Jauni vīrieši piedāvām seksu vecākām sievietēm.

Netieku gudra, kas aiz tā slēpjas? Vai tiešām iekāre vai vēlme piepelnīties vai kas cits? Nu tur taču sievietes ķermenis būtiski atšķiras no jaunas meitenes. Vai tādam piedāvājumam maz var ticēt? Jūsu domas?

runcs51  Izskaidrojums ļoti vienkāršs-par cik viens otrs jauneklis ir tāds auns un lohs,ka sava vecuma vai jaunākas dāmītes neskatās ne virsū,par sex došanu nemaz pat nerunājot....bet drāzties ta gribas,tad nu šie metas uz vecāk ām,cerībā,ka iedos....nu un vienai otrai nobriedušākai dāmai tā jau tīri vai modes lieta-dabūt krietni jaunāku joberi....un arī patmīlība tiek drusku apmierināta....

Nissa  Piedāvājumi ir, regulāri. Kāpēc, to zin tikai piedāvātāji, un mani tas neinteresē, taču, tas nav patīkami.

Aurora  jā, arī tādi gadījumi ir dzirdēti, ka jaunāki vīrieši tiekas ar vecākām sievietēm. iespējams, viņi tiekas tieši šajā laikā, kad vecākie vīrieši drukā dzēlīgus komentus zem šī topika.

mezmalis  Sievietēm ar gadiem seksuālā apetīte aug , un jaunajiem mustangiem tāds tramīgs gribošais , kā dundurs dupsī būtu iekniebis! Kopsaucējs = viņi grib ,viņas grib = visi laimīgi!

Bet ir divas citas problēmas , ir dāmas ,kurām tas nav pieņemams - redz,viņš mana dēla vecumā vai ko cilvēki padomās un otrs , ka tie nevaldāmie ērzeļi ir pārāk nevaldāmi un viņu gribošais ir daudz lielāks par varēšanu!
Tad nekas cits viņām neatliek ,kā tomēr palikt kopā ar veco ēzeli ar varēšanas vai psiholoģijas problēmām...

m600  Tas kompensē to ka cita daļa vīriešu grib jaunākas

m600  Kā arī sievietes virs 30 ir uguns! Gan prot, gan māk, arī kompleksi pazuduši. Tas nebūs jauns meitēns kura vienīgais plus ir ieraksts personu apliecinošā dokumentā. Tie jaunie kas noprovējuši gan to gan to, zin atšķirību un izdara izvēli

siikaa16  Neticīgo barā nav nozīmes cik gadi. Vīrietis grib seksu un piedāvā. Tā ir viņa izvēle cik vecu, garu un apaļu. Tu vari piekrist vai atteikt. Nevajag uzreiz meklēt zemūdens akmeņus.
Ja draudzeņu priekšā, kāds krietni jaunāks pakoķetētu. Tad trīs stundas pārāka par citām justos. Ja netā klusiņām, kāds seksu piedāvā. Tad, fuj kā tā var.

Pilskungs  Nekas tur tik būtiski neatšķiras. Dažreiz pat par labu vecākajām !

Prihodi  Varbūt tā ir oho administrācija, kas piemet šadus viltus profila piedāvājumus, lai noturētu publiku 😁

Pillerina  Nelaime tikai tā, ka viņi negrib kādu klusu vietiņu izīrēt mums abiem, mazie nerātnie ķipari. Grib tepat, dzīves vietā pasdraikoties un tūlīt uzēst vakariņas.
Ha, a ko es ēdīšu, ja savas vakariņas atdošu viņam? :)

Kāds pat piedāvāja, lai mugurā tikai kleitiņa uz randiņu, vakariņas neprasīja :) tikai bija īsāks pat par mani, ne tikai jaunāks.
Ir, ir tādi puiši, gan 21,gan 34 gadīgi. Gan no Rēzeknes, gan Rīgas.
Tāpēc oho man patīk, jo tik lieliski varu paplašināt redzesloku un zināšanas :)

neratnelis  Biju atiecibas teju 9 gadus ar vecāku sievieti, starpība 13 gadi. Tad man bij 19 gadi

neiet  Man cits jautājums. Kas slēpjas, kad 20 gadus vecāks vīrietis piedāvājas?

Kaskaade  Īstenībā tā ir katastrofa ar tiem jaunajiem ērzeļiem, bildi nafik izņēmu, joprojām raksta.
Ko ar tādiem zēniem vsp var pasākt?

elsa  Āaaa, man ar beidzot piedāvāja! Kāpēc? Jābūt azartiskai, tātad iekāre un vēlme pēc seksa.:D

Sveika! Man 23 gadi, izskatīgs, sakarīgs, azartisks, kaislīgs čalis ar
augumu 185cm/76kg nedaudz sportisku augumu un biksēs labiem dotumiem meklē konfidencionālas attiecības draiskām izklaidēm ilgtermiņā bez liekām saistībām, patīkamas sarunas/sarakstes brīžos, kad nevaram tikties, bet visa pamatā kaislīgi, patīkami seksuālie piedzīvojumi..viss konfidencionāli..Tavam attiecību statusam nav nozīmē, vēlams (bet ne obligāti) pat attiecībās, kas piesitīs vēl lielāku dzirksti..Tavs vecums arī nav īsti noteicoš, galvenais, lai esi pārliecnāta par sevi, kopta, sakarīga, kā arī vizuāli pievilcīga un esi azartiska/mīli nodarboties ar seksu!! gaidīšu tavu ziņu.

krumuzagis  vinekārši slinkums aiziet līdz sexystyle veikalam, tvaiku tāpat vajag nolaist, tad skrien pakaļ brunčiem

Kurts69  Nu tomēr ir būtiski, cik veca ir tā "Vecākā" sieviete. Mūsdienās visai bieži 30 un 40 gadīgās izskatās pievilcīgāk par jaunajām.

multi  Tā jau tīri gaumes lieta un pa lielam diez vai tur apakšā kaut kāda peļņas ideja slēpjas. Protams jauno kniebēju var sūtīt 3 mājas tālāk, ja sāk gribēt naudu. Bet nav ko kompleksot par vecuma starpību, veci vīrieši ņem jaunas bez kompleksiem. Tad jau laiks rādīs vai tā būs viena reize, vai regulārs seks vairāku gadu garumā.

kur_tu_esi  Jo, piemēram, mana kursā daudzas jaunās ir resnas, nekrāsojas, nekopj sevi. Velk botas, nevis augstus papēžus. Džinsās, nevis svārkos vai kleitā. Kāda jēga no tādām? tad labāk 30 gadīgu bārbiju. Un, protams, labāk darbojas ar visām ķermeņa daļām.

Pillerina  13:03, vai, parametri jau tur gan smuki izklausās, garš un slaids, un foršs svarā, arī uz rokām noteikti var pacelt, zina konfidencialitātes būtību :)
Ak, tāds nav pieteicies :)

Smaila  Jā, piedāvājās vīrieši vecumā 20-35 gadi. Bet tas bija tad, kad man profilā bija norādīta darba sfēra - finanses un bilde. Apnika, izņēmu abus laukā, tagad mierīgāk. Tā, ka pieļauju, ka daļai tas ir peļņas avots.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu