Attiecības bez saistībām...

Ko tas nozīmē? Jūsu viedolis.

Deavids  Brīvas attiecības nozīmē, ka nevienam nav tiesības otru ierobežot vai ko aizliegt.

Gribi aiziet uz randiņu ar citu, tad to drīkst izdarīt, vai arī jeb ko citu.

Aurora  15:37 izbaudiet taču to sevis pieminēto ar to, ar ko jaunībā bērnus saražojāt, un nejaucieties līdz 100 gadu vecumam pa seks portāliem kā peļu sūdi pa putraimiem, šinī dīķī bebri vairs nedzīvo.

Red_Heat  Liekas tieši interneta iepazīstoties. Gandrīz vai vienmēr arī ir šāda tipa attiecības bez saistībām.

skabarga60  Manuprāt attiecības bez saistībām ir tādas- dzīvojam katrs savā teritorijā, braucam viens pie otra ciemos, viens otram palīdzam, izklaidējamies.Tomēr ievērojam vienu lietu un tā būtu, ka apkārt pa labi un kreisi neskrienam.

multi  Faktiski tāda mīļāko padarīšana, ja abpusēji forši, bet bieži vien kāds precētais smadzenes čakarē ar attiecībām "bez saistībām"

av2  Kad ir attieciibas, kuraas neviens neizska otram paarmetumus , nekachaa pravas. Taas var buut pat arii emocionaalas, kaapeec ne ? Ssito ....jums sievieteem nesaprast, kaapeec viiriessi grib taadas.Neviens normaals viirietis negrib zaaggi maajs, attieciibaas. Un ja juus domaajat, ka mees esam kautkaadi koka gabali, tad lloti maldaties.

preilene  Tās ir attiecības bez gredzena pirkstā, bez kopīgiem bērniem un īpašumiem- katrs pats par sevi.

Maribella15  Nu daļēja līdzība, kad ir kopdzīve bez oficiāli noformētām attiecībām. Arī tad, visbiežāk, viens daudz ko pacieš. Visbiežāk, ka vīrietis nevēlas uzņēmties saistības. Ko tas liecina? Ka kādā brīdī ērti būs aiziet, ja atrasta būs cita; ērti pateikt - neesi man sieva/vīrs... vienkārši pateikt - aiziešu, jo ...
Sanāk, ka tagad moderni - nevēlēties uzņēmties saistības. Diemžēl. Un lielāko tiesu tā ir sieviešu vaina, ka piekrīt tādām attiecībām, kopdzīvei bez saistībām.

Maribella15  av2> Sieviete pārvēršās par zāģi tikai tad, ja mājās vīrietis paliek/kļūst par koka gabalu. Tā kā sākums ne sieviešu vaina...

LaskovijMerzavec  Vai kāds varētu paskaidrot, kādas saistības ir jāuzņemas vīrietim?

Tipa iepazīsimies...esmu gatavs uzņemties sekojošas saistības (tālāk saistību uzskaitījums)

kvarts  Tā ir ilūzija...jo agrāk vai vēlāk viens sāk uzstādīt noteikumus...

Maribella15  Saistības šajā gadījumā - uzņemties atbildību. Atbildību par savu izvēli. Tādēļ jau ari tik bieži izirst attiecības, ka izvēli neizdara uzmanīgi. Daudzi tā arī domā - nepatiks, meklēšu citu.

LaskovijMerzavec  Kādu atbildību, par kādu izvēli? Kas ir neuzmanīga izvēle?

eipure  es arī domāju, kuras tieši ir tās saistības, kas būtu jāuzņemās. Sarakstu studijā!
Ja man jau bijušas saistības, tad tomēr izvēlos labas attiecības bez saistībām. man nevajag samaksāt par seksu, ja man pašai to gribās. bet tas nenozīmē, ka kāds mani izsauks, ja to negrbēšu

milana  tas ir fantastiskas attiecibas-bez pretenzijam pret partnera privato dzivi un tani pat laika dievigs sex un uzticesanas.BET ar piebildi -ja satiksiet isto partneri.

milana  kvart-tev nav paveicies.

Smuidris  ideālas attiecības :D

ketija64  faktiski ,tas nenozīmē neko,jo saistību nav..ne par ko neesi atbildīgs un tās pat nav attiecības:)

jurks  Lai ko mēs arī solītu- bez saistībā vai ar saistībām, ko tas daudz maina?? Galvenais dzinēj spēks ir viens- daba sauc, un mūsu "civilizācijas" jaukais iepakojums šai vajadzībai ir tikkai uzmanības novēršanai! Un tas, kurš sola attiecības ar saistībām līdz mūža galam- ir 100% droši??

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu