Attiecības bez saistībām...

Ko tas nozīmē? Jūsu viedolis.

SpoguliitisTM  Ja nav saistiibu - nav attieciibu.

Ziemeljblazma  Tas nozīmē - dzīvojam katrs savu dzīvi - bez solījumiem, bez nākotnes plāniem un tiekamies tad, kad sanāk "sabīdīt" tikšanos.

Aurora  Jāpiekrīt Ketijai, Spogulītim. Skabarga pajokoja, un re, 12 plusus savāca! Ja man pateiktu, ka ar mani kopā dzīvot nevēlās, bet man jābūt uzticīgai, es aizsūtītu bildes no gruppenseksa. Protams, tā lai mani nevar tur redzēt, bet nojaust:)) Nu, kā Grūtups izdarīja, kad redzēja, ka jāmirst šā kā tā, aizgāja ar jurista cienīgu glanci. 20:35, 36, labi, ka tev ir paveicies savaldzināt pusplānprātīgu mazohistu/-i. Visiem tā tiešām nenospīd.

rokons  Ir tāda vecuma robeža ( nezinu konkrētu skaitli), kad katram ir vēlme pēc savas privātās telpas.
Ja divi cilvēki kontaktējas, nav tak jāuzskata, ka izveidojas kaut kādas saistības.
Ja ir vēlme pabūt kopā uz kādu laiku ( stundu vai dienu), abi par to vienojas.
Tomēr būtiska pazīme - nav kopīga dzīves vieta, un nav kopīga saimniecība.
Par kaut kādu nākotnes skaidrību un noteiktību gan jāpasmaida.
Par ļaužu nodomiem un plāniem dievi smejas........

leone  Tas nozīmē,ka viss šajās attiecībās notiek tikai no brīvas gribas-abpusēji.

Aurora  Mauku, emocionālo vampīru un izbijušo skaistuļu sapnis. Par šīm kategorijām smejās ne tikai dievi, bet viss ohujs.

laumutite  Tas nozīmē to, kad viss ir vienā lielā tūplī...., lai atsaucas tie kas domā savādāk

supergirl  Pārsvarā tas nozīmē- sekss ar tevi un vēl jebkuru citu, kuru izdosies dabūt. Tai skaitā sievu.

draboss  Bez saistībām nozīmē, ka jau nekam nesākoties ir sarunāta pirmā saistība - nebūšot saistību. Un tas tikai sākums.

Paula6  Dīvaini ir lasīt komentārus par attiecibām starp 2 cilvēkiem, kurās nav nekādu saistību: ne atbildības par savu un otra veselību, ne emocinālām sajūtām, ne par savu rīcību, ne vārdiem u.tt...tas viss izklausās pēc tāda primitīvisma. Jebkurā vecumā, ja abi sevi ciena, ir noteikta atbildība: gan satiekoties, sarunājoties, atpūšoties un kopā pavadot laiku. Jā, var neizdoties atrast kopsaucēju. Tomēr attiecības bez saistībām ir kā tukša glāze, kuru vari apskatīt un virpināt pirkstos, neremdējot slāpes un negūstot apmierinājumu, kurās neviens ne par ko neatbild, kurās otru neuzskata par vērtu attiecībām...kā cilvēks jūtas tad un cik tālu cilvēks sevi vēl degradēs? Iepazīstoties, cilvēki izrunā, kādas attiecības vēlas un ko tajās nevēlās. Nopietnas attiecības jau nenozīmē tūlītējas precības vai solījumus un nav svarīgi - vai iepazīstas reālajā dzīvē vai virtuālā vidē. Interesanti, kāda tad ir komunikācija bezsaistību attiecībās? Mūsu sabiedrība jau tāpat ir vientuļnieku sabiedrība...drīz laikam būs arī bezsmadzeņu?

SpoguliitisTM  To 00:02. Diivaini nav. Jau ierasts. Vienkaarshi atfiltreeju pasazhierus.

Vaukskis  Tā ir iespēja diviem vai vairākiem satikties, kopā pavadīt laiku izbaudot dzimumsatiksmi un atgriezties katram savās mājās ar iespēju aizmirsties un nebūt atbildīga(-ie)m par to, kas tad atgadījās.

ube  Nebūt atbildīgai par vīrieša nesamaksātiem rēķiniem, nebūt atbildīgai par viņa attiecībām ar bērniem, nebūt atbildīgai par viņa dzīves izvēlēm. Tikai šad tad satikties un glāzi vīna vai skaistu dabas apskati...līdz brīdim, kad vēlas ko ciešāku ar visām atbildībām.
Ar to atbildību nevajag kā karogu iet visam pa priekšu.

Epifanija  Attiecības bez saistībām ir neuzņemties atbildību par otru - katrs par sevi!

tamtel  Tas nozīmē super sex!

Kurts69  manuprāt jautājumā ir atbilde. Divi pieauguši cilvēki pavada kopā laiku nekaļot nākotnes plānus.

MangoMango  Par šādu slimu " attiecību" veidu, modeli uzzināju esot te oho. Man ne dzīvē ne tuvākā sabiedrībā , rados , draugos neviens neko tādu nepiekopj. Visiem ir ģimenes.

es uzskatu , ka tas ir slimi un raksturīgs izteiktiem egocentriķiem, vienaldzīgajiem un protams tikai seksa meklētājiem. Domāju , ka tā ir emocionāla, mentāla kroplība, invaliditāte .
Nespēja izveidot emocionāli tuvas attiecības, nespēja mīlēt .

Kurts69  Ak vai:)
Nu kur tāds kategoriskums? MangoMango, Tu tiešām domā, ka visas sievietes par to vien sapņo, kā gadiem ilgi auklēties ar kādu vīrieti? Ir cilvēki, kuriem darbs, draugi vai hobijs pietiekami piepilda dzīvi un nav nepieciešamas stabilas un ilgstošas attiecības.
Katram tak savs.

sandra111  Lasu komentarus un uzreiz skaidrs kuras personas nav apmierinatas ar savu dzivi,,,mja...;)))))))))))))))
ak,vai,,,uzspiestie dubultie standarti;)))))))

jotuns  Tas nozīmē, ka Tav nav jāmazgā manas zeķes un jātaisa pusdienas, es, savukārt nevaru Tevi iekaustīt par to, ka tas nav izdarīts ;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu