Kas ir tas, kas jums pietrūkst tagad dzīvē un ko jūs darāt, lai to iegūtu?

ketija64  Pietrūkst brīvdienu, lai varētu neko nedarīt un gulēt pludmalē!!! 😉

_varbuut_reiz_  Pēdējā laikā pietrūkst motivācija turpināt darīt to, ko daru...

Lapsa18  Pietrūkst mana mīļotà vīra,kurš padarīja manu dzīvi jautru,kaislīgu,mīļu.
Neticu ,ka brīnumi atkàrtojas.

CeertamaEgliite  Es gribu savu īpašumu, māju piepilsētā vai laukos. Nevaru sagaidīt kad pēc dekrēta sakšu strādāt .
Protams vēlos sakārtot attiecības ar vīru , lai beidzot esam abi pret problēmām , nevis viens pret otru . Komanda kā nekā.

jurks  Dusha! Paldies par uzmanību! Ja tik vien būtu tas lielais dzīves uzdevums! Mums ķermenis dots ne tikkai lai gūtu baudu, kā trenažieris! Baudai, protams, arī ir savā vietā, bet tikkai tad, kad dvēsele un gars ir pirmajā vietā! Negribu īslaicīgu, viena mirkļa baudu, priekšroku dodu ilgtermiņam! Jo baigi ātri viss paskrien, tikko sācies jau beidzas!

mikeliene  Pietrūkst tikai uzticama,stabila drauga blakus un tā lai uz ilgu! Parējais it kā būtu,darbs kas patīk,ir savs jumts virs galvas,dārzs kur zied rozes,arī brīvais laiks pietiekoši sev un kādam kas mācētu novērtēt..

Kaskaade  Izrādās labi dzīvojam 😂 nevienam tā īsti nekā netrūkst 👍
Bet ja nopietni, pietrūkst tās padsmitnieku bezrūpības, viegluma, avantūrisma un vēja matos...

Paula6  Pirms pāris nedēļām bij kursa salidojums..vēl tagad pasmaidu par tām dienām, kad smaidi, smiekli, joki, humors, sarunas, dziedāšana un dejošana līdz rīta gaismai piepildīja mūs un atkal sajutāmies kā gadus atpakaļ. Vien tagad nedaudz skumjas, cik daudziem cilvēkiem apkārt pietrūkst tā viegluma, draudzības, prasmes saprasties un justies brīvi. Dzīvē nekas nepietrūkst, tik krāju darba dunu lai iesāktu un pabeigtu dzīvesvietas remontu...laikam jāsameklē dzinulis šim darbam DDD..

Streelniece  Man pietrūkst gribasspēka. Ko daru, lai to iegūtu? Baidos to iegūt, jo tad kāds var atņemt, vai ne?! :D Un brīvs ir tas, kuram nekas nepieder! Tāpēc gribasspēku aizstāju ar pašapziņu. Vientuļos rudens vakaros gribasspēks sapņos rādās, skumstu pēc viņa, bet saprotu, ka labāk nevajag.

sauljuks  Pietrūkst.
Ir krājkonts.
Ir lietas, kas prasa vairāk līdzekļu un vairāk laika! Bet būs!

av2  keadas pietruukst. Taas baltaas gumijas kedas....;(

Ievinjata  Mājas remonts. Ko daru? Slinkoju. Plānoju veikt lielo tīrīšanu.

siikaa16  Ziema, kāda bija bērnībā.

Skarlete  Prostovo ženskovo sčastja!

Ko daru?? Ļaujos!:))

Vaukskis  Zelta kredītkartes ar bezprocentu kredītlimitu, brīvprātīgi piespiedu kārtā nomainu kredītiestādi, kur turpmāk saņemt regulāros ienākumus, lai tādai tiktu kvalficēts un turpinu "rukāt", lai noturētos līmenī.. .

AnnaPriede  Pietrūkst drosmes. Bet kā sacīt jāsaka kas lēni nāk tas labi nāk.
Lēnām mācos

Raivis_1977  Kā tā var jautāt??! Ne viss ir katram iegūstams dzīvē! Ja kaut kas ir, tad atkal kaut kas trūkst, vai pietrūks šā vai tā!
Arī pat liela nauda, vai kāda liela bagātība dzīvē nenes laimi! - Jo, kā jau ir dzirdēts neskaitāmas reizes, ka arī bagātnieki raud, bet viņi neizprotamā veidā par kaut ko vaimanā un raud pat daudzkārt vairāk, un arī problēmu viņiem kaut kā ir daudz vairāk ...

inhema  Smadzeņu pietrūkst,un nedaru neko,jo ar tukšu galvu nevar izdomāt,kā lai tās iegūst.

Lovetta  daru savas ikdienas lietas, lai uzturētu to, kas man ir. Nealkstu ne pēc kā tāda, ko viegli nevaru saplānot uz nākamo mēnesi.

Aurora  nekā netrūkst

OnslovaMaargrieta  Gulēt trūkst .Laikam nāk ziema jāsagatavojas ar siltiem zābakiem un biezu mēteli .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu