Vienpusējas mīlestības murgs.

Kad vienam pasaule sabrūk, bet otram pilnīga vienaldzība. Vai vispār vajag otram atzīties jūtas, vai tomēr labāk to nedarīt.. Un ko darīt pēc tam, kad viss ir beidzies, bet sāpes nepāriet?

av2  Reti notiek abpuseeji no sirds. Parasti kaadam tas ir .....apreekkins muusdienaas.

Epifanija  Nez vai būtu jaatzīstās par jūtu esamību pret cilvēku, kurš pret to būtu vienaldzīgs, tas ir tas pats, kas mesties ar kailām krūtīm pretī lielgabalam, tātad pilnīgi lieka darbība, labāk būtu izvērtēt situāciju, cik nu tas ir iespējams un domas aizpildīt ar kaut ko citu, daudz vērtīgāku nodarbi - sevis restartēšanu attiecībā uz to, ka esi cietis fiasko, piemēram relaksējošu masāžiņu kādā skaistumkopšanas saloniņā, sākumā pilnīgi pietiks

kjirsis_X  >22:46 tieši tāda jau ir mīlestība- kad var kailām krūtīm pret lielgabalu. .. ja ne viņas dēļ, tad dēļ pilnvērtīga restarta :) bet paslaties kautvai uz savu datoru restarta brīdī ekseļa tabula s nedarbojas ;)

Chris1986  ar plikiem pupiem uz lielgabalu? - tas ir kkas jauns, nezinu, vai palīdz, bet mēģināt var

Aurora  Fermerim saslima zirgs. Viņš paskatījās un noteica – ja zirgs no rīta nepiecelsies, tad tas būs jāšauj nost. No rīta zirgs guļ, bet cūka cenšas to uzmundrināt: «Vecais, celies! Saņem visus pēdējos spēkus un piecelies, citādi saimnieks tevi nolaidīs no kājām!» Zirgs saņemas un tiešām pieceļas. Atnāk saimnieks, ierauga, ka zirgs stāv, un nopriecājas: «Tas ir brīnums! Šim notikumam par godu es sarīkošu svētkus un nokaušu cūku!»

Eneile  Piedod, bet meklē palīdzību. Pārāk ilgi jau Tu esi ieciklējies.

DaLila  Ja jūs baidāties kādu pazaudēt, pazaudējiet! Un vairāk nebaidieties.

Paula6  Kurts69 jau ļoti labi visu pateica savā komentārā. Ir jāpasaka savas domas, lai arī cik sāpīgas tās nebūtu, būs vieglāk pašam un arī sievietei, lai arī cik vienaldzīga viņa nebūtu, liks kādā brīdī padomāt. Ko tālāk darīt? Sāc kādu lielu un pasmagu darbu, kas padzīs sāpes un liks domāt par veicamo uzdevumu.
Te iepriekš bija jautājums par vīrišķīgu vīrieti...šāda rīcība jau būtu vīrišķīga vīrieša cienīga.

labvakar  Katrā ziņā neizgāzt naidu par savu neizdevušos dzīvi uz citiem. Te komentāros bieži redz, ka kaut kāda trauma nav pārgājusi.

DaLila  Hm... jocīgi. Tu vienreiz kļūdies, neveiksmīgi izvēloties cilvēku... bet vai tad tāpēc visa dzīve būtu uzskatāma par "neizdevušos"?

uzplanaledus  Mīlestība ir pieprasīta, bet vai kādam ir, ko dot? Parasti jau gribas ņemt.

Alexa  Ja notikusi emocionāla pieķeršanās kādam/ai cilvēkam (aiz ieilgušas vientulības, piemēram), tad labi palīdzēs laba metode "Отсушка". Te būs links:

https://www.youtube.com/watch?v=fP8lUtLt2BU&t=42s

p.s. laiku daudz neaizņem un bonusā, varēsi iepazīsi pati sevi no cita skatu punkta PLUS,
pie nākamām attiecībām pieiesi jau citādāk... un noteikti, ne sliktāk...

raina1970  Dzīvē tā notiek, ka mīl tikai viens no kādu attiecību dueta. Kad noskaidrojas, ka otram nekas iekšā nelido, nekož, nekut, vardu sakot,tas mīlošais ir vienaldzīgs-- tad sāp, neganti sāp.( neatkarīgi no vecuma, dzimuma, pieredzes, u.t.t)..bet.. Sāp ne jau tā mīlestība, ko jūt pret to otru, bet gan tas- ka nenotiek tā kā vēlējies-t.i.- otrs neatbild ar to pašu, ar mīlestību.Un tur nu neko padarīt nevar- ka nav ta nav.. un vel trakāk- tas otrs arī nav pirmā Nr. nelietis tāpēc, bet gan- vienkārši nesapas.Ko darīt--- strādāt, fiziski sevi izkustināt- tā stress ātrāk aizies.. un pēc tam varēs padomāt un šo to izprast-par sevi, dzīvi, un likumsakarībām.Vai stāstīt par savām jūtām ?- tur nu jāskatās pēc situācijas.. drosi vien, ka tas neko nemainīs, nu neiemīlēs cilvēku kāds tikai tāpēc, ka redz šamais dzīvot, elpot un eksistēt bez tā mīlamā objekta nespēj.. tad -vai vajag stāstīt? Un pasaule arī- nesabrūk- tas ir biki par traku teikts.. tiek gāzti kādi priekšstati- kā un kas notiks , jo es pats tā velos... dzīve vienkāŗsi parāda, ka ir iespējami arī citi scenāriji- lai arī ne pārāk patīkami.

Chris1986  Vienmēr vajag atcerēties, ka tas otrs ir tāds pats sūūdbrālis kā visi pārējie. Un kaut kā dievišķošana ir notikusi tikai tavā prātā kkādas nepareizas saslēgšanās rezultātā, kā ietekmē apziņa uz kādu brīdi bija izkropļota. Tas triks ir vajadzīgs dabai, lai īpatņi vispār censtos pāroties un neslinkotu

uzplanaledus  Ja tu būtu mākslinieks, tad šajā brīdi uzcirstu augšā šedevru, bet vari mēģināt tāpat. Gleznās uzrunā emocijas, ne tehnika.

Deavids  Priekrītu Preilenei visā viņas teiktā, bet tikai ar vienu piebildi, ja sieviete ir tā kas mīl.

saulite34  quimera,cerams,ka tu no šīs tēmas vismaz gudrāks paliki

Raivis_1977  Ko var murgot pa vienu un to pašu tēmu. Tak zin, ka ir un eksistē tāda kā platoniskā mīlestība, tas ka viens mīl un otrs nemīl uz kaut kāda aprēķinu sautīguma pamata ...
Ne jau arī visi kā viens runās, ka viņš mīl, taču mīlestība prasa kaut kādus pierādījumus par pienākumu ...

nakunakutekuteku  Raivīt,kādi pierādījumi 20 gados(es par sevi),jo pats par sevi saprotams,ka esi izvēlējusies vislabāko,visgudrāko,vis,vis...
Bet savas jūtas vajag atklāt,vajag teikt,cik ļoti ´viņš tiek mīlēts,cik dārgs ir,jo...varbūt,ka šī būs vienīgā reize,kad viņam to lemts dzirdēt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu