Kas ir meditācija?

Atradu intetā šādu definīciju: "Meditācija nozīmē apzinātu sevis paplašināšanu. Tā nozīmē savas īstenās patības atpazīšanu vai atklāšanu. Tieši ar meditāciju mēs pārvaram ierobežotību, nepilnības un atkarību.
Meditācija ir dinamisms apziņas iekšējos līmeņos. Meditējot mēs ieejam savas būtnes dziļākajā daļā. Šajā laikā mēs spējam atklāt to iekšējo bagātību, kuru glabājam dziļi sevī. Meditācija mums parāda, kā varam pēc kaut kā tiekties, un vienlaikus, kā mēs varam to sasniegt. Ja meditējam katru dienu, varam būt pilnīgi droši, ka mūsu dzīves problēmas – kā iekšējās, tā ārējās – ir radušas atrisinājumu."
.. un cik gudrs biju, tik paliku? Kāds, kas pats ar to nodarbojas, varbūt, var vnk vārdiem to izstāstīt, kā pats dara?

neko  [11:12] "Kad nomirs pēdējais latvietis visticamāk ir šī gadsimta jautājums"
kas tev tiek domāt, ka tie kas aizbrauc brauc nomirt?:)

AivarsN  Tie kuri aizbrauc,savai tautai,valstij ir zuduši. No Sibīrijas daudzi atgriezās,bet tagad tiek radīti apstākļi, lai no labprātīgās trimdas vairs neatgrieztos. Šos apstākļus rada mūsu pašu valdība, par labu samaksu un īpašām privilēģijām. Viņu uzdevums ir atbrīvot šo teritoriju no pamatiedzīvotājiem,turpinot plānu Ost. Mūsu tauta tiek izšķīdināta starp citām tautām, lai to iznīcinātu vispār. Arī citām Eiropas tautām nav paredzēta spoža nākotne. Citu reliģiju un rasu pārstāvju iepludināšana Eiropā nav nejauša,bet notiek plānveidīgi. Vai kāds ir aizdomājies,kas patiesībā slēpjas aiz slavinātā globalizācijas plāna? Noteikti vajag padomāt.

uzplanaledus  Visi jau neaizbrauc uz visiem laikiem, sapelna naudu un brauc atpakaļ. Ļoti daudziem ir kāda saikne šeit Latvijā, kur atgriezties.
Un tā pilnībā latviešus nevar izšķīdināt starp citām tautām. Krievi Latvijā veido savu kopienu, tāda liela draudzēšanās starp latviešiem un krieviem nemaz nav. Tāpat melnie vai rūtainie ir atsevišķi, latviešiem ir grūti pieņemt šīs etniskās atšķirības.

saulite34  Es internetā vismaz cenšos izglītoties un aktīvi iesaistos valsts nākotnes veidošanā.[c]

Ar tādu domāšanu kāda ir tev,valstij pat cerības nav tikt pie labākas nākotnes,vienīgais ,ko tu proti, melot un caurām dienām tukši muldēt,

Aurora  piekrīt Aivaram

AivarsN  Cik tad tādu ir,kuri atgriežas pavisam? Televīzijas pīlīte. Kad sapelnītā nauda iztērēta,brauc atkal prom. Ar laiku vecāki nomirst,palikušās ģimenes izjūk,vai dodas līdzi un saite ar dzimto zemi pārtrūkst. Bērni tur ārzemēs mācās svešā valodā un dzimto valodu pat lāgā neprot. Ir jau ir,tur svešumā latviešu kopienas,kā jeb kurš cits kopīgu interešu klubiņš. Vai Latvijai no tā labāk paliek? Daudzās Eiropas pilsētās jau ir kvartāli,kur baltajam cilvēkam pat dienas laikā nav ieteicams uzturēties. Nebūs ilgi jāgaida,kad melnie kļūs noteicēji visās pilsētās un valstīs. Cik liela atšķirība ir starp latviešu ciltīm,tik pat liela starp Krievijas vairāk kā 100 tautām. Mūsu senči godāja vienus un tos pašus dievus,tērpus un mājokļus rotāja ar tām pašām enerģētiskajām zīmēm,līdzīgas tradīcijas,vērtības un arī valodas mums daudz radniecīgākas,kā pirmajā brīdī izskatās. Tik nesen atklāju,ka latviešu valodā ir ļoti daudz vārdu,kurus krievu valodā vairs nemēdz lietot? Vai zinājāt,ka piemēram nāve un govs ir krievu valodas vārdi? Tik kāpēc mīlestībai izmantojam vārdu ar citu nozīmi? Tāpēc nevaram vienoties,ko tas nozīmē. Милый, милость, миловать. Tikai Любовь pēc Bukvicas tulkojas kā, люди Бога ведают. Ведать - zināt ar sapratni un spēt pielietot.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu