rasisti

Vai mes, latviesi,neesam lieli rasisti?

rokons  Autore pārāk virspusīgi jautā. Derētu precīzākas pazīmes, ko varētu kā rasismu definēt.
Ir man zināmi piemēri, kad, sodot citkrāsaino par pienākumu nepildīšanu, notiek brēciens, ka bos ir rasists.
Un nav pārāk daudz vietu Eiropā, kur boss drīkst atbildēt - so what ( nu, un ).
Mūsu bijība pret piekārtām birkām ir nožēlojama.

Drole  > 21:87

Obama ir sena pagaatne. Tagad ir neosegregaacijas periods jeb melno rasisms.

https://observer.com/2019/05/college-campus-segregation-commencements/

av2  Ir tiksai viens variants, jaataisa peecnaaceeji vairaak tiessi letinniem. Nu katraa kaartiigaa letinnu ggimenee pa 5-7 beerni utt. Un valstij tas ir lloti, lloti jaatbalsta.
Par ssito " rasissmu", nezinu kaadaa ameerikaa juus esat dziivojussi, bet tas viss ir pilniigs sstrunts. Te sen dienas nevienu neintrsee tava aadas kraasa. Ameerika ir biznesa valsts, ja tu esi straadnieks labs, tad labs. Ja slinks mullkkis , tad nekaada aadas kraasa neglaabs. Punkts.
Domaaju, ka lielaaka dalaa pasaules ir taa. Arii Latvijaa, ja tie kkiniessi, pakistaanni, ukrainni..un veel kas, ir labi centiigi, gudri, straadaa , pelna,un veel iemaaas vieteejo valodu , viss ir ok. Tiko taads emiogrants ir slinks, taa sakas..."rasisms".

VECA_PIEPE  "Vai mes, latviesi,..." (c)

MĒS Pontius Pilate.

Es esmu latviete un esmu lepna par savu tautisko piederību,...bet personīgi man nav nekāda sakara ar kaut kāda grupējuma rasistiem!

Vai šīs uzsauktās tēmas autore vispār apjēdz to, ko ir uzrakstījusi...un vai pirms šo rakstīdama, ir domājusi ko raksta?

Paula6  Diskusijā parasti, ja tiek izvirzīts kāds jautājums, tad autoram ir pienākums paskaidrot īsi kāpēc ir radies tāds jautājums. Šajā gadījumā tas ir bezjēdzīgs un bez jebkāda pamata...vai ir domāti latvieši Latvijā vai visā plašā pasaulē.
Neesmu rasiste un nedomāju ka rasisms ir Latvijā (izņemot dažus gadījumus), bet pirms par kādu ko teikt, jāiepazīstas ar problēmas būtību, bet latvieši (lielākā daļa) vispār pret citu tautību pārstāvjiem, izturas vairāk piesardzīgi un vērojoši, tikai pēc izvērtēšanas izsaka savu viedokli.
Tad jau Rumānijā arī rumāņus var saukt par rasistiem, kuri tomēr labi sadzīvo ar romu kopienu un viņu naturālo saimniekošanu.

VECA_PIEPE  Man gribētos izlasīt atklātās PA admiņa viedokli šīs uzsauktās tēmas sakarā.
No tiesas, es būtu pateicīga viņam par to!

dodekaedrs  Mani novērojumi ir tādi, ka man mēdz simpatizēt arī citu rasu vīrieši. Gluži tā pat kā visi eiropeīdi man nešķiet simpātiski, tā pat tas ir arī ar citu rasu un subrasu pārstāvjiem. Ja man būtu jāizvēlas starp, manuprāt, neglītu “balto cilvēku” un skaistu indiāni, nav pat variantu! :D

MangoMango  Nēģeri jau ir rasisti pret baltajiem. pamēģini melnajam nedarīt kā šis grib...uzreiz būsi rasists.
Apģērbu katalogos liek nēģerus, jo viņi to pieprasa- savādāk rasisms.
Pēdējās Midsommeras sērijās, sezonā. Katrā sērijā nēģeri. Ipriekš nevienā nebija nēģeri. Acīmredzot kāds melnais bija neapmierināts. Tieši viņu slimīgā lecīguma dēļ man ir nepatika pret melnajiem...+ vēl viņu švakās prāta spējas kas būtībā jau arī
izraisa viņu dumo rīcību. Kas pret viņiem tikai vairo riebumu.

MangoMango  Piekrītu Luusilai. Visās valstīs kur ir melno rajoni ir nenormāla netīrība un arī noziedzība. Tas jau arī ir iemesls tam , ka viņi riebjas. Viņu pašu uzvedība, attieksme .

Chris1986  Ir divas cilvēku grupas par kurām nedrīkst neko sliktu teikt, lai tev netikstu piekabinātas kkādas nesaprotamas birkas, kas mūsu reģionā galīgi nav aktuālas - ebreji un afroamerikāņi. Parējos visus var lamāt no panckām ārā - krievus, vāciešus, čigānus utt., bet tiiko piemin šīs divas grupas, tā katram ieslēdzas pašcenzūra - gluži kā padomju laikos. Principā nekas nav mainījies

neko  Vai tad padomju lakos nedrīkstēja izteikties par nēģeriem?

rokons  Ja ir pelnīts, var konkrēto personu kritizēt. Tomēr, attiecināt uz visu tautu kaut kādu īpašību ir vismaz nesaprātīgi, kaut reizēm kāda īpašība ir izplatīta konkrētajā ļaužu grupā.

kuks10  Piekritu savam krusttēvam kā šamējais teica par nēģeriem,tie laikam izveidojušies pēc Darvina teorēmas,bet mani radīja Dievs,šim teicienam piekrītu uz visiem 200%..Visas tādas globālistu,varavīksnes runas izveidoja ,lai taisītu problēmas un kariņus,to visu vada lielās banku korporācijas..agrāk padomju skolās, rasims bija tikai grāmatās,kad runāja par slikto ameriku..))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu