Attiecības bez saistībām...

Ko tas nozīmē? Jūsu viedolis.

MangoMango  TĀDI cilvēki ir kā suga - parasti dzīvo,uzturas iepazīšanās portālos. Tur arī tādi mutanti ir radušies. Kroplā vidē - kropli radījumi.
Tiem raksturīgs nenormālo pasludināt par " normālu."

mareo  Attiecības bez saistībām ir ideālas tiem, kuriem nav pretenziju pret Dzīvi, kuriem ir ko dāvāt un kuri ir gatavi pieņemt to unikālo, ko tikai šis konkrētais cilvēks spēj tev dāvāt.
Priecājos, ka šeit ir pietiekami daudz gudru sieviešu, kuras ir sapratušas, ka pareizi izvēlēts pašpietiekams vīrietis, pie pareizi izvēlētas attiecību formas, var tikt "izmantots" kā neviltota prieka avots, kā pozitīva "provokācija", kas stimulē sievietē visu pozitīvo un "liek" pārskatīt nefunkcionālas domas un pārliecības...un attīstīties. Ja tas notiek abpusēji - ideāli!
Ja tāds vīrietis satiek ar Dzīvi neapmierinātu sievieti, viņam labāk nekavējoties aiziet, tiklīdz viņš to ir sapratis, jo kā tikko viņš uzņemsies saistības, viņa galva sāks piesārņoties ar sievietes "neatrisināmajām" pseidoproblēmām, viņš zaudēs spēju būt par pozitīvu funkciju un pati sieviete viņu ar laiku norakstīs "tādos kā visi", jo viņš arī objektīvi, garāk vai vēlāk, par tādu arī kļūs.
Pasaki man, ar ko tu pavadi brīvo laiku, un es pateikšu, par ko tu kļūsi!

Skorbulsnak  Ņemot vērā cik Latvijā vai šeit šķirteņu, tad arī attiecībās ar saistībām cilvēki tās mēdz nepildīt..

DaLila  Jūs vnk.esat truls joberis, mareo. Tur vispār nav jautājumu.

labapa  Domāju, ka tas nav saistīts tik daudz ar sex vai izmantošanu. Tas varbūt ir signāls ka neesmu vēl gatavs attiecībām, bet tomēr vēlos kādu ar ko pavadīt laiku. Un ja nu sanāk. Tad jau drīz bez attiecībām pārvērtīs uz attiecībām. Bet viens noteikti tikai sarakstoties neveidojas attiecības, jāsatiekas cilvēkiem ir :)

ZeeBee  2019-08-25 22:29, smaidīšana rada visnotaļ pozitīvu pienesumu, samazinot stresu un vairojot emocionālo labsajūtu jebkura cilvēka ikdienā. Cilvēki, kuri smaida dzīvojot savu dzīvi ilgāk un laimīgāk par tiem, kuri smaida pavisam reti. Interesanti, ka ir ne mazums cilvēku, kuri visnotaļ cienījamā vecumā, atskatoties uz savu pagātni, ar visu pārliecību apgalvo, ka pagātnes veikums nekādi nav ietekmējis viņu pašu šodienu! Šie cilvēki pat neapzinās, ka pārtika uzturā šodien tiek lietota aiz tā banālā apsvēruma, lai rītdienu sagaidītu acis atverot! Bet, iespējams, ka tie tik daži dīvaiņi un garīgi nelīdzsvaroti cilvēki, kuri nespēj saskatīt cēloņu un seku likumsakarību!

quimera  A ko gan darīt, jā grūti izveidot attiecības, bet arī vienam negribas būt.

saulite34  A ko gan darīt, jā grūti izveidot attiecības, bet arī vienam negribas būt.[c]

Vajag reālā dzīvē meklēt iepazīšanos,ir taču visādi pasākumi,pārgājieni.ja jau patīk zirgi,tad to otru cilvēku arī vajag meklēt ar tādām pašām interesēm.

preilene  quimera, attiecības bez saistībām arī ir attiecības. Ja grūti izveidot attiecības, bet negribas vienam būt, jāmaina kaut kas sevī.

supergirl  17;27 Pakārties, ko citu:)))))

rokons  Laikam būtu jāprecizē kā saprotam saistības´
Parasti - juridiska
- finansiālas
- morālas.
Tad varbūt varētu vieglāk atbildēt problēmas ierosinātājam.

MangoMango  ko gan darīt, jā grūti izveidot attiecības... tas norāda , ka problēma ir tevī pašā !!! vai arī tu izvēlies sievietes kuras tu neinteresē.

AsgardA  mareo (13:35) teiktais izraisa pretrunīgas emocijas:

@"Attiecības bez saistībām ir ideālas tiem, kuriem nav pretenziju pret Dzīvi, kuriem ir ko dāvāt un kuri ir gatavi pieņemt to unikālo, ko tikai šis konkrētais cilvēks spēj tev dāvāt."

1) nav tādu attiecību "bez saistībām", JO jebkura mūsu rīcība sevī JAU nes saistības (saistības = atbildība par saviem vārdiem un darbiem),
2) pretenzijas pret dzīvi, tās apstākļiem, cilvēkiem (sev ieskaitot) ir visiem mums (citādāk mūsu tieši šeit-šajā dzīvē, uz šīs planētas, tieši šobrīd un kādi esam, nebūtu), JO mums ar to visu kā reizi IR jātiek galā,
3) vīrieši, kuri vēlas "bezsaistību" (=bezatbildības) attiecības, neko nevēlas dāvāt (bet gan tikai ņemt un ņemt un saņemt!)...


@"Priecājos, ka šeit ir pietiekami daudz gudru sieviešu, kuras ir sapratušas, ka pareizi izvēlēts pašpietiekams vīrietis, pie pareizi izvēlētas attiecību formas, var tikt "izmantots" kā neviltota prieka avots, kā pozitīva "provokācija", kas stimulē sievietē visu pozitīvo un "liek" pārskatīt nefunkcionālas domas un pārliecības...un attīstīties. Ja tas notiek abpusēji - ideāli!"

1) pašpietiekams vīrietis, kuram patīk/ patiktu būt "izmantotam"? hm-hm... varbūt tikai zemāko apziņas slāņu cilvēkam gribētos tikt izmantotam, jo šīs pilnīgi noteikti nevar nosaukt par veselīgām un jebkāda veida progresu radošām attiecībām,
2) neviltotam priekam nav nepieciešamas nekādas provokācijas un "stimulācijas", tāpēc jau tas ir neviltots = dabisks....


@"Ja tāds vīrietis satiek ar Dzīvi neapmierinātu sievieti, viņam labāk nekavējoties aiziet, tiklīdz viņš to ir sapratis, jo kā tikko viņš uzņemsies saistības, viņa galva sāks piesārņoties ar sievietes "neatrisināmajām" pseidoproblēmām, viņš zaudēs spēju būt par pozitīvu funkciju un pati sieviete viņu ar laiku norakstīs "tādos kā visi", jo viņš arī objektīvi, garāk vai vēlāk, par tādu arī kļūs."

1) ar dzīvi neapmierināti esam un/ vai regulāri mēdzam būt m

AsgardA  Oho... vismaz kādu brīdinājumu vai uzrakstītā teksta saglabāšanu kkur.... nja :(

nakunakutekuteku  Attiecības bez saistībām nozīmē-maks mans aizņemts,bet krāniņš brīvs.Tas viss,ko sievietei varu piedāvāt.

Red_Heat  Gadās,kā cilvēks ilgtoši ir viens.
Un nodibināt attiecibās nezidodās.
Ar laiku tās sāk nomākt .
Jā izdodās sameklēt līdzīgu cilvēku ,tad kapēc lai to nedarītu?!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu