Labāk tā, nekā nekā

Vai labāk zīle rokā, nekā mednis kokā. Pieņemt to, kas pieejams, un ieslēgt gaidīšanas režīmu, ja nu tomēr izdodas dabūt, sasniegt vēlamo.
Vai piekrītat?

nazis  Ar putniem un bez taureņiem.
Zīle rokā, bet gribas medni kokā.
Vai drīkst aizvietot, kamēr atradīs īsto?
Protams, drīkst! Pie viena arī būs jāsamierinās, ka viņam arī būsi tikai aizvietotāja, tāds barters … un sacensība, kurš ātrāk atradīs to īsto, vienīgo, neatkārtojamo … vai tikai nākamo aizvietotāju.

Pie viņa arī ir ļoti liela vēlēšanās atvainoties visām šā topika lasītājām par tiem ierakstiem, ko šeit sarakstījušas tās, kas sevi pozicionē kā “dzīves gudras sievietes”. Par laimi pasaulē un arī šeit ir ļoti daudz īstu sieviešu, kam ir vēlēšanās veidot veselīgas ģimenes attiecības.

InJanis  Tam kas nezin ko velas.......................tiek tas kas paliek pari ;-)))

Sena uzbeku gudriba .

Kaskaade  Zin ar laiku pienāk tāds mietpilsoniskais slinkums baigi tur pērties un ko meklēt. Tas kas lemts, vng nekur nepazudīs.

protons  Labāk mednis kokā, nekā pīle zem gultas!

Kaskaade  ^ Tas praktiski ir viens un tas pats.

InJanis  Tautiete Kaskade ;-))))))

Pod ljezacij kamenj voda nje tecjot.

Es allaz saku ka tas ir lidzigi ka ziema sniega gulet zem priedes un ar atplestu muti gaidit kad taja iekritis kads silto zemju banans ;-))))))))))

Jedem das Saine Katram savs.

Kaskaade  Nenu var jau agonijā raustīties...meklējot. Savējais cilvēks nav ne darbs, ne izglītība, kuru jāmeklē un par kuru jācīnās. To sastopi, kur vismazāk gaidīji, nekadu lieku kustību un nevajadzīgas rosības...
Par Jedemu piekrītu

InJanis  Tautiete kokjetiga Kokete ;-)))))

Ij ko nozime .....meklet................!!!!!

Man tas asociejas vairak ar to ka culveks "meklejas ´............to gam vairak laikam vaar attiecinat uz "sataniem bruncos "..........

Butiba pat i-neta aizspoguliju runajoties................ka var kaut ko meklet tur kur ta nemaz nav !!!!

Nez ko intimu varetu meklet piem copes portala kuru apmekleju tikpat biezi ka HOHO beztolksowu

Ingusa Petersona vardiem dziedot

Nav laime jamekle.. ta atnaks pate..............;-))))))))))))))))

HOHO, jau labak iraid pie sevis dungot..................par nesatiksanos, par nesatiksanos ;-))))

https://www.youtube.com/watch?v=xnel_7SUM54

AivarsN  Galvenais,lai abi vienam kungam kalpo. Vai tas velns,vai Dievs,vai senču Dievi. Nu, arī tie,kuri netic nekam, varētu būt saderīgs pāris.

InJanis  Mjaaa flatelistei filatelistu, bet trombonistam flautisti.

Man jau skiet ka daudziem sejienes i-neta aizspogulijas pasazieriem liela nebusana ir ta, ka vini mekle to.. kas realaja pasaule nemaz nepastav, ij mokosi dzivo sava sapnu pasaule, kerot zivis tuveja pec lietus pelkje, lai ari tur nekad zivju nav bijis, ij pec lietus pelkje izzust :-))))

Jedem das Saine Katram savs

Kam meita, kam kleita, kam flauta, kam marka albuma ;-)))))))

Chris1986  "Nav laime jamekle.. ta atnaks pate" - nu ja, ir divas iespējas - vai nu atnāk vai neatnāk. Aktīvi meklējot, varbūtība, tomēr pieaug

AivarsN  Kam lemts,tam būs,bet kam nē,tam nebūs. Bet varbūt šajā dzīvē nemaz nevajag?

nakunakutekuteku  19:07
bingo

Agnieszka  Ja nevar dabūt cukuru, tad lieto aizstājēju...Tāda sevis mānīšana, laika un nervu tērēšana. Var jau būt ka tajā SM arī gūst kādu drupaču prieka,gaidot kārtīgu maizes riecienu.

preilene  Var pieturēt zīli, vienīgi abiem vajadzētu vienoties, ka tā tik tāda abpusēja zīļu būšana ir.
Bet periodā, kad mums ir zīle, mēs atslābstam tā vēlamā meklējumos un tā var paiet gadi kopā ar zīli un tikai tad saproti, ka tie gadi nodzīvoti tikai tā “pa pusei” – ar vienu kāju pie zīles, ar otru meklējumos.

Dusha  Cik cilvēku, tik viedokļu, par to kā ir vai nav pareizi dzīvot. Manuprāt ir jādzīvo tā lai pašai ir viegli, nevis tā kā pasaule uzskata par pareizu. Vienai lielai sabiedrības daļai pastāv uzskats, ja cilvēks dzīvo viens, tas nav normāli, nabadziņš vientuļnieks, re kā nevar dabūt, te oho izmisīgi ko meklē, lai gan patiesībā tā nemaz nav. Laime jau nav tikai tad, ja kāds ir dabūts. Noteikti kāds, kāda atradīsies un teiks.... Labāk tā nekaa nekaa.

Piparkuka  vilx- kur kāda (kaut viena) teica kaut ko par miljonāru?! Un sapņu?!
Parasts CILVĒKS. Tikai normāls, audzināts, pieklājības normas pazīstošs. Izglītots un strādājošs:) Vismaz kaut cik un vismaz kaut kur!

P.S. Autorei- nē. Nepiekrītu! Ja nav vēlamais- nevajag. Nevajag mānīt sevi un otru. Tāpat nepatiks...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu