Kur mūsdienās var satikt normālu sievieti, attiecībām?

Tomēr interneta nav tas. Viens teātris. Apnika gaidīt jau.

AivarsN  Kā vējš skrien,kā miets atduras. Šajā jautājumā noteikti nevajag sasteigt. Te neviens garantiju nedos un brāķa gadījumā, atpakaļ neņems.

gobis  un iegaumē :
jebkurš sievietes nākamais vīrietis
maksā par viņas iepriekšējo vīriešu
kļūdām ...

Dusha  Murgs kautkāds. Atrast, dabūt. Vai nu atrast un dabūt ir kāda problēma? Ja tas ir tā, tad gan traki. Vainu meklē sevī. Satikt īsto, savu otro pusi, ir lielāka vērtība, nekā kādu dabūt.

ieva03  Nu nesaprotu gan ,kas gan jaunam vīrietim būtu par problēmu iepazīties.Aicini uz randiņu,un nav ko gaidīt,ka kāda pati Tev skries virus,tā nemēdz būt.

jurks  Mūsdienās ir tā, ka nav drosmes un pārliecības ka vajag! Esam izlutinājušies! Tā pat kà televīzoru ar pulti gribam regulēt pēc savām vēlmēm, tā arī dzīvē- lai notiktu pēc mūsu iegribām un, protams, šo iespēju iepazīties internetā var salīdzināt ar zelta zivtiņu- uzraksti sev vēlamos parametrus un gaidi brīnumu!

Felde  12.35 👍👍👍

runcs51  Hmm...pilns internets ar normālām sievietēm....acīmredzot nenormāls ir topika autors......

Kurts69  ar gadiem nāk pieredze, ar pieredzi nāk secinājumi. Mana šī brīža pieredze rāda, ka visas sievietes ir vairāk vai mazāk dīvainas. Bet ar to var sadzīvot, ja attiecības sniedz pietiekami daudz ieguvumus.

Chris1986  Kurts69, lūdzu, tieši par šiem potenciālajiem ieguvumiem tu varētu sīkāk pastāstīt! Piemēram, ko tāda Felde varētu sniegt? Un vai ieguvumi pārsver dīvainības?

Kaskaade  Jā, lūdzu no šīs vietas smalkāk par tiem ieguvumiem

Kurts69  jūs ko, nopietni?:D Katram tak savas vēlmes. ja gribi labi paēst vai daudz seksa, tad viens stāsts. ja vēlies lai Tevi apčubina kā mamma, tad cits:D Varbūt kopīgi hobiji utt. utp.

Man ir bijuši ļoti labi piemēri šai ziņā

Kaskaade  Kāda vilšanās...

Chris1986  " ja gribi labi paēst vai daudz seksa" - nē, nu kāda vilšanās! Un šito nieku dēļ man katru dienu viņa rēgosies acu priekšā, kritīs man uz nerviem un piesmirdinās manu tualeti? Nē, nē, un vēlreiz nē!

Dusha  Chris1986, pareizi es to pašu saku, lai kāds smirdinātu manu tualeti, man vel viņš jābaro u jāsniedz seksa pakalpojumus, paldies, nevajag man tēviņu mājās.

neko  Gūti tai vecākajai paaudzei, gūti; seksā pakalpojumus jāsniedz, par katru kumosu jākaujas:)

Kurts69  Skatos te daudz visādu rūķu, princešu, bruņinieku un citu pasaku tēlu, kas tā arī nespēj reāli novērtēt sevi un savas iespējas iepazīties. Tik čīkst, vaimanā utt. Labāk būtu kaut kur Jūrmalas kāpās pamīcījušies un guvuši nedaudz prieka, nevis izvirzījuši milzu prasības otrajai pusītei un gaidījuši to īsto/vienīgo.
Vēl ir alternatīva viskijs, kāda filma un miegs. Tas ja ārā līst lietus vai iepriekš pieminētajās kāpās dziļš sniegs

Dusha  Pats tu, Kurt 69 esi rūķis. Ne viss kas tev liekas patiesībā ir.

runcs51  To Dusha...:Jā,grūti gan tev....Ja jau nav vēlēšanās pēc seksa ar vīrieti-(uzskati to par pakalpojumu),tad,hmmm...orientācijas jautajums laikam.....

Dusha  runcs51,, . nesatraucies, ir man viss.

Kurts69  Dusha, es neesmu rūķis, es esmu ēzelis no Šreka. Ja tā pozīcija Oho sapņu zemē vēl nav aizņemta

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu