Ja otrs/a aizgāja pie cita/tas-KAS VAINĪGS?

Vīriešu uzskats ir-"sučka ņe zahočet,kobeļ ņe skočet"tātad vainīga ir dāma ka ir tāda šmara.Nu un protams vrb dažs labs tam citam iedod pa purnu un nomierinās.Dāmas atkal (ne vnm bet lielāko ties)vaino to otru sievieti ka tā ir vainīga-ka pavedināja,aizvilināja prom no ģimenes,ja ne viņa tad tak viss tik pat skaisti turpinātos.Un tad tik nu dod vaļu savai fantāzijai kā lai to veci dabū atpakaļ vai nu vismaz ja nedabū-nervus kārtīgi pačakarē!
Tāds priekšstats radās skatoties psiholoģiskās filmas"Poņjat i prostit",kas uzņemtas pēc patiesiem notikimiem.

AivarsN  Mana vājība ir pārāk liela atklātība, sevišķi kad izprovocē,bet ne melošana.

saulite34  Tāds aivars par saviem bērniem vispār nedomā kā viņi jūtas,kad viņš publiski visādiem sliktiem vārdiem apsaukā visas savu dēlu mātes,ko tādam sieviešu nīdējam vispār līst iepazīšanās portālā,laikam citur nav kur savus mazvērtības kompleksus izrādīt.

AivarsN  Un kādi tad būtu tie sliktie vārdi? Es necenzētus vārdus vispār nelietoju.

saulite34  Tavi dēli laikam ļoti lepojas,ka viņiem mātes ir kuces,bet no tādas lupatas un sieviešu nīdēja neko labu nav ko gaidīt.

AivarsN  A ko viņiem darīt? Māti jau neizvēlas. Kāda ir,tādu jāpiecieš. Un pirmo dēlu pēc šķiršanās māte nemaz neaudzināja.

saulite34  pie tā neviens šeit nav vainīgs,ka tev prātiņa pietrūka privātajā dzīvē,kāds tu pats,tādas tev arī tās sievas bija.

MangoMango  Par vīrieti liecina tas KĀDU sievieti viņš izvēlas.
tie visi n-tās reizes precējušies vispār nav nopietni ņemami.
Ja vīrietis bijušo sievu sauc par kuci.... tad loģiski rodas jautājums- tu tak pats viņu izvēlējies, precējies. cik tad pašam tā prāta....

AivarsN  Nu labi,biju jauns un muļķis. Neviens jau man nebija stāstījis,ka pasauli nevar vērtēt pēc sevis un cilvēki ne tuvu nav tie, par kuriem uzdodās un kuru lomas tēlo. Daudzreiz saņēmu dzīves triecienus,ne tikai no sievietēm, lai apgūtu šo skarbo patiesību. Tāpēc tagad esmu ļoti piesardzīgs draugu un paziņu izvēlē. Varbūt tieši tie,kuri vairākas reizes precējušies,ir gribējuši ar vienu un pa īstam,nevis dzīvot ar vienu,kā aizsegu,bet visu pārējo darīt ar citām. Zinu daudz tādu un no abiem dzimumiem.

Felde  Aivar.lasu.un brīnos! Tev vienmer taisnība....vienmer galavards.... Bet zini.ja agrak domāju ka esi vienpatnis-īpatnis....tad tagad.esmu pārliecināta-esi nekāds! Un tādi cilvēki ir nesimpātiski.Man pat vairak simpatize braurīgi muļķi.nekā tukši muldētāji.Saprotu.kapec sievietes tevi pamet... Vienīgi.nespēju saprast.kāpēc viņas ir bijušas kopā ar tevi...un bērnud dzemdējušas... Vot tā ir mīkla!

AivarsN  Neesmu es ne vienpatnis,ne īpatnis. Lai cik tas arī nebūtu neticami,ir vēl daudz labu cilvēku šajā pasaulē, tikai viņi visbiežāk spiesti apvienoties savos klubiņos un turēties no pārējās pasaules savrup. Varbūt esam dzimuši nepiemērotā laikmetā,bet varbūt tieši mums ir pa spēkam to mainīt.

saulite34  Ja palasās te tos aivara murgus,tad to trešo jauno meiteni var saprast,kāpēc bija gatava būt kopā ar daudz vecāku vīrieti,tai meitenei noteikti tādus pašus murgus stāstīja un solīja,ka tagad tik paradīze būs.Ja ikdienā dzīvojot kopā tādi murgi jāklausās,tad nav ko brīnīties,ka viņas meklēja citus.

AivarsN  Tieši pasaules uztvere ar to jauno meiteni mūs visvairāk vienoja un nav sevišķu domstarpību arī tagad. Nestādos priekšā,kā varētu 9 gadus nodzīvot kopā ar cilvēku,ja nesakrīt uzskati pat pašos pamatos?

saulite34  ja jau jūs tik ļoti viss vienoja,ko tad ši pie cita aizskrēja

Dusha  Vainīgs bumpastiks.

AivarsN  Pārāk daudz strādāju un tāpēc par maz uzmanības pievērsu. Arī tusiņi ar pamatīgu iedzeršanu nav manā gaumē. Tagad es vispār vairs alkoholu nelietoju.

Chris1986  Nu, ja, Aivar, nenovaktēji! Traki, ja dzīvojot kopā, visu laiku jādomā - ka tik es par maz uzmanības viņai neveltu, ka tik tāpēc neaizlaižas! :D Kaut kāds nenotveramais Džo sieviešu dzimtē :D

saulite34  tā jau ir šitiem vecajiem onkuliņiem ar tām jaunajām meitenēm,būtu dūšīgāk to valdību kopā lamājuši,tusējušies ar pamatīgu iedzeršanu,vēl kādu bariņu bērniņu palaiduši šajā pasaulē un laimīgi vecumdienas vienos priekos būtu varējuši sagaidīt,tagad tik vien palicis kā nīst sievietes iepazīšanās portālā un lamāt valdību katrā tēmā.

AivarsN  Kamēr mani te knābājiet,citas Oho dāmas sameklē mani Draugos,aplūko galerijas un iepazīst no pavisam citas puses. Nu neapmierina mani tas oligarhālais feodālisms, mūsu tauta jau sen ir pelnījusi brīvību un pašnoteikšanos.

saulite34  kam tu ar saviem meliem un tukšo lielīšanos esi vajadzīgs,

AivarsN  Man nav nekādas vajadzības melot un es nelielos,bet tikai priecājos par sevi,ja reiz citi nepriecājas.😄

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu