIKA?

Sagādāt vīrietim prieku un relaxu ? tur daudz kas iespējams.
Sagādāt vīrietim pašapziņas un lepnuma pieaugumu - arī iespējams, tik citādi.
Sagādāt vienkārši jauku, mierīgu vakaru - tak pavisam vienkārši

Svarīgi, lai būtu spēja un vēlme viņa smadzenes no ikdienas atslēgt

moons  vari arī nopirkt viņam biļeti uz emirātiem kopā ar smuku zaķi.

moons  jā, uz gaides medībām un pa kluso izdzen viņam mežacūku, protams, ja viņš ir mednieks. Novērtēs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu