Vai naivi dumji vīrieši sievietēm aptrūkušies?

Vai naivi dumji vīrieši sievietēm aptrūkušies?

Ļoti daudz sievietes dzīvo ar domu, ka vīrietim viņai jādod viss, ko viņa vēlās bet pretī nav jādod nekas.

Es tādas ierindoju kategorijā, kā man pilnīgi nevejadzīgas. Tāpēc viņas var droši sūtīt kur tālāk, pat ja skaista kā miss pasaule. Man viņa nav vajadzīga, ja es viņai ko došu, ko viņa vēlās, bet viņa man pretī nekad neko no tā ko vēlos es.

Tāpēc jautājums, vai tādām sievietēm dumji un naivi vīrieši aptrūkušies, ka viņas pašas sākušas uzmākties un pirmās rakstīt vīriešiem, un pēc tam uzreiz stāsta cik viņa prasīga, un ka ne visiem ir par spēkam viņas prasības izpildīt.

Mana attieksme ir ļoti vienkārša, pieklājīgi lieku noprast, ja pati neko neizdarīsi un nespersi pirmo soli lai mani ieinteresētu, nekas nebūs. Ja neko neesi gatava pirmā sniegt man, neko nesaņemsi no manis.

Atteikt tādām nav grūtu, jo vienīgais, kas ar tādām var sanākt, ir lieki pūliņi un bezjēdzīgi zaudējumi, neko negūstot pretīm.
Mana dzīve noteikti būs labāka bez viņas nekā ar viņu.

draboss  Kur jūs dabūjat tās, kas jums pašas raksta un visādi uzmācās?

saulite34  Ja es esmu vīrietis, kuram viss ir un ir labi tā pat, man neko nevajag, man nekā nepietrūkst.[c]


Ja jau atrodies iepazīšanās portālā,tad jau kaut kas pietrūkst un kaut ko vajag.

gertrude  man neko no tās sievietes nevajag, bet ja viņa man kaut ko iedotu, nu drusciņ, nu kaut kafiju izmaksātu, tad uzreiz cita lieta:) nābadziņš(ar garo ā un vilkt ilgi)

kruela  Deavids Jums garderobi vajadzētu nomainīt....Jums kleitiņas pietrūkst.....

saulite34  Man ir, kas man kafiju izmaksā, [c]

Tad jau esi naivs un dumjš,kurš neprot novērtēt, to kas viņam ir.

Marija_Anna  Deavids mani sakàva ar savu pozîciju.
Komentàru un viedokļu nav.

Tinte  Kruela, par garderobi autoram jau sen te bija ieteikumi, bet redz´ ka nemāk pasažieris "paņemt" to, ko viņam par baltu velti "deva.

Maribella15  Ar ko labāki vīrieši, kuri raksta sievietei? Tie, kuri raksta, ka grib seksu no sievietes. Viņi jau neko nepiedāvā, bet grib, lai tāpat vien viņiem iedotu...
P.S. Uztvert ar zināmu humora devu šo...

Aurora  Deavid, tev taisnība! Bet kur jautājums? Ko mēs tev varam palīdzēt?:/
vispār tavi apgalvojumi par sievietes iniciatīvu un vienlaikus augstajām prasībām pret tevi vāji iet kopā. Sapņo tālāk. Ja sieviete izrāda iniciatīvu, viņa uz daudz ko gatava vīrieša dēļ. Bet ne uz visu. Vairumam ir lietas, uz kurām viņas neparakstītos, un vsjo tut. Gribētu satikt jaunu, skaistu vīrieti bez bērniem. Bet varu arī iztikt ar vecu un precētu, un apbērnotu. Pie-noteikuma-ka viņš būs tas, kas nesīs man puķes, nevis es būšu tā. Es to varētu darīt-bet tad viņam jābūt jaunam un skaistam un bez bērniem.
Rakstītam nevarot ticēt, isnt it

av2  Tik traki jau nav. Ir kas ir ar mieru ieguuldiit arii viirietii, ja ir taa love iista anaakusi.

lapukoks  Un kur paliek mīlestība?!!! Pilnvērtīgām attiecībām pamatā ir mīlestība, tad to otru uztver kā daļiņu no sevis un nav jācepas un jāaprēķina bilance attiecībām (cik ir dots, cik ir dabūts, cik ieguldīts attiecībās rentabli, cik zaudējumi). Ja nodarbojas ar seksu bez mīlestības, tad arī nonākam pie šādas diskusijas (kā tirgus placī). Bet sekss bez mīlestības - tāda prostitūcija vien sanāk. (Negribētos ticēt ka šeit visi tikai tādi).
Un autora nostāja ir atpazīstams gājiens dažiem biznesmeņiem - sak, maksā tas kurš pasūta mūziku (lasi- izrāda iniciatīvu).

ZeeBee  07:41, mīlestība rodama attiecību kvalitātē, kurai pie auglīgiem nosacījumiem ar laiku iespēja rasties vismaz vienai no divām iesaistītajām pusēm! Ja ar seksu ir jānodarbojas vienīgi piesaucot un skandinot visaptverošu mīlestību, tad pastāv liela varbūtība ātrāk nomirt, kā seksu piedzīvot!

MangoMango  Lapukoks pateica , raksturoja situāciju precīzi ! ! !
Misteram D. pamatā ir aprēķins un ātrāka seksa dabūšana. Sen atpakaļ bija jautājums no viņa pēc cik randiņiem ir normāli , ka sieviete dod seksu (!!!).
Misters pārdzīvoja ,ka laikam pērk kafiju , bet atdeves(seksa) nav.
Un kur vēl par to cik sieviete pelna, ja nav attiecīgi cipari tad misteram D. tāda neder.
Aprēķins un tikaI APRĒĶINS. Egocentrisms, skopums.
no mīlestības tur nekā nav un nebūs....

ZeeBee  09:24,ja sieviete vēlas no vīrieša gūt nebeidzamu uzmanību skaistu mīlestības apliecinājumu veidā, viņasprāt, tad tas ir pieņemami un visādi citādi arī pašsaprotami. Savukārt, ja vīrietis pauž savas vēlmes, tad viņš nenoliedzami un neapšaubāmi ir nepieņemams izmantotājs un aprēķinātājs! :)

DanaL  Tikai vienu nesaprotu. Kas liek autoram iedomāties, ka viņš nav naivais dumjais?

Maribella15  Deavids> Tie, kuri pirmajā vēstulē uzreiz pa taisno tikai prasa satikties seksam - nav gatavi neko dot pretī! Viņiem vajag tikai sevi apmierināt, par sievieti nedomā un viņai neko nedod. Kam sievietei vajadzīgs tikties uz mazu brīdi, lai viņš ātri sevi apmierinātu? Ko sievietei tas dod? Sieviete pat nespēj sākt, kad viņš jau ir beidzis. Jo savādāk jau tiem interesē, ka tik kāda atļausies, ne kāda viņa ir/ izskatās. Bezmaksas sekss, jo skops pat laiku ieguldīt, kur nu vēl elementāra saskarsme. Tie, kuri gatavi ko ieguldīt šajā procesā - vēstules tā nesāk un jau iesākumā iegulda savu laiku vismaz sarakstē, sākotnējā saskarsmē.

MangoMango  Jau vīrieša anketa parāda viņa attieksmi ...
Tās tukšās ir kniebienu meklētājiem, precētajiem, vienaldzīgajiem, paviršajiem...
kur vēl no tādiem nākušās " vēstules" ar 5 kļūdām 3 vārdos. Tas viss jau sākumā parāda kas tas par "vīrieti " .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu