Kur mūsdienās var satikt normālu sievieti, attiecībām?

Tomēr interneta nav tas. Viens teātris. Apnika gaidīt jau.

neko  Jeb kur var satikt, pat internetā, ja vien pats esi normāls.

Vaukskis  Tirgū

Dusha  Deavids..... Ohooo, esot izlutinājuši. Ja spried pēc sevīm, esi dāvinājis, lutinājis un kāda nav novērtējusi, tas nenozīmē, ka visi tādi vīrieši ir. Viena liela problēma jums, vīrieši ir, ka jūs nejūtat, vai sieviete jūs patiesi mīl. Visas nelaimes no tā rodas, ka meklē lai tik būtu, lai izdevīgi, lai pasaulei izpatiktu, ka ir ģimene ir dabūts, kādu lauku ir iekāre, teātris un pēc tam,, velns kurvī, sēnes laukā,,.

saulite34  Te ir pietiekošā vairumā sieviešu,kas arī vēlas satikt normālu vīrieti.

Dusha  Sievietes, uzmanieties no tādiem ņaudētājiem kā Deavids, kuram sieviete pāri nodarīju. Viņš tā un šitā..., tik labs, bet šī, cūka nav novērtējusi. Tāda karpīšanās pagātnē pa,, saviem mēsliem,,, vaimanāšana,savas,, netīrās veļas mazgāšana,,. ko liecina. Vairākkārtīgi komentāros no šī kadra ir kas tāds dzirdams.

Dusha  Nodarījusi, kļūdu labojums.

riebekle  SūTīgs mednieks, ka nevienu nevar nomedīt - ne to, kas uz slotas, ne to, kas normāla. :)) Klāt jau neviena nenāks, vari gaidīt ilgi un dikti. Ja pats pūles nepieliksi, nekā arī nebūs. Un vēl - bija reiz TV reklāmās tāds teiciens - "Ir cilvēki, kam nesanāk. Un labi vien ir, ka nesanāk!" Nu, lūk, reizēm gadās arī tā. :)

karma  Piekrītu "neko - Jeb kur var satikt, pat internetā, ja vien pats esi normāls. 03:41" Cilvēcīgi, labi, jeb normāli cilvēki ir jebkur, bet ja esi galvā jau izveidojis savu pretējā dzimuma tēlu un nepieļauj nekādas nobīdes, tad gan būs grūti, jo tas ko esi izsapņojis, dzīvē varbūt nemaz neeksistē.... Es vismaz vados pēc sajūtām, ja man ar šo cilvēku ir interesanti, ja es viņa sacīto saprotu tā, kā viņš to domā, ja man ir komfortabli viņa klātbūtnē, ja viņš respektē arī manu viedokli, manas vēlmes, prot izrādīt neviltotu interesi u.t.t., tad matu, acu krāsai un pat augumam nav nozīmes......es lielāku uzmanību pievēršu cilvēka attieksmei pret sevi, vai tas ko viņš saka ir tas pats kā viņš rīkojas.....

av2  Re kur ir :))

https://www.youtube.com/watch?v=bxN9KsKRDUM

vilx  Es ar´i meklēju, un ne sū.. nevaru atrast

AivarsN  08.25. Būtu nu labāk turpinājušas lidot uz slotām,vai piestās. Tā bija gan lētāk,gan estētiskāk.

Marija_Anna  Par oho neteikšu ne vārda. Ievērošu jaunākās regulas.
Bet sanāca pabūt vienā citā vietnē. Jā , publika nedaudz cita, bet secināumi vieni un tie paši. Tās vietnes sievietes daļēji zinu dzīvē, daļēji no tikšanās, daļēji internetā. Vecums 25 - 50 ++. Jā, šobrīd vēlas iepazīties.
Un ziniet, vīrieši , kas ir visinteresantākais? Dzīvē viņas ir vienreizējas personības. Adekvātas kā mātes, draudzenes, darbnieces, savas sadzīves organizētājas. Bez mega prasībām, tomēr ar savu skatījumu uz dzīvi, kur ir vieta arī dzīvesbiedram. Dažādu iemeslu dēļ palikušas vienas. Ja vīrieši notrauktu savus aizdomīgumus, stereotipus, šaubas , nevērību, būtu par daudzām savienībām vairāk.
Ko arī novēlu oho sabedrība.
P.S. Tikai jāmiksē atrašaās iteretā ar reālo dzīvi, ebaidoties kādā mirklī vilties, bet kādā arī pamatīgi vinnēt. :)

virietis1973  Normālās visas sen pie vietas,tāpēc nekas cits netliek kā strādāt ar to materiālu kas pieejams,proti,ar nenormālajām.

Rouzita  09:43
Diezgad savdabīgs viedoklis, sexisks, varu teikt.
Ja reiz visas normālās ir .." sen pie vietas", vai tad to pašu nebūtu jāattiecina uz vīriešiem ??
Normālie ar ir aizņemti, palikuši tie, kuri ar putniem. Un tāpēc nav tik vienkārši sapāroties- atrodi, nu, tādu pretējā dzimuma indivīdu, ar kura putniem sapas :)

vilx  Kamēr dzīvoju ģimenē, likās, ka esmu normāls. Tagad regulāri kāpju uz fobijām - manī saskata gan alkoholiķi, gan krāpnieku, gan darbaholiķi, gan velns viņ zin ko vēl. Nav vienas sliktās īpašības, kuru man piedēvētu visas - katra sameklē savu sāpi manī, vadoties no "pieredzes". Varbūt vienkārši pietrūkst mīlestības?

Nate  Taujātājs vēlas sievieti no 25- 39 gadi. Ieliekam meklētājā tepat OHO/ uz citiem saitiem var neiet, tur tieši tās pašas/ un lūk, rezultāts - Meklēšanas rezultāti (>500)
Ja pat no šāda kvantuma neko nevar izvēlēties, tad jādomā, ko sevī vai savās prasībās mainīt.

PS. Tiem, kuri smīn par Makronu. Viņš ir laimīgs, bet vai mūsu smīnētāji ir tādi, neizskatās.

C_hloe  Nekur 😌

Pillerina  Normālai sievietei arī apnīk gaidīt, kad būs īsts vīrietis kāds.
Nevis ņaudētājs un podziņu masētajs uz klaviatūras :)

straume22  "Kur mūsdienās var satikt normālu sievieti, attiecībām?" -Satikt var tur, kur pārvietojies. Iepazīties var - dajebkur. Sarīko konkursu uz vakanci. Mazliet reklāmas par savu EGO. Prasības par "viņas" ego. Cik lielā mērā ir maksātspējīga par izpriecām, ko pieprot, cik ātri pārvietojas, vai ir komunikabla, vai tikai guļammaiss. Kas kuru grib, tas to dabūs. Tikai...vajag stipri gribēt:)

Nate  jo izmisīgāk grib, jo ātrāk dabon :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu