Romantiska nedēļas nogale mīļotajam

Ko vīrietis ar to saprot kas viņuprāt ir romantika kas viņam tā liktos sajusties vēlos sagādāt pārsteigumu idejas pieredze ieteikumi?

AivarsN  Bet ja viņš nav mednieks,vismaz pārliecināsies,cik viņš īsts vīrietis!😃

milana  stasts iz bauskas dzives-viena dama rikoja savam izredzetajam lidojumus ar gaisabalonu,romantiskas pirtis,vakarinas,aizdeva naudu biznesam no sava biznesa un galu gala apreceja veci.
ta luk.

4004  Noteikti uz šo jautājumu vajadzētu atbildēt vīriešiem, bet man arī ienāca prātā ideja 😊.

Ja gribi kaut ko riktīgi feinu, tad mēģini miksēt patīkamo ar pārsteigumiem – es tā darītu (it sevišķi, ja vīrietis ir labi zināms un saprot arī jociņus).

Piemēram, satiekoties ar viņu, uzdāvini viņam kaut ko (tas parādītu, ka esi domājusi par kopā pavadāmo laiku).

Pa dienu izdomā maksimāli daudz aktivitātes, kas vīrietim patīk.

Bet vakarā.. Sagādā vīnu, kādas uzkodiņas un īpašu tērpu (nu, medmāsiņas vai istabenes vai tml). Un vienkārši paspēlējies, esi koķeta, ielej vīrietim vīniņu, pabaro ar uzkodiņām. Un tad jau – viss vīrieša rokās.

Ui.. sagribējās tagad pašai saorganizēt kādu nedēļas nogali..

mezmalis  Romantika ir ar makšķeri pastāvēt ūdensmalā , pabarot odus , pavērot saulrietu un vēlāk saullēktu , paklausīties dzērvju klaigāšanā vai lakstīgalas pogošanā...

Vai arī vasaras svelmē ar grābekli siena pļavā ,kamēr dundurs kož dupsī , pavērot meitēnus ,kad tie spiegdami īsās kleitiņās iet palēkdamās pa pļavu - lūk ,tā ir romantika!


-Bet izlutinātajām mātes meitām pavisam citas izklaides! Vienai daļai romantika sverama naudā un ar baudu tai maz sakara!

Trakmens  bērnudārznieka jautājums, manuprāt
man romantika ir Estas Tonne vai aPēdājs un sveces, citam litrs šnabja

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu