Kas ir tas, kas jums pietrūkst tagad dzīvē un ko jūs darāt, lai to iegūtu?

Dusha  Hmmm., padomāju. Man viss ir. Ja kautkas nav tad būs, ja nebūs, vienalga viss būs. Galvenais cilvēkam ir veselība,pārējais ir pupu mizas.

Ajisata  Tieši tagad nevaru atrast pircēju vai nomnieku savam īpašumam - zemei..., tātad meklēju pircēju vai nomnieku. Bet kopumā...man vienmēr vajag vairāk saules un laiku.
Lai visiem labiem ļaudīm nekā netrūkst un veiksmes pretī nāk! :)

Ajisata  Paldies jautājuma autorei...dažkārt nevaru aplauzt slinkošanu, jāiet zemeņu dobes ravēt...attā! :))

uzplanaledus  Man pietrūkst mērķa, ko darīt ir, reizēm neredzu jēgu. Ko daru? Kaut ko jau daru. Pieņemu, ka šis ir laiks pārdomām arī. Pirms tam viss laiks bija aizpildīts, domāšanai laika nepietika.

AivarsN  Kamēr dzīvoju viens,pietrūkst tikai otra cilvēka. Bet kad būs otrs cilvēks līdzās,tad atklāsies,ka vēl tik daudz kas pietrūkst priekš pilnas laimes! Tad nu domāju,vai labāk ka pietrūkst tas viens,jeb precīzāk viena,vai vesels saraksts ar trūkstošajām lietām un ērtībām un tas saraksts vēl papildināsies straujāk,ne kā es spēšu to visu sagādāt. Laikam jau ir sasniegts tas vecums,ka labāk saudzēt savu veselību un lieku brīdi atpūsties, vienkārši izbaudot to kas ir,nevis mēli izkārušam dzīties pēc pasaules labumiem,kuri kā pēc tam izrādās,nemaz nebija tā vērti.
Ļoti daudz laika veltu jaunu zināšanu ieguvei, lai saprastu kā tā pasaule īsti darbojas un ko tajā vajadzētu pielabot, lai arī maniem pēcnācējiem būtu kaut vai tādi paši dzīves apstākļi,kā man. Pārmaiņas ir neizbēgamas,tik kaut nu viss beigtos labi!

ZeeBee  Pietrūkst naudas līdzekļi kontā!

krumuzagis  iespējams sapratne līdzgaitniekos, ka katru dienu kautko jaunu iemācāmies, nevis visi uzreiz gatavi meistari piedzima un agrāk bija labāk nekā tagad, krievu laiks, sociālisms kapitālisms sausais atlikums, eju uz darbu, nāk pretī jauneklis, jest sigareta, vot šā vietā, lai ir paskaties ko es iemācijos

Letija  Viss ir, bet, ja runājam par to, kas veido dzīves pamatu - mīļajiem cilvēkiem, tad daļa no tiem ir aizgājuši un atpakaļ laiku nepagriezt.
Visu pārējo var iegūt.

Red_Heat  Pietrūkst kāda, lai pārunātos. Tuva cilvēka blakus

Marija_Anna  Salāgoju savas vēlmes , iespējas un vajadzības.
Pilnīga laime un šokolāde pat nevilina.
Bet neatteiktos no kompanjona dzīvei. Taču esmu reāliste .
Kaut ko jau lietas labā daru :)

Dusha  O! Atcerējos! Man pietrūkst, lai kāds vīrietis man bankas kontā ko regulāri, ieskaitītu.

fargo  automobiļu zil ar dzeltanajām kvasa mucu piekabēm. man no rīta bija rituāls iet tādai garām un ieliet iekšā litru auksta kvasa. ko darīt, nezinu.

uzplanaledus  Dusha, bet tad jau vienalga, kurš :D Kāpēc tieši vīrietis?

Dusha  Jurks ar krustu un Bībeli te ik brīdi un savām domām, diezvai pliku dzīvu sievieti ir redzējis,jo tas kungs ir galvenais.

Dusha  Uzplanaledus.....es,protams fantazēju, jo jautājums bija, ko es vēlētos,kas pietrūkst un ko lietas labā daru.

Chris1986  Gribētos vēl vienu dēlu

ieva03  Nekā jau nepietrūkst,bet arī nepietiek,un tas kas dabūts ,it nekur nav liekams,un tas ,kas liekams, ir tik nepietiekams(I.ZIEDONIS)

Man savos gados pats galvenais ir veselība,un gribetos kādu labu draugu ar ko parunāt ,nu tā kā krievi saka- pa dušam,bet nu esmu reāliste, un lai tas paliek sapņa ietvaros.

Ziemeljblazma  Pietrūkst laika, pietrūkst siltuma, pietrūkst ģimenes, pietrūkst cilvēcīgu attiecību.. bet viss pārējais ir gana. :)

Marija_Anna  fargo.
Diezgan labu kvasu var ieraudzēt no KOK kvasa iesala burciņas, vai kā to sauc.
Mucu piedomā klāt.
:)

ube  Pietrūkst vanna. Domāju kā to dušu nomainīt pret vannu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu