Sieviešķīga sieviete kāda ?

Kas ira sieviešķīga sieviete ?Vai tāda kad kura lūpas krāso ,un acis ietonnē ar ēnām lai redzēt var dvēseli vai tāda kura kad kleitiņās staigā vai ne biksēs un bez īsajiem matiem bet ar gariem matiem taisniem vai skruļļos ?Vai var būt sieviešķīga ar rupju balsi bet kākad ne nodzertu bet no dabas jau tāda ira?Un vai tāda kad netaisa ēst ira vai nava sieviešķīga ?

Kurts69  Uz sievišķīgu sieviete ir prieks skatīties un atskatīties. Tāda sieviete jebkurā savā izpausmē ir pievilcīga un piesaista pretējo dzimumu.

krumuzagis  neesmu veidojis attiecības, nezinu, bet nu katrā gadījumā čuvakiene ar aliņu un cīgu zobus, ir kārtīga kolhozniece no rajona, ne jau latviešu, kolhoz-koļekķivnaja hazjaistva

AivarsN  Saulīte,es vienkārši esmu pieradis lietas un īpašības saukt īstajos vārdos,nevis meklēt smalkus svešvārdus,kā šajā liekulīgajā sabiedrībā pieņemts. Mani arvien vairāk pārsteidz mūsu tautas vienaldzība pret notiekošo. Nepietiek ar to,ka esam diskriminētākā un viena no nabadzīgākajām tautām ES,uz mums vēl netraucēti sāk izmēģināt masu kontroles un iznīcināšanas ieročus. Pasaules zinātnieki ir iesnieguši petīciju ANO un vēršas pie valstu valdībām pret 5G ieviešanu. Ja Briselē,Šveicē un daudzās citās valstīs 5G ir apturēts,tad kāpēc to turpina ieviest pie mums? Vai tāpēc,ka mums jau sen vairs nav savas valdības,bet tikai uzraugi,-svešu valstu pilsoņi?

Aranija  Vīriešiem gaumes dažādas. Dažreiz skatos uz pāri un domāju, redz, arī šī ir kādam mīļa.

lapukoks  Kas ir sievišķīga sieviete?
Sievišķīga sieviete ir tāda, kurai pamatā piemīt sievišķīgas rakstura īpašības un nepiemīt gandrīz neviena vīrišķā īpašība …
Te nu būtu vietā atgādināt, kuras ir tās sievišķās, kuras vīrišķās īpašības.
Jau sen ir dzirdēts salīdzinājums – vīrieši nāk no marsa , bet sievietes - no venēras.
Tad kādas ir Marsa īpašības?
Izlēmība, kareivīgums, agresivitāte (vajadzības gadījumā), spēja cīnīties aizstāvot sevi, savu sievieti, savu ģimeni, savu dzimtu, savu Dzimteni. Arī spēja pieņemt lēmumu (ģimenē lēmumu pieņem vīrietis);
Konfliktu spēj risināt izlēmīgi, agresīvi, nebēg no vardarbības.
Arī konsekvence pieņemtā lēmuma realizācijā (vīrs un vārds);
Arī bezbailība (jo ūdens stihijas iztrūkums nedos izejmateriālu bailēm);
Un kādas ir Venēras īpašības?
Harmonija it visā (balsī, formās, kustībās, krāsās, attiecībās, garšo viss saldais, nepatīk asas spēcīgas garšas), konfliktu risina ieraujoties sevī un aizejot no tā, Venēras funkcija ir
izvēles izdarīšana (tā varētu izskaidrot ilgo gozēšanos spoguļa priekšā, kaut ko jaunu uzlaikojot vai vienkārši tāpat, arī regulāros kruīzus pa apģērbu veikaliem un skaistumkopšanas salonu apmeklējumus),
venēra nelietos rupjus izteicienus, skaļus uzsaucienus, bezkaunīgus izlēcienus.Rupjība vārdos vai darbos venērai rada psiholoģīsku traumu (kāpēc sievietes klātbūtnē nav pieļaujama rupjība). Spēcīga venēra ir kautrīga venēra.
Sievišķīga sieviete būs un paliks sievišķīga, gan tad kad viņa ir aktīvā darbībā, gan kad viņa atpūšas, gan kad viņa dusmojas, gan kad viņa vienkārši guļ…
Sievišķīga sieviete būs pievilcīga, simpātiska, seksīga…ar vienu vārdu –sievišķīga, tāda, kurai blakus vīrietis ir motivēts būt īsts vīrietis.
Sievišķīga sieviete sevi spēs realizēt sievišķajā nišā nelienot vīrišķajā…
Vīrišķā niša kļūst aktuāla tām sievietēm, kuras sievišķajā nišā vien sevi nespēj realizēt. Nu un tad jau jāsāk cīnīties par sieviešu līdztiesību…
Ja si

lapukoks  Ja sievietes raksturā sāks dominēt vīrišķās īpašības, tad normāls vīrietis viņai blakus jutīsies lieks un nevajadzīgs.

Ja sieviete ir pārliecinoši aizņēmusi vīrīšķo nišu, tas norāda uz to, ka normāls pilnvērtīgs vīrietis ilgtermiņā viņai blakus nebūs, jo vīrišķo psiholoģisko nišu ir aizņēmusi viņa pati. Un pēc tam pati brīnīsies ka viņai “ķeras” tikai mīkstie gļēvie matriarhāta memmesdēliņi…

Pretnostatīt vīrišķo sievišķajam būtu tuvredzīgi egoistiska muļķība, jo tikai harmoniski papildinot sievišķo ar vīrišķo varam nonākt līdz pilnībai.
Sievietes loma attiecībās ir ar savu sievišķību (visās tās izpausmēs) nodrošināt gan sevi gan savu vīrieti/ģimeni.
Vīrieša loma – ar savu vīrišķību nodrošināt gan sevi, gan sievieti/ģimeni.

RRAGANA  😂 “ Tāda sieviete jebkurā savā izpausmē ir pievilcīga un piesaista pretējo dzimumu.”
Atvaino, Kurtciņ, vakar vecās “Ideālās vakariņās”, kāds briežaudzētājs pastāstīja, ka brangu ragu īpašniekam patiesībā vajadzētu būt ļoti lepnam un iet augstu paceltu galvu, jo...viņa sievu par labu esam ir atdzinuši daudzi, ne tikai viņš vien, un ka tas apliecina viņa pareizo izvēli..
Nu tas tā, lirikai pa tēmu..

Sievišķīga sieviete manās acīs pirmkārt IR sieviete-māte. Neapzelējot visus var/nevar, grib/negrib būt fiziski par māti, bet sieviete, kura prot apieties ar bērniem-vismaz saviem. Nē, ne klukstes, tā ir šausmīga kategorija, bet tās sievietes, kuras atradīs kādu vārdu/glāstu pat svešam autistam un kurš uz to patiesi reaģēs.
Sievišķīga sieviete nebūt nav ārējais veidols. Sievišķību nenoslēps pat viduslaiku bruņas.

Sievišķība ir bezgala trausla. Ikdienas izdzīvošanas ritumā to ir ļoti viegli pazaudēt.

Un vēl-man personiski visas tās ikdienišķās “sabiedrības cackas”, nu tās ķipa-“dāmas” salakotajos matos, nagos, zobos, maigajām kustībām un viegli krītošajās kleitiņās, absolūti nešķiet sievišķīgas, bet gan plēsīgi vīrišķīgas mednieces. Pat augstpapēžu kurpes to nenomaskē.

Kurts69  RRAGANA , nav tur nekādas lirikas, ja tā nopietni. Esot kopā ar skaistu sievieti vīrietim ir visu laiku jāspēj konkurēt ar citiem. Tāda ir dzīve. Ja nervi netur un uzdevums par grūtu, tad nav ko cierēt uz smukajām, bet jādzīvo ar pelēko pelīti. kaut tās ar mēdz būt palaidnes:D

Johaidii  Tāda, kura pat rakstiski prot izteikt savu domu, autore neprot. Tas savā ziņā parāda attieksmi pret da jebko. Nepiekarinās aizkarus, ja piekarinās, tad tik pat šķībi.

Ievinjata  “dāmas” salakotajos matos, nagos, zobos, maigajām kustībām un viegli krītošajās kleitiņās...man gan patīk pat sievietei esot. Man šķiet tīri glīti. Es arī uz to tiecos, lai gan man grūti :D Tu domā, ka viņas jūt citādi? Taču nē. Domāju, ka arī vīrieši viņas labi novērtē. Vismaz Oho :)

Chris1986  njā, sakrāsotiem matiem, lūpām, nagiem, ragiem utml. - tā noteikti nav sieviete, bet kādas mežoņu cilts karavīrs no Āfrikas!

Aurora  sievišķīga+labsirdīga sieviete=radības kronis. sievišķīga liekule, mele, kūdītāja, indētāja=fuij.

Epifanija  Tieši otrādi mežoņu cilts karavīrs no Āfrikas ir sievietes, kuras sevi nekopj vai arī to dara nemākulīgi, bezgaumīgi un pārspīlēti, ja to visu dara pareizi, tad vīrietis nemaz to nepamana, cik daudz pūļu ir pielikts, lai sieviete izskatītos skaista un domā, ka viņa ir tāda no dabas, bet tas ir darbs ar sevi katru dienu, disciplīna un izmaksas

Aurora  nu bet tad virsaitis nedrīkst taupīt uz labu kosmētiku, jo tās, kas no 20 g.v. lieto lētā gala kosmētiku, uz 40 gadiem visas kā viena izskatās pēc lētā gala majaukām.

MangoMango  kurta69 koments apraksta situāciju iz dzīves. Pazinu vienu vīrieti ap43 g.v. Kuram cits bija nocēlis blondīni(viņas matukrāsu viņš īpaši izcēla :) ) Ļoti pārdzīvoja. Viņš atklāti pateica , ka meklē sev pelēko peli , jo par to nebūs jācīnās ar citiem vīriešiem un arī "apkope" izmaksās lētāk.

man jau liekas nožēlojami . Neņemt to ko patiesi vēlas , bet rezerves variantu kuru neviens cits negrib.

Aurora  pp ir blakus 70% foršo vīriešu. viņas paņem viņus ar prasību dempingu, bet viņi degradē savus gēnus((-nākamā paaudze ir aritmētiskais vidējais ar peli.

Kurts69  MangoMango, tā nu tas diemžēl ir - vieglāk ir uzmest lūpu un paiet malā, nevis pacīnīties. Un tas nu attiecas uz abiem dzimumiem. Tie kas dzīvo pēc principa - esmu lielisks/a un kas to nesaprot, tie paši vainīgi, attiecību tirgū neko dižu neiegūst. Un diemžēl ir naivi domāt, ka tiem "Pelēcīgajiem" nav ambīcijas, dažādas prasības vai vēlme pēc pārmaiņām. Nebūt. Tāpat čakarē smadzenes, laiž pa kreisi utt. Visa atšķirība, ka izejot cilvēkos ar "Pelēko, vidēji statistisko" nevar pazīmēties, cik man blakus skaista sieviete vai vīrietis un pasildīt savu pašnovērtējumu.

Aurora  es gribētu dejot Vīnes Ziemassvētku ballē ar vīrieti +10.

meistars40  Nu jau gan dažs- labs sugas brālis reāli peld par tēmu "sievišķība".
Kāds te pieminēja, ka par sievišķību var runāt līdz gadiem 50... Kas tas par sviestu..?
Ir redzētas kundzītes ap 80, kas spēj sevi nest tiešām kā sieviete, ar šarmu. Bez zemtekstiem! Un tad rodas jautajums... kāpēc šādas asociācijas nav par visām simpātiskajām, kam kājas aug no padusēm utt.
Laikam šīs opcijas nav sievišķības mēraukla.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu