Jauni vīrieši piedāvām seksu vecākām sievietēm.

Netieku gudra, kas aiz tā slēpjas? Vai tiešām iekāre vai vēlme piepelnīties vai kas cits? Nu tur taču sievietes ķermenis būtiski atšķiras no jaunas meitenes. Vai tādam piedāvājumam maz var ticēt? Jūsu domas?

mezmalis  19:17,

Tev tās kursa biedrenes izklausās pēc foršām un gudrām meitenēm - nebojā ķermeni ar ķīmiju - līdz ar to ilgāk saglabāsies jaunas , nedeformē pēdas un kaulus ,stīvējot tās uz papēžiem, neslimo ar anoreksiju - ar tādām var bērnus taisīt - zini ,ka tie būs spēcīgi un veselīgi...
Vai viņas vainīgas ,ka viņām nav puiša ,kas viņām kleitu iegādātos ,bet apkārt ir tikai sekli jākļi ,kas vērtē viņas tikai pēc ārējā apvalka!

Ja es būtu sieviete ,es arī droši vien nekrāsotos ,lai tikai visādus apmātos nogribējušos aizbaidītu!

-Normālam vecim vajag partneri ne tikai gultā ,bet arī lai ir ārpus tās par ko parunāt!*******

Ar bārbijām nav par ko runāt - tukšas - tādām uzmanību pievērš tikai tādi paši tukši džeki ,kuriem bez seksa nekas cits neinteresē...
Tad jau labāk lelli nopirkt - tai lielāka pievienotā vērtība!

Palūrēju vakar ´´saimnieks meklē sievu´´´, slikti palika ,kad tas viens slimais izvēlējās bārbiju ,kura savā glupībā vēl lielījās ,ka 10 vai cik tur tos tūkstošus samaksājusi par iespēju sakropļot savu seju!
Lūk tas ir līmenis ,no kura gudri cilvēki izvairās un iet ar milzīgu līkumu!

Atkal tv uzvārīs reitingus uz slimo un pasisto rēķina!

kwinta  mezmalis, kāpēc pasisto. Tādi ir mūsu vīrieši, viņiem skaista seja ir primārā. Apprec tādu tukšgalvīti un tad meklē seksu OHO.

Piparkuka  Protams, ka var ticēt! Nekāds ķermenis ne no kā neatšķiras, vismaz līdz gadiem 45!)
Un- vienkārši interesē labs... Tāpēc, ka vecāka (virs 30) sieviete kaut ko jau zin, saprot un māk. Un- viņai patīk tas, ko dara!:)
Par naudām nav nekādas runas, tikai- interese un piedzīvojums. Otrkārt- vecākām arī ir interesanti ar jaunajiem, jo viņi sadara visādas trakulīgas lietas, ko jaunās meitenes varbūt nenovērtē.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu