Labāk tā, nekā nekā

Vai labāk zīle rokā, nekā mednis kokā. Pieņemt to, kas pieejams, un ieslēgt gaidīšanas režīmu, ja nu tomēr izdodas dabūt, sasniegt vēlamo.
Vai piekrītat?

ne_meklejumos  Ja nu tā zīle izrādās vērtīgāka par medni? Ja ir ar kādu kopā, tad jau tas cilvēks ir pašas par atbilstošu pieņemts. Kas zin kā veidosies tālākais ceļš, patrāpīsies kāds sirdij tuvāks vai nē, to nevar ne zināt, ne izsapņot. Kaut ko mūžīgi gaidot, var neredzēt blakus esošo.

rokons  Viens ir gribēt. Otrs - varēt.
Katram savas vēlmes un iespējas, tikai visiem viena bēda - laiks rit, varbūt jāpārskata savas gribēšanas, varbūt jāpiestrādā pie varēšanas.
Tas uz abiem dzimumiem attiecas.
Nav viegli sevi visu laiku uzturēt formā, lai partnerei būtu patīkami un interesanti. Ja tas izdodas, kāpēc viņai cerēt uz princi iekš balta jaguāra?
Kāpēc cerēt uz blondo, zilacaino princesi, ja kaimiņu Anniņa ar tīri labi izskatās un izdarās... :)

kvarts  Par cik pareizas atbildes šajā jautājumā man nav, tad vadies pēc sajūtām, un ja sirdsapziņa negrauž, tad vari uzskatīt, ka viss izdarīts pareizi.

Felde  20.29 Pilnigi loggisks un saprotms secinajums. Un cilveks jau nav cirka klauns,lai nepartraukti otra prieksa leekaatu.... Kur paliek elementaara cilveciba,ciena pret otru?! Ja runa par sievieti-jebkuram ir maate... un te redzams,kurss neciena pat maati!
..... torpedi,chrissi,mavi.... nezkapec iedomajusies,ka ir pasaules nabas,kas nekrunkojas.... Taa pat nav latina..augstu pacelta-tas ir viiriesa stulbums! Nozzelojami!
Normals virietis nenoliks ne savu maati,ne beernus,ne savu beernu maati! Savukaart-sievietei nebus iemesla noniecinat virieti,ja vins pats sapratis,ka tiesam ir virietis!

krumuzagis  vienā jaukā dienā tas viss pārvērtīsies par nervu sabrukumu, lai tā nenotiktu, vienkārši jācenšas iepazīties ar pašpietiekamiem cilvēkiem un jāsakārto savu prioritāšu skala, tāpat pa dzīvi mums iet garām lieli un mazi mērķi cilvēku izskatā

Chris1986  Oho, Felde jau ķeras pie pēdējā argumenta un bliež pa mūsu mātēm! :D Māte ir māte un tā nav sieviete, bet gan māte - un tāpēc nevienam pat prātā nenāk salīdzināt viņu ar kkādām stacijas annām

Ievinjata  Ā...māte nav sieviete? Es domāju, jebkura sieviete to dzirdot, būtu sašutusi!

Mans personīgais viedoklis, ka tiešām, labāk zīle rokā, nekā mednis kokā. Un galu galā tā zīle labākajā gadījumā izrādīsies naudīga, bet ļoti labā gadījumā - labs draugs un mīļākais vienā, kas beidzot kļūst par vīru.

Felde  Totaala neciena! -maate nav sieviete... :) Maate ir paraugs...etalons.... Un kuraa mirklii tava mate palika krunkaina,spekkaina nevienam nevajadziga? Un vel nezkaada-kura jaanoraksta...
...un tas nebut nav pedejais arguments.
Maniem senciisiem ir 80+ Un,ja runa par virieti-teevs ir viirietis-joprojam.... Un te nu nav runa par vina speejam,bet par uzvedibu,pascienu un nostaaju! Un mammite-vienkaarsi krunkaina,miila un lloti sieviskiiga!
Chris,tev nesaprast par ko runaju,jo esi atpalicis...mo realitates. :)

ieva03  Visu cieņu rokonam,ļoti pamatoti un saprotami.Bet negatīvi noskaņotajam chrisam-fuj,nu gan vajadzētu palūkoties pašam uz sevi,nu onkulītis gan,kaut kas traks,māte vīņam nav sieviete,pirmo reizi tādu murgu dzirdu,bet nu ko gan var no ta chrisa vairak sagaidīt,kā zākāšanos.

jurks  Vislabāk, kā līdzību, varētu piemērot makšķerēšanu- noķer- nobučo- atlaid, līdz kamēr nenoķersi trofejas izmēru! To tad atstāj sev, bet ja nu uzķeras vēl labāks, ko tad? Grūta izšķiršanās par to kas ir paturams un kas atlaižams! Visdrīzāk, domāju, kā ne ar prātu tas ir izdomājams! Kad Tas Kungs to cilvēku būs lēmis satikt, tad arī viss notiksies!

WabiSabi  Zīle. Bet maksimāli labākā, kādu mani resursi ļauj. Ar tiesībām atteikties. Atvērtais līgums tā teikt..

Nissa  Mani pārteidz, ka daži personāži(pāris onkuļi) gūst nebeidzamu baudu no citu cilvēku ´´apliešanu ar dubļiem´´, jo, citādi jau to darīt nebūtu vērts. Dažbrīd komentāri ir pretīguma kalngals, tādus cilvēkus satikt dzīvē nekad negribētos, arī, lai tikai parunātos.

AivarsN  Kādreiz dzīvesbiedra izvēle bija pavisam vienkārša. Patīk,iemīl un precās,jo visiem cilvēkiem uzskati un attieksme pret dzīvi bija stipri līdzīga. Tagad ar iepatikšanos ir daudz par maz,jo sabiedrība ir sašķelta neskaitāmās grupās,ar ļoti atšķirīgiem uzskatiem, līdzīgi kā indieši kastās. Tad nu ļoti būtiski ir uzreiz noskaidrot,vai izredzētais ir no cilvēku kārtas, parazītiem,uzticīgi kalpo parazītiem, pat nenojaušot to. Kamēr atrod cilvēku no pareizās kastas un vēl tādu,kurš patīk,var visu mūžu pavadīt meklējumos.

Aurora  Labāk 3. variants-gaidīšanas objektam tieši, precīzi un atklāti apjautāties par savām izredzēm. nu un pēc tam jau zinās skaidri, ka nevajag gaidīt šo medni. P.S. bez medņa un zīles ir arī citi putni mežā. Dzīvojiet tā, lai jūsu nākamie partneri būtu labāki par iepriekšējiem, tad varēsiet savus bijušos satiekoties bučot uz abiem vaigiem un teikt paldies, ka jūs atstāja! -nemaz ne tik nereāls gadījums iz dzīves.

jurks  Gan jau arī kādreiz bija par ko sūdzēties, daudziem- nedaudziem, cits jautājums. Pēc kāda gadu desmita arī par šo laiku izteiksies: tad, kaut kad, manā jaunībā bija vienkāršāk!

Aurora  tie, kas saka, ka ja zīle varbūt ir labāka par medni-nē, nav. Ierindojot kādu šajā plauktiņā, jūs jau esat atbildējuši, ka nav. Saka jau, ka nopietnās lietās nevajagot iet vieglāko ceļu. No mūžības viedokļa skatoties, nav nemaz tik ūber gudri degradēt savu gēnu kolekciju turpinoties nākotnē ar kaut ko, ko esat paši ierindojuši pie zīlēm, t. i. second best.

Caune  II Pasaules kara laikā mana vecmamma tika par kalponi pie saimniekiem Sabiles vai Kabiles pusē. Saimnieki bijuši veci, vīrs sievai knapi līdz pleciem. Jaunībā esot ciemā vilkuši lozes, kurš ar kuru precēsies. Tā pēc lozes sakritis un abi sagājuši kopā. Labi saimnieki esot bijuši.
Laikam jāspēlē ar tām kārtīm, kas ir rokās un jādzīvo šodien.

Letija  Dienas citāts: māte nav sieviete.
Diez, kā ir ar tēviem?

Par jautājumu - gaidīšanas režīms ar nevēlamu, manuprāt, ir pilnīgi garām.
Vai nevēlamais nav cilvēks, ja viņam pār plecu var tā vienkārši miegt ar aci nākamajam labākam variantam?

EIZHENIJA_FINKA  Ja izkvēlē no sabkončasa tarakānus, tad nav problēmu ne ar kādiem medņiem kokā to, es kā pieredzejis veterinārpsihologs saku.

Dusha  Palasot komentārus, gribas teikt.... Viens no mums nav gudrs, un tā neesmu es un, paldies Dievam, ka tā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu