Ja otrs/a aizgāja pie cita/tas-KAS VAINĪGS?

Vīriešu uzskats ir-"sučka ņe zahočet,kobeļ ņe skočet"tātad vainīga ir dāma ka ir tāda šmara.Nu un protams vrb dažs labs tam citam iedod pa purnu un nomierinās.Dāmas atkal (ne vnm bet lielāko ties)vaino to otru sievieti ka tā ir vainīga-ka pavedināja,aizvilināja prom no ģimenes,ja ne viņa tad tak viss tik pat skaisti turpinātos.Un tad tik nu dod vaļu savai fantāzijai kā lai to veci dabū atpakaļ vai nu vismaz ja nedabū-nervus kārtīgi pačakarē!
Tāds priekšstats radās skatoties psiholoģiskās filmas"Poņjat i prostit",kas uzņemtas pēc patiesiem notikimiem.

LaskovijMerzavec  Un aitas, kurām nav izdevies nocelt sulīgo zāles kušķi, mēgina vainu atrast - sazvērestības teorijās, kalpos, vergos, parazītos... bet no tā pie sulīgā kušķa tāpat netiksi...

Felde  Katraa otrajaa tavaa komenta-ir vards=sazverestiiba..utt Par to ari runaju,ka nespej uzlekt laktaa! tikai kladzine! A jeega?-citus macit,taisit cieteju no sevis,vaimanat-cik citiem labi,kaadi neliesi? Nu beidz,Aivar,dziive ir skaistakas lietas,baudi tas,un dzivo-necinoties ar sevi! Man nav liela kumosa,un ari nevajag! bet bezgaligi priecajos,par dziivi! neskauzu! Padoma par to,un,starpcitu,ja tu tiesam butu tik sapratigs,pareizss,laimigs-buutu citaa dzives liimenii,nevis aplokaa ar aitam....

saulite34  AivarsN,vari jau tu dzīvot savā fantāzijas pasaulē un domāt ,ka rakstot šos romānus visās tēmas,tu ļoti palīdzi citiem cilvēkiem,vienīgais,ko tu šeit dari ,pārmet citiem par to,ka viņi dzīvo,strādā un negaida,kad tādi kā tu,viņiem kaut ko dos.Ēd droši savu sulīgo zāles kumšķi.neņems tev neviens to,nav te tik ļaunu cilvēku.

AivarsN  Ne jau par sevi es uztraucos. Man visa pietiek. Taču ir tikai cilvēcīgi domāt par sabiedrību kopumā,jo visi esam vienā saitē. Civilizācija nevar pastāvēt,ja katrs domā tikai par sevi. Tieši tāpat kā ģimene. Ja neliela grupa garīgi slimu cilvēku, dēļ savām ambīcijām iznīcina planētu,bet liela sabiedrības daļa viņiem iztapīgi pakļaujas,tad to ārprātu ir jāaptur un jo ātrāk,jo labāk. Drīz vairs atpakaļ ceļa nebūs,jo mēs jau šodien tērējam resursus,kuri pietrūks nākamajai paaudzei, mūsu bērniem, mazbērniem. Jau grib ķerties klāt jaunākiem mežiem.Kad beigsies izglītības sistēmas degradēšana,cilvēcisko vērtību izkropļošana? Vai tiešām šajā klubiņā neviens nav pamanījis,ka mūsu valsts tiek mērķtiecīgi izzagta un iznīcināta? Un atkal vēlēšanās skries apstiprināt tos pašus noziedzniekus. Citos sociālajos tīklos darbojas neskaitāmas pretošanās grupas,cilvēki domā,diskutē,ko un kā vēl var glābt. Šeit kaut kāda pilnīgi sveša un man nesaprotama pasaule. Ja nebūtu dažu sakarīgi domājošu izņēmumu,varētu padomāt,ka es te sarakstos ar sistēmas ieprogrammētu robotu. Viss tik labi un skaisti,kā pasakā.

Felde  Tuksa muldesana pasauli neglaabs! Pluucot zaali,un izkassot diiki ar rokami,pasaulei dod tiessi apallu nulli! Pustisska! Un? Ar ko isti lepojies? Ssai dziive ko esi izdarijis? Cik neliesus esi aptureejis? Cik protestos piedalijies? Cik vestules Ministrijam nosuutijis? Cik liela tev sekotaaju grupa? Cik darbus izdevis? Peetijumus? Varbut bada streiku pieteicis? Vai ziedojumus savaacis? Sponsorejis ? Saprotu,ka neko!!!
Varbut pakonsultejies pie specialista Pec taviem tekstiem,saak likties-velk uz ssizofreniju....

Aurora  aivars visu pareizi saka...tās sekas attiecas arī uz tādām kā felde...vieni ir darītāji, citi teorētiķi.

saulite34  tāds aivars uz neko vairāk kā sēdēšanu sociālajos tīklos nav spējīgs

AivarsN  Katra iekārtas maiņa vispirms tiek rūpīgi izplānota. Mūsu dziesmotā neatkarības atgūšana tam spilgts piemērs. Kamēr tauta dziedāja, tikmēr organizatori jau sadalīja savā starpā tautas īpašumu. Ko esmu paveicis? Man ir 6 braši dēli un drīz jau visi būs patstāvīgi. Un nav nemaz tik vienkārši pie šīs sistēmas pilnvērtīgu cilvēku izaudzināt. Esmu saglabājis dzimtas mājvietu,kur pietiks vietas vairākām ģimenēm. Ja pa lielam,tad aktīvi darbojoties soc tīklos,var paveikt daudz vairāk,kā ar pūli klātienē. Neesmu grupas dibinātājs,bet darbojos tajā no paša sākuma. Tagad precīzi nezinu,bet pirms vairākām dienām dalībnieku skaits jau pārsniedza 300, lai gan vēl tik pāris mēneši kopš pirmās tikšanās. Pašlaik cītīgi strādājam pie steidzamāko uzdevumu plānošanas. Protesti,mītiņi,piketi,iesniegumi šajā iekārtā neko neietekmē. Tāpēc jāiesaista ļoti lielas ļaužu masas, lai varneši vispār pievērstu uzmanību. Starp deputātiem ir arī normāli cilvēki,bet ja viņi nejūt tautas atbalstu,tad drošāk ir apstiprināt tos tautai nelabvēlīgos likumus,ko viņiem biezā slānī pasviež,ne kā riskēt pazaudēt krēslu un krist nežēlastībā,aizstāvot svešus cilvēkus, kuriem par to nospļauties. Nav viegli cīnīties ar bagātīgi sponsorēto varas propogandas mašinēriju. Ko tik tie parazīti neizdomā, lai tautai acis aizmālētu. Cik te Latvijā nav saperināts to sabiedrisko organizāciju,kuras dāsni sponsorē aizjūras mafijas krusttēvi. Tās kā vārnas uzbrūk deputātiem,izglītības sistēmai un jeb kuram normālam cilvēkam,kurš nostājas pret importa debilizācijas programmu.

Felde  Nonemu cepuri tavaa prieksaa,ja esi izaudzinajis sesus deelus! Ja tie augusi stipraa gimenee,visi zem viena jumta-dzimtas maajaas,kopaa ar milosiem vecakiem!
Preteeja gadijumaa,par taisisanas procesu,un ssad tad redzeesanu-nav ar ko lepoties!

LaskovijMerzavec  Un tagad Aivars, paskaties no otras puses.

Nebūtu dzimtbūšamas atcelšana, nebūtu Tev dzimtas mājas. Un arī dzimtas mājas nav Tavs nopelns, bet iepiekšējo paaudžu nopelns.
Nebūtu visu veselības pasākumu, Tev nebūtu seši bērni, jo puse būtu nomiruši no slimībām vai dzemdību laikā, kopa ar kādu no sievām tai skaitā.
Un nebūtu arī Tevis paša, jo cilvēki nedzīvoja tik ilgi, lai 60 gados sāktu revolūcijas kaldināt.
Nebūtu interneta, Tu šeit nevarētu klāstīt visu šo.

Vispār, precīzi atgādini pazīstamu, kas ēdot vistas kāju, stastija, cik ļoti viņai žēl, kaķu apēstie putniņi.

AivarsN  Cik nu man bija iespējams,tik savus dēlus audzināju. Protams,ja visu laiku būtu varējis būt kopā ar viņiem, rezultāti būtu vēl labāki. Taču neskatoties uz visiem šķēršļiem,ar dēliem esmu ļoti apmierināts.
Dzimtbūšanu ieviesa okupanti un viņi arī to atcēla,bet ne jau no labas sirds.
Jo vairāk kādā valstī attīstās medicīna,jo vairāk cilvēki slimo. Dabīgos apstākļos,kad nebija karu,revolūciju un citu iznīcinošu faktoru,cilvēki dzīvoja daudz ilgāk kā šodien. Vēl tagad vecticībnieku kopienās,kur nav nekāda saistība ar mediķiem,cilvēki viegli pārsniedz 100 gadu vecumu,saglabājot labu veselību.Medicīna ir tikai bizness,bet dzīves ilguma palielināšanās ir tikai skaista pasaciņa, lai attīstītu šo biznesu.
Ja pasaule nebūtu okupēta, nebūtu arī vajadzības pēc revolūcijas. Visi dzīvotu harmonijā,ievērojot kosmosa likumus.

raina1970  Lai cik neparasti tas skanētu- vainīgs- nav neviens.. Vienkārši- ir bijusi kopā cilvēki, kuriem kopā nav it kā vajadzējis būt( lai kā tas izskatītos vienam vai otram- citādāk)..Ir bijis kas nepieņemams otra uzvedībā, attieksmē, darbos- ko nevarēja padarīt par pieņemamu- un ir tikai loģiski, ka tāda gadījumā- ir jāiet katram uz savu pusi.. Sāpīgi- jā, nepatīkami- jā, noteikti, bet pēc velna pamācoši- lai izprastu gan sevi , gan tās likumsakarības, kas strādā dzīvē- patīk vai nepatīk.Gribas atrast vainīgo tajā situācijā- abet, noteikti, tikai ir jautājumjs- kāpēc/// lai būtu vieglāk-- lai nebūtu jāpieņem, ka dzīve reizem pasniedz arī nepatīkamas mācībstundas..

Kurts69  Jau jautājums "Kas vainīgs" vismaz man uzdzen riebumu. "Kāpēc tā notika?"- tas manuprāt ir jautājums, kas var sniegt atbildes. Diemžēl parasti tieši vainīgā atrašana ir svarīgāka par atbildēm un neko vairāk neviens nevēlas zināt.

preilene  Aivar? Pieņemsim, ka Tev taisnība. Jūs esat grupiņa vēl nenozombēto prātu, kas zin patiesību (esmu no Tevis rakstītā sapratusi, ka patiesība slēpjas youtube un visa nošifrēta krievu valodā, lai sliktie neuzzinātu, ka kāds to ir atklājis). Bet, būsim reāli, daži "gudrie" nespēs uzveikt miljardiem zombiju, kuriem patīk būt zombijiem. Varbūt pienācis laiks būvēt savu kosmosa kuģi un bēgt ko kājas nes uz vēl nenozombētu planētu un sākt visu no jauna tur?

preilene  Un atbilde uz jautājumu - ja noteikti kādu ir jāvaino, tad vainojiet Koļu no ziepčika, jo viņš 2.aprīlī uzvilka zilo maiku, nevis rozā, kā parasti.

saulite34  Ja pasaule nebūtu okupēta, nebūtu arī vajadzības pēc revolūcijas. Visi dzīvotu harmonijā,ievērojot kosmosa likumus.[c]

Palasoties tādu kažociņa mainītāju aivaru var saprast,ja cilvēkam ir viss un viss ir labi,tad viņš tāpat gadiem meklēs visādas sasvērestības,skaudīs tos,kas strādā un nesēž caurām dienām internetā un neraud ,cik viss ir slikti.

AivarsN  Pat Latvijā ir ļoti daudz cilvēku,kuri nav zaudējuši spēju loģiski domāt un pat ja nez patiesību,vismaz nojausma ir. Tiesa gan,pagaidām vēl daudzi no viņiem aktīvi neiesaistās,jo ne visiem tas ir izdevīgi,bet daudziem pietrūkst ticības,ka kaut ko ir iespējams mainīt. Pasaulē atmoda vēršas plašumā un jau tagad tās ir milzīgas ļaužu masas. Ne jau visu informāciju var atrast Youtubes neatkarīgajos kanālos. Par 5G detalizētu informāciju izdevās atrast tikai no to valstu zinātniekiem,kur šī tehnoloģija jau kādu laiku darbojas. Pētījumus veikuši visdažādāko nozaru zinātnieki,mediķi. Ne jau velti tik daudzi parakstījuši petīciju, izklāstot savu pētījumu rezultātus. Tikai Latvijā viens uzkalpoties gribošs zinātnieciņš,kuram nav ne jausmas, par ko vispār runa,atļaujas pateikt ka tas nav kaitīgs un lētticīgie ļautiņi priekā sit plaukstiņas un gaida kad viņus ātrāk sāks starot un čipot. Kāpēc no krieviem visvairāk noderīgu materiālu? Vajadzētu gan tā kā zināt,ka Krieviju okupēt sāka daudz vēlāk un pat vēl tagad tur sastopami zināšanu glabātāji no neatkarības laika,kuri vēl dzīvo pēc vecā kalendāra un īstās ticības. Eiropā jau pirms vairākiem gadsimtiem pēdējos sadedzināja sārtā. Piedevām, Krievijā nav tik labi noslīpēta cenzūra un tāpēc tur neskaitāmi blogeri atver savus kanālus,ceļo pa visu valsti un pat pasauli,rokot augšā sistēmai neērtus artefaktus,citus materiālus un plosa oficiālo vēsturi kā neganti šuneļi. Arī bagātā krievu valoda un vecā Bukvica ļauj daudz ko atšifrēt. Man telefonā Bukvica ir visbiežāk lietotā aplikācija. Un kur tad vēl Slāvu-Āriešu Vēdas un Velesa grāmata, kā civilizācijas senās vēstures,kultūras un zināšanu mantojums. Vāciešu sarakstītajai Krievijas vēsturei trekna svītra pāri. Tāpēc jau parazīti tā cepās par šīm grāmatām un mēģina pat piešūt rasismu, tikai dēļ tās vietas,kur teikts,ka nevajag melno sievieti ievest ģimenē. Tad jau Tora un Talmuds ir visrasistiskākās grāmatas pasaulē. Bet tā jau izredz

saulite34  Pasaku stāstītāj,varbūt sāc vairāk strādāt,būsi vismaz ar kaut ko lietderīgu nodarbināts,kuru te interesē tie tavi murgi.

AivarsN  Ko nu vairs pa tumsu strādās? Laiks pie miera iet,rīt kartupeļi jārok. Un ja nu tomēr kādu ieinteresē mans komentārs? Man jau nav grūti uzrakstīt.🤗

Liesma34  AivarsN ,Vai Tu tiešām domā,ka šie Tavi pazemojošie komentāri neaizskar paša bērnus?(bilde tev te ir)Neticu,ka pēdējā lūdzās atpakaļ,viņa mana radniece!Pats esi vīrietis,ne lupata!Tev patiktu,ja es te noliktu tevi?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu