Sieviešķīga sieviete kāda ?

Kas ira sieviešķīga sieviete ?Vai tāda kad kura lūpas krāso ,un acis ietonnē ar ēnām lai redzēt var dvēseli vai tāda kura kad kleitiņās staigā vai ne biksēs un bez īsajiem matiem bet ar gariem matiem taisniem vai skruļļos ?Vai var būt sieviešķīga ar rupju balsi bet kākad ne nodzertu bet no dabas jau tāda ira?Un vai tāda kad netaisa ēst ira vai nava sieviešķīga ?

Felde  ...ari ziema smarzo... :) Sieviskiba ir dazada,mainiga,vilinosa...

AivarsN  Tās,kuras spējīgas ģimenes pavardu nosargāt,ir sievišķīgas,bet pārējās var strādāt izklaides sfērā.

Felde  Aivarin,dzelzss ledija-bestija ,dazkaart loti veiksmigi sargaa netikai ginemes pavardu,bet arii vecca godu,smadzenes,un speeku.... Vai taada dvess sieviskibu-nu nez... :) Taccu virietis taadai blakus,tiesam var deret izklaides sfeerai... :)

AivarsN  Jā,mainītās lomas mūsdienu sabiedrībā nav reta parādība,kad veiksmīga mamutu medniece aizstiepusi uz savu alu vājāku vīrieti un viņam nabadziņam nekas cits neatliek,kā sargāt to pavardu. Taču vīrietis ģenētiski tam nav piemērots un tāpēc bieži vien kapitulē,atstājot visu sievietes ziņā.

elsa  Sievišķīga sieviete ir tā, kurai vīrietis tādai ļauj justies.
P.s. cilvis ar niku AivarsN ir tipisks piemērs, kādiem vīriešiem nekad blakus nebūs sievišķīga sieviete.

saulite34  Labi ,ka visiem tiem vājajiem nabadziņiem ir internets,var visi sieviešu nīdēji iepazīšanās portālā vismaz paraudāt.

Aurora  katram indivīdam (sievietei, vīrietim, vienalga) ir sava individuāla sievišķības (otrā gadījumā vīrišķības) deva. pastāv praksē pamatots viedoklis par to, ka katrs indivīds meklē sev atbilstošu pretējā dzimuma partneri tā, lai abiem kopā būtu pilns simts (dzimumhormonu izpausmes procentos). tā ka vīrišķīga sieviete var noskatīt un aizstiept uz migu tizlu vīreli, ka noput vien, kaut patiesībā viņam patikusi cita, kas it kā nav nav traģiski-, ja ņerga ar situāciju, ka dzīves kardinālāko lēmumu viņa vietā pieņēmis kāds cits, turklāt sieviete un sveša, psiholoģiski tiek galā.
vispār dzīvei kļūstot fiziski vieglākai, savairojas uniseksi. tādi ofisa planktoni. pagaidām vēl dzimumatšķirības redz:) kaut džeki staigā sasietiem matiem astē pēc miskastes maisu parauga, bet meitenes (skaistas! divdesmitgadnieces!) pēc darba ofisā iet...kačāties trenažieru zālē.
personīgi sevi par vīrišķīgu neuzskatu, jo hobiji ir tikai sievišķīgi, sievietes arī neinteresē.

AivarsN  Ja mūsu modernajām dāmām pavarda sargāšana asociējas tikai ar stāvēšanu pie plīts un tīrīšanas darbiem,tad tas ir tikai likumsakarīgi,ka dzīvo vienas. Nevar jau vainot ne sievietes,ne vīriešus. Jau vairākās paaudzēs cilvēkiem netiek dota iespēja apgūt veiksmīgai ģimenes dzīvei nepieciešamās zināšanas. To neparedz ģimeņu iznīcināšanas programma. Tāpēc nākas apgūt to visu pašmācības ceļā,eksperimentējot un piedzīvojot neskaitāmas neveiksmes. Taču ne visiem pietiek pacietības un tā rodas naids,vai vismaz necieņa pret pretējo dzimumu. Un tad jau gan vairs labāk nemeklēt iepazīšanos, lai vēl kādam nesačakarētu labi iesākto.

saulite34  Un tad jau gan vairs labāk nemeklēt iepazīšanos, lai vēl kādam nesačakarētu labi iesākto.[c]

Tādam kā tev patiešām nevajag meklēt iepazīšanos un ar savām pasakām čakarēt sievietēm smadzenes,Vēl jau ir pietiekošā vairumā veiksmīgu ģimeņu.

Aurora  tu pie tām nepiederi, nelaimīgā.

Chris1986  nu, par sievišķību vai vīrišķību var runāt līdz kādiem gadiem 50, pēc tam ir vnk veci cilēki, kuriem dzimums vairs nav svarīgs.
Kā teica metrs VR, tad sieviete visskaistākā ir ovulācijas laikā. Un tad un tikai tad pārojas visu sugu dzīvnieki. Bet cilvēks jau tāds perverss lopiņš, kas pārojas arī ārpus ovulācijas laika vnk aiz gara laika. Njā, diez kas nava. Un vispār viss tas skaistums un sievišķība ir no dabas dots tikai ar vienu vienīgu mērķi - lai suga neizmirtu, nevis kkādām garīgām baudām!

Aurora  skaistums nav dots tikai tam vienīgajam mēŗķim. katrs ir tāds, kādi gēni un vide. speciāli izkopta sievišķība/ vīrišķība gan ir ar nolūku:) p.s. sievišķība/ vīrišķība nav sinonīms vārdam "labsirdība". šī zināšana palīdz izvairīties no nepatīkamiem starpgadījumiem, a to i letālākiem iznākumiem:)

Nissa  No AivaraN izriet, ja sieviete moderna, tad viņa ,likumsakarīgi, ir viena :))) Cilvēki nav roboti, kurus var saprogrammēt uz kāda indivīda ierobežotajām vajadzībām- ir mūsdienīgi, ir vecmodīgi, jāskatās savā plauktiņā. Pieredze, ko iegūstam dzīvojot, vajadzīga dvēseles attīstībai, un, katram tā ir savādāka. AivarN, sievietes regulāri noniecini tā, ka maz neliekas, Tevī tiešām ir naids.

Epifanija  Tās kuras smaida un izstaro gaismu

Piparkuka  "Brīnišķīga" un "kā rožu ziedlapiņas", vēl- kā persiks.
Tāda ir sieviete.

AivarsN  Kam vispār radīta mode? Vai ne tāpēc, lai atrautu no tradicionālā un padarītu par idiotu? Kas ir moderns?Vai tāds,kas izgājis ārpus normas? Ko mēs esam sasnieguši dzenoties pēc modes,kuru izdomā cilvēki ar smagām garīgām novirzēm? Ērta,veselīga,dzimumam piemērota apģērba vietā grūti valkājami kankari ar birkām,kuras norāda piederību kādai īpašai kastai.Krāsas,špakteļi,aromi un silikons,kā uz pārdošanu sagatavotai nobrauktai automašīnai. Tetovējumi un frizūras bez mazākās nojausmas par to nozīmi. Arvien primitīvākas mākslas un masu pulcēšanās vietu apmeklējumi. Bezjēdzīgas sarunas par bezjēdzīgām lietām un cilvēkiem,no kuriem noteikti nevajadzētu ņemt piemēru. Vēl neskaitāmas modīgas izdarības un hobiji,ko piedāvā sistēma,lai aizņemtu laiku primitīvajam pūlim,tā pagriežot atpakaļ evolūcijas procesu. Noderīga pieredze ir izvairīties no sistēmas izliktajām lamatām,lai netraucēti turpinātu nebeidzamo dvēseles evolūciju.
Nav man naida pret sievietēm. Naids un dusmas man ir tik pat kā nepazīstamas emocijas. Grūti ir pieņemt savu bezspēcību,kad gribi un spēj palīdzēt,bet tevi pasūta. Kad centies ar vislabākajiem nodomiem uzrunāt savu tautieti dzimtajā valodā,bet viņš nesaprot ne vārda no tava teiktā, itkā būtu ieradies no citas planētas.

Epifanija  Sievietes ir tās, kuras ir spējīgas mīlēt, par spīti visām pārestībām, tā lūk es formulētu, jo sieviete ir sākums mīlestībai uz zemes

uzplanaledus  Skaistums nāk "no iekšām". Sievišķība arī :)

saulite34  Nav man naida pret sievietēm. Naids un dusmas man ir tik pat kā nepazīstamas emocijas[c]

Palasi savus komentārus,kur tu esi nicinoši un naidīgi izteicies par sievietēm,un tādam ,kurš savas bijušās sievas var visādos sliktos vārdos nosaukt,vispār nav nekādas vērtības.

av2  Nu ko, buussu "orgginaals" - smuka, no vinnas staro sexy sharms, maak buut gan daama, gan...gullamistabaa paarspeej profesionaales, pluss, laikam jau pats svariigaakais, kopaa ar vinnu maajaas juuties...kaa maajas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu