Vai naivi dumji vīrieši sievietēm aptrūkušies?

Vai naivi dumji vīrieši sievietēm aptrūkušies?

Ļoti daudz sievietes dzīvo ar domu, ka vīrietim viņai jādod viss, ko viņa vēlās bet pretī nav jādod nekas.

Es tādas ierindoju kategorijā, kā man pilnīgi nevejadzīgas. Tāpēc viņas var droši sūtīt kur tālāk, pat ja skaista kā miss pasaule. Man viņa nav vajadzīga, ja es viņai ko došu, ko viņa vēlās, bet viņa man pretī nekad neko no tā ko vēlos es.

Tāpēc jautājums, vai tādām sievietēm dumji un naivi vīrieši aptrūkušies, ka viņas pašas sākušas uzmākties un pirmās rakstīt vīriešiem, un pēc tam uzreiz stāsta cik viņa prasīga, un ka ne visiem ir par spēkam viņas prasības izpildīt.

Mana attieksme ir ļoti vienkārša, pieklājīgi lieku noprast, ja pati neko neizdarīsi un nespersi pirmo soli lai mani ieinteresētu, nekas nebūs. Ja neko neesi gatava pirmā sniegt man, neko nesaņemsi no manis.

Atteikt tādām nav grūtu, jo vienīgais, kas ar tādām var sanākt, ir lieki pūliņi un bezjēdzīgi zaudējumi, neko negūstot pretīm.
Mana dzīve noteikti būs labāka bez viņas nekā ar viņu.

ieva03  Nezinu gan ko šis autors grib sagaidīt ar tādu attieksmi pret sievieti,atkal viens sieviešu nīdejs uzradies,vai tad nepietiek ar chrisu,nu jau atkal….UN nesaprotu tādu uzstādījumu,kuru nosauc par uzmākšanos(ja sieviete uzraksta,vai tad tā ir uzmākšanās???,var taču neatbildet.VIASPĀR šī autora domu gājienus man nesaprast,no ši teksta varu tikai sajust augstprātību un naidu,bēdīgi.

Rouzita  Pozitīvais šajā diskusijā ir humora piesitiens. Paldies autoram par tēmu.

Man rodas jautājums - ja viņam visss ir, kam šeit tupēt ??

raina1970  Cien.autor! Tu izcēli manu komentāru-atbildot ar repliku-par došanu , negaidot neko pretī.. Un uzsvēri, ka tā ir pirmajai jādara sievietei.. Tur nu ir aizšauts pilnīgi garām.. Abiem, cilvēk , abiem- bez rēķināšanas- kurš pirmais, kurš pēc tam, cik un kā--es tev kafijas tasīti, tu man maizes šķēli.....Protams- tas ir ļoti grūti izdarāms un saprotams, ja vīrietis( vai sieviete) ir ar nejauku dzīvespieredzi un vēlēšanos justies izmantotam.Jā, tieši - vēlēšanos tā justies, nevis patiesu situāciju, kad tiek izmantots/-a.Kā saka- bailēm lielas acis, vai ne.

mareo  Pāršāvi pār strīpu, tādu sieviešu nudien nav daudz, es vispār neesmu saticis - izskatās, ka visas esošās ir trāpījušās tieši Tev!
Liela daļa sieviešu tic, ka ir gatavas dot daudz un spēj aplaimot, ja vien tu uzvedīsies kā "īsts vīrietis", tomēr, vērtība tam, ko daudzas ir gatavas dot, tiek stipri pārvērtēta! Viena ir gatava rūpēties kā miesīgā māte - apčubināt, uztraukties, pieņemt lēmumus, otra - ļaut tev spēlēties ar viņas ķermeni no rīta līdz vakaram, cita - būt par bezķermeņa "mūzu", kas tevi noskaņos uz pareizo garīgo frekvenci, utt.
Pilnvērtīgam vīrietim šīs lietas nav vajadzīgas - viņš zin, vai vismaz nojauš savu vektoru, un viņš iet...stāvošs ūdens viņu nevilina, viņam pietiek ar vienkāršu paplašinātu draudzību ar pašpietiekamu sievieti, kura apzinās sevi kā Cilvēku, kuram ir dots viss un pat vairāk, lai pati darītu sevi laimīgu. Tāda Sieviete iedvesmo...paveikt vēl vairāk...tādai gribās pat sekot...kaut ko mācīties no viņas...intuīcija, līdzsvars, miers... Žēl, ka reti tādu var sastapt...un vēl retāk, kad ir pa ceļam...

preilene  Es tā arī nesapratu autora sāpi - tieši ko sievietei vajadzētu viņam dot pirmajai? Uzaicināt autoru uz kafiju un kūkām? Aiznest autoram ziedus un šokolādi? Un tad autors jutīsies megaapmierināts? Un ieinteresēts?
Bet tajā pašā laikā sievietes, kuras izrāda iniciatīvu un uzraksta pirmās autors ierindo kategorijā "man pilnīgi nevajadzīgas". Kā tad būs ar tiem ziediem un kūkām? Autors nemetīsies bēgt?

Kurts69  preilene, Tu nepareizi esi sapratusi! Pirmā drīkst rakstīt! Tikai nedrīkst izvirzīt nosacījumus un nākt ar prasību sarakstu! tā vietā ir jājautā ko vēlas tēmas autors un kā labāk varētu piepildīt viņa vēlmes.
Vispār es ar tā gribētu,njā

preilene  Kurtiņ, oook.. es blonda, varu šo to pārprast. ehhh... gadās

Par "jājautā ko vēlas tēmas autors un kā labāk varētu piepildīt viņa vēlmes" - mjā.. es arī gribētu, lai kādreiz man kāds to pajautā.. un piepilda..

Kurts69  preilene, Nu stāsti ko vēlies! Mēģināsim te pa visiem kaut kā palīdzēt! te tak visi gatavi risināt svešas problēmas un piepildīt citu sapņus:)

preilene  Kurtiņ, runa jau bija par to vienīgo, kurš pajautā. Vai tad ne? Man nevajag grupu, gribu vienu - vislabāko ;)

preilene  Deavids, protams, ka piedāvāšu. Visu nepieciešamo piedāvāšu. Tomēr visam jānotiek pēc kārtas.

No sākuma jāveic izpēte un jāatlasa iespējamie labākie no visiem (tajā pašā laikā atsitot lielo pielūdzēju pūli). Tad jārīko nākamās atlases kārtas. Tas jau nav tik vienkārši. Tas laiku aizņem. Kad būšu sarakstu noīsinājusi līdz apmēram 20 lieliskajiem, tad arī sākšu bombardēt ar piedāvājumiem – jāsagatavo tik saraksts ar lietām, ko piedāvāt. Iespējams, visus sākumā aizvedīšu kruīzā – es un 20 lieliski vīrieši – pilnīgi redzu, kā es tur iešu vienā bikini, plandošiem matiem, gurnus šūpojot un aiz manis 20 sešpakas.

Kurts69  jauns TV šovs - "Preilene un 20 geji"

preilene  Kurts.. nopietni? Domā, ka tikai geji var labi izskatīties? Patiesībā- ļoti skumji, kad vīrieši paši par sevi domā slikti 😞

Kurts69  preilene, nav skumji, ir gluži jautri! Starp "labi izskatīties" un "sešpaku" vīriešiem pēc 30 atrodas daudzas stundas trenažieru zālē ar regulāru darbu, pareiza ēšana, dienas režīms un arī stāvēšana pie spoguļa novērtējot rezultātu. "Sešpakai" maz ticams, ka būs laiks pievērsties tev tik daudz, cik Tu vēlēsies. Bet lai labi izskatītos sešpaku jau nevajag, tāpēc viss nav zaudēts:)

preilene  Deavids, es Tev pilnībā piekrītu - bez manis dzīve vīrietim būs labāka, bet vai interesantāka - šaubos gan :P

nakunakutekuteku  Nu jau iet kā krāmu tirgū-cik tu man,tik es tev.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu