Kas ir meditācija?

Atradu intetā šādu definīciju: "Meditācija nozīmē apzinātu sevis paplašināšanu. Tā nozīmē savas īstenās patības atpazīšanu vai atklāšanu. Tieši ar meditāciju mēs pārvaram ierobežotību, nepilnības un atkarību.
Meditācija ir dinamisms apziņas iekšējos līmeņos. Meditējot mēs ieejam savas būtnes dziļākajā daļā. Šajā laikā mēs spējam atklāt to iekšējo bagātību, kuru glabājam dziļi sevī. Meditācija mums parāda, kā varam pēc kaut kā tiekties, un vienlaikus, kā mēs varam to sasniegt. Ja meditējam katru dienu, varam būt pilnīgi droši, ka mūsu dzīves problēmas – kā iekšējās, tā ārējās – ir radušas atrisinājumu."
.. un cik gudrs biju, tik paliku? Kāds, kas pats ar to nodarbojas, varbūt, var vnk vārdiem to izstāstīt, kā pats dara?

Silve  Meditācija ir arī smejoties. Pie jūras, guļot un sauļojoties, klausoties jūras šalkās.
Man patīk klausīties mantras no YouTube, sakomplektēju tā uz stundu, guļu un klausos.

una32  Labas meditācijas ir livanda.ru

Felde  Ja kādam tas sagādā mieru un baudu.to noteikti vajag darit.bet nevajag citiem uzspiest.mācīt vai pārliecināt.ka ir viena taisnība.un bez tās esi nelietis! Katram savs kā relaksēties un izjust sevi!

nazis  Ar ielu un satiksmes noteikumiem šeit nebūs nekādas saistības, bet sabiedrībā pieņemt citus ar saviem uzskatiem un mierīgu līdzās pastāvēšanu, sadzīvošanu gan. Feldei piekrītu, ka nevajag uzspiest un mācīt, pārliecināt, ka ir tikai viena taisnība.

uzplanaledus  Hokeja skatīšanās arī ir sava veida meditācija.
Meditācija ir arī kāda priekšmeta aplūkošana visās tā šķautnēs. Nu lūk, un sporta spēles arī ir pievelkamas šim. Viss līdz sīkumam tiek izpētīts, kas, ko kā :D

Yoyoyo  Meditācija ir kaut kāda man nesaprotama padarīšana! 😎

fargo  "bet nevajag citiem uzspiest.mācīt vai pārliecināt.ka ir viena taisnība."
ja nav vienas taisnības, tad arī apgalvojums, ka "nevajag citiem uzspiest" ir nepatiess. jo tad arī pretējais apgalvojums "vajag citiem uzspiest" ir vienādas vērtības ar to. apgalvot, ka "nevajag citiem uzspiest, mācīt un pārliecīnāt, ka ir viena taisnība" ir tieši tas > uzspiest, mācīt un pārliecināt. jo ja nav vienas taisnības, tad tu nevari apgalvot neko vispār.

AivarsN  Interesanti, kāpēc mums tik ļoti tiek popularizēta reliģija,-opijs tautai,kura savulaik tika uzspiesta īstās ticības vietā? Un kāpēc tiek aizliegta marihuāna? Vai ne tieši tāpēc,ka visās kultūrās tikusi lietota ne tikai kā dziedniecības līdzeklis,bet arī garīgajām praksēm? Marihuāna paralizē enerģētiskos parazītus, noņem apziņas blokus,kā rezultātā cilvēks ierauga pasauli tieši tādu,kāda tā ir patiesībā,nevis kādu to attēlo ar dažādiem paņēmieniem manipulētās smadzenes. Atbrīvojoties no visām zombēšanas programmām,prāts strādā ar pilnu jaudu un tad top ģeniāli atklājumi,mākslas darbi, mūzika. Tas jau būtu ļoti jauki,ja vien mēs dzīvotu brīvā pasaulē. Un tieši atklāsme,ka neesam noteicēji savā zemē un kas ir tie,kuri mūs pakļāvuši,ir galvenais iemesls, kāpēc marihuāna jau tur pat kā 100 gadus ir aizliegta. Dienvidamerikas indiāņi savos rituālos izmanto augu,kurš ir daudzkārt iedarbīgāks par marihuānu. Tie kuri pamēģinājuši,stāsta ka tās ir fantastiskas sajūtas. Ķermeni pārņem apbrīnojama viegluma un brīvības sajūta,vienotībā ar visu dzīvo,no sīkākā zāles stiebriņa,līdz milzīgajam Visumam. Tāpēc jau tā steidz ieviest 5G,lai cilvēkus pārvērstu par paklausīgiem biorobotiem un kontrolētu visas 24 stundas diennaktī, lai tikai kāds caur meditāciju nepieslēdzas Dieva internetam.

Aurora  vai ir pretīgāka tauta par ķīniešiem? ja ielaidīs to infekciju Latvijā, kirdik visiem indiāņiem būs dažas desmitgadēs!

Felde  Chris,nejau tur taa lieta,likumi un noteikumi ir pilnigi kas cits! Dveeseliskas lietas,juutas,labsajuta,harmonija-tas ir lloti smalki,un katram savs. Un,ja ir kas taads,kas dara cilveku laimiigaaku-nu lai veicas,lai visi ir laimiigi,ar vai bez ssim nodarbem. Mes katrs pats jutam nepieciesamibu pec kautkaa tada,kas tikai mus uzlaade! Cik zinu,Tu brauc ar velo-nu tas tacu ir taads kaifs Bet kads pateiks-duraks,ko vins tur mokas un teere speeku... :) Vai taa nav!?

AivarsN  Savāda tā dzeltenā rase. Pat varenais mūris neapturēja viņu invāziju pasaulē. Labi ka Staļins atteicās pievienot viņus kā 16.republiku,jo tad mēs labi ja būtu minoritāte savā zemē.

una32  AivarsN, ja tam, lai ieraudzītu Dieva pasauli visās tās krāsās nepieciešamas psihotropās vielas, tad cilvēks ir ļoti zemā attīstības līmenī, garīgs cilvēks to redz un jūt bez tādiem palīglīdzekļiem.
Patiesām garīgām praksēm nekas nav jālieto.

Aurora  mūris neapturēja, bet kā būtu ar atombumbu?

rokons  Ref 14:35
Lūdzu nevajag muldēt par 5G

saulite34  lai tikai kāds caur meditāciju nepieslēdzas Dieva internetam.[c]

Tiem,kas ir pieslēgušies Dieva internetam,netraucē 5G un arī marihuānu nevajag.

AivarsN  Visos laikos garīgie līderi ir izmantojuši psihotropās vielas,lai sasniegtu kādu konkrētu rezultātu. Piemēram,lai saņemtu atbildes kā rīkoties,ciltij,tautai kritiskos brīžos. Ja kāds vēl tic varas elites stāstītajai pasaciņai par 5G nekaitīgumu,varu tikai izteikt līdzjūtību. Pagaidām nav zināms neviens neatkarīgs pētījums,kurš pierāda šīs tehnoloģijas nekaitīgumu. Taču simtiem zinātnieku no daudzām pasaules valstīm ir apvienojušies un iesnieguši petīciju ANO un vēršas pie valstu valdībām, lai apturētu to ārprātu. Neskaitāmi kaitējumi cilvēku veselībai,iznīcināti putni un kukaiņi,jau ir realitāte,kuru pamato ļoti detalizēti zinātniskie pētījumi. Petīcija tagad pieejama arī latviešu valodā īpaši aprobežotajiem. Nevajag muldēt,pirms nav izlasīta vismaz tā.Briselei,Šveicei un daudzām citām attīstītām valstīm 5G nevajag,bet nabaga Latvijas kolonijā to vajag kā nez kādu dārgumu, pat neprasot atļauju,lai gan neviens nevar paskaidrot,ko tā dos vismaz tuvākajā nākotnē. Taču kā totālas kontroles instruments tas ir ideāls. Katram varēs sekot 24 stundas diennaktī un ietekmēt gan pūli,gan katru atsevišķi pat vairākos veidos. Ja tie aizstāvji ir no varas kliķes,vai cer uz šīs tehnoloģijas uzvārīties,tad viss skaidrs. Ja pašu ģimenes jau laicīgi evakuētas uz drošām vietām ārzemēs,tad par labu naudu var savus tautiešus iznīcināt.

saulite34  Visos laikos garīgie līderi ir izmantojuši psihotropās vielas,lai sasniegtu kādu konkrētu rezultātu.[c]

Un,tu visiem tiem garīgajiem līderiem esi bijis blakus un savām acīm redzējis,ko viņi lieto un tava sēdēšana internetā caurām dienām ir tikpat kaitīga kā 5G.

AivarsN  Es internetā vismaz cenšos izglītoties un aktīvi iesaistos valsts nākotnes veidošanā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu