Manam dēlam 3 meitiņas un mīļākā stāvoklī

Manam dēlam 3 meitas un mīļākā stāvokļī.Esmu šokā ,jo mīlu savu vedeklu un mazmeitas.Dēls saka,ka viņam jau sen nav nekā kopēja ar sievu (izņemot bērnus),esot dažādas intereses, utt.Ieteicu viņam ar sievu izrunāties.Viņš teica,ka ir runājis.viņa atbildējusi,ka tas viss ir muļkības.D´ēls grib iepazīstināt ar mīļāko.Es nēsmu pretī,esmu gatava palīdzēt, jo tas būs mans mazbērns.Bērniņš jau nav vainīgs .Negribu,lai izjuktu ģimene.Nezinu ko iesākt.

ko_nu_vairs  Piekrītu Droles teiktajam par visiem simts. Sieviete 3 bērnus nepavilks, lai tas ērzelis strādā vairāk, nebūs laika meklēt nākamo mīļāko.

fargo  tas ir vāks. atbalstīt savus dēlēnus vai meitas, neatkarīgi no tā, ko tie cilvēki dzīvē sadara... tad nav brīnums, ka šādas bezatbildīgas ne-audzināšanas mūža garumā, rezultāts ir trīs pamesti paša bērni un apbērnota mīļāka. vai aborti, noziedznieki, krāpnieki. kā vecākiem var ienākt prātā piesegt savu bērnu noziegumus? neaptverami.

nazis  10:35 Tas nav vāks! Tā ir vecāku beznosacījumu mīlestība - atbalstīt un mīlēt savus bērnus, lai ko viņi būtu sadarījuši, lai kādi viņi būtu.
Var jau pamest savus bērnus, atteikties no viņiem - tie nav mani, tiklīdz viņi kaut ko sadarījuši ne tā. Tas gan būtu vāks un bezatbildība.

fargo  aha. dēls aplaupa garāmgājējus, bet māte piesedz. un viss tas kopā saucas atbildīga audzināšana un beznosacījumu mīlestība. pirms klabināt burtus, varbūt savu čerdaku izvēdināt no vecām kaijām?

Felde  fargo,tu paarspilee! Tu parmet to aklo-stulbo milestibu,kad maates attaisno pat deelinus-noziedzniekus! Vai pasas perk graadigo un cigaretes,lai tikai miers majas!
Seit runa ar pilnigi citu situaciju.... Nedrikst jaukties citu gimenee,pat ne deela! Bet vel llaunak-ir noversties! Un nejau deelam launak,bet gan mazberniem-tas ir vinu teevs! Manuprat-ar sadu uzvedibu musu sabiedriiba tikai grimst meslos! Daudz svarigak ir macet komunicet,izrunaties,cienit to otru,pat,ja nespejam vinu noturet! Dziivesgudriba ir jaalieto-ne naids un atriebiiba! Ja sis virietis razzo bernus,vinnam tie bus ari jauztur! Domaju,ka vins to saprot,ka riskee ar nabadzibu,auto vad. apliec. zaudesanu,medibu atlauju zaudesanu,un visu parejo! Lauujiet tacu cilvekiem domat,ne tikai naidu seet!
Un kaa jau teicu-mes neviens te nezinam patieso lietu butibu! Ne visi ir neliessi!

neko  fargo: bet kā atteikšanas risina problēmu? Būtībā jau tā ir vienkārši paiešana malā. Nu tu atteiksies, kad paliksi vecāks "dzīvosi no pensijas" un nebūs neviena kas pieskata - tas tāds sevis sodīšanas veids?

raina1970  Iespaids tāds, ka dēls ir nenobriedis , biki infantīls personāžs-- tapēc, ka pieaudzis, adekvāts vīrietis- sakārto visu , kas saistīts ar iepriekšējām attiecībām- vai tā ir šķiršanās, alimenti, aizbildniecība/apgādība- pilna vai daļeja -bērnu jautājumā.. un tikai tad skrien štancēt( sorry) nākamo mantinieku.. Okay, ir tā kā ir, un jāspēlē ar tām kārtīm, kas nu ir uz rokas..Tāpēc ieteikums-nejaukties nekāda veidā dēla dzīvē. Lai kaut vai zobi drūp, cik stipri sakosti, bet- nedrīkst. Neticu, ka sieva ir tik nepiemērota gadījusies, ka nezin kā sanākusi ne viens, vai 2, bet veseli 3 bērņuki... tātad nemaz tik slikti nebija.. tas, ka čoms aizjoza vēl kaut kur papriecāties-- tā ir , hm, viņa neprasme risināt kaut kādas situācijas. Un beigās- ja nu tomēr sanāk runāšana ar dēlu--- personīgi es, liktu pie sirds- būt godīgam un rīkoties godigi- ja nevar ar sievu sadzīvot- tad ir jāšķiras, un jāuzņemas atbildība par savu izvēli.

TrueBlue  Slikti audzināts dēls! Ar sūdainu mietu sistu! Ja gribi sexot, mācies savu sēklu pievaldīt! vaislas kuilis! Lai pats strebj savas problēmas.

Kurts69  visā situācijā jāžēlo tikai bērni. Pārējais ir pieaugušu cilvēku ikdienas jautājumi. Ja mīļākā mīļa, tad jāškiras un jāsāk maksāt alimentus. Un jādzīvo tālāk. Neviens no mums nav otra īpašums. Sieva varēs meklēt sev citu. Ja ir līmenī, tad atradīs. ja nav, nu tad nav arī brīnums, ka vīrs atradis sev mīļāko.
Un nav ko te modelēt situācijas. neviens viņiem svecīti pie gultas neturēja. varbūt sievai katrā kaimiņmājā ir mīļākais un katram bērnam savs tēvs. Lasu un brīnos, cik te daži atbildīgi un pareizi. Un viss tik kristālskaidrs:D

Felde  11.50 Pilniiga taisniiba!!!

neko  Nu man tā ideja, ka vīrs savāc bērnus sev šķiet simpātiska:) Vienīgi cik tas izmaksas advokātus algojot, lai to dabūtu gatavu. Tā jau var gadīties bez mīļākās palikt. [piezīme garām ejot]

Kurts69  neko, jā, starp citu. nekur jau nav teikts, ka bērni paliek pie sievas vai ka netiek sadalīti. Visādi var būt. Jautājums tikai, vai mīļākā gribēs audzināt arī citas sievietes bērnus.

anis  Slikti audzināts-aizvien vājāka paliek ģimenes ietekme,aizvien uzstājīgāk skan dažādi patērētāju uzmundrinoši reklāmu lozungi. Aizvien mazāk manāma valstiska audzināšanas ilgtermiņa politika. Visu un uzreiz,nevis pienākums un pacietība... Kad mīļākā taps par sievu-mīļākā būs cita... ,te būs iestājusies ikdienas rutīna.
Mani nedaudz izbrīna -gribi sexot,mācies /sēklu pievaldīt! Kur vispār rada laiku kam citam ārpus ģimenes? Tad jau bērni sen kā apdalīti-vismaz ar kopā būšanu...Bet tas jau rada augsni nākošās ģenerācijas nelaimēm.
Ko darīt? Nēsāt līdzi tūtu ar bonbongām. Lai var uzcienāt visus,jo neesi drošs,ka tas nav tavējais... Atvainojiet,bet vispārējais stāvoklis uzdzen rezignāciju.

Liesma34  Nejaucieties dēla dzīvē!Beigās būsiet vainīga ka nelaimīgs!Galu galā pieaudzis cilvēks.

EIZHENIJA_FINKA  fargo, tas nav nekāds vāks, bet tantas velme pagrozīties topā. Visi aizgāja skatīties, kas tas par planktonu.

fargo  "bet kā atteikšanas risina problēmu?"
tu nevari atrisināt visas tavā dzīvē radušās problēmas. tu neesi naivs, tu to zini. bet cilvēkam ir jābūt principiem un ir jācenšas dzīvot ar tiem saskaņā.
ko darīt tu tomēr vari, ir pozicionēt sevi saskaņā ar morāli, kurai tu sevi pakļauj. un tā ir tava izvēle, atšķirība no izvēles, kuru izdara vīrietis šai stāstā, izdomātā vai ne, tas nav svarīgi.
un tas veido ētisko klimatu ap tevi.
nošķiršanās ir viena no visstiprākajām attieksmes demonstrācijās, ko cilvēks vispār var izdarīt.
tā nav iejaukšanās, tā nav sodīšana. bet tā ir skaidra pozīcija priekš visiem. tāpēc, tā ir tik ieteikmīga. ļoti personiska.

"kad paliksi vecāks "dzīvosi no pensijas" un nebūs neviena kas pieskata"
ticīgie paļaujās uz Dievu. no mums ir prasīts rīkoties labi un pareizi, "tad viss ko jums vajag, jums taps dots". kumosa dēļ es ne dēlu, ne meitu nepieņemtu, ja viņu rīcība ir tāda, kamēr viņu ceļi netiks laboti.

Epifanija  Galvenais lai visi būtu veseli! Pārējais ir pupu mizas - padomā mīļākā trakāk ja būtu dēlam mīļākais

ube  Dārgo, precīzi.

Alma9  Ko nu vairs! Sieviete var uzturēt arī viena 3 bērnus(ja iesaista arī tēvu, kas maksā alimentus), pie nosacījuma, ja ļoti mīl bērnus....var strādāt vairāk, man dēli lieli, nekas netrūkst....tikai jā, daudz laika esmu pavadījusi darbos un nekaunos no tā...esmu lepna, ka klājas labi. Bet tēvs arī uztur kontaktus,kā šķirtais tētis dēliem labs.
Bet ja man kāds no viņiem uztaisīs kādai trīs bērnus un izdomās sievieti pamest, sak mīlestība beigusies, gribas citādāku seksu, citādākā stilā brokastis pie kādas, nekontaktēšu ar dēlu, tas arī viss....problēmas jārisina, bet ja mīļākā iekrita, tad apzinājās ko dara, lai audzina, pieprasa no TĒVAIŅA ALIMENTUS.Par visu šai dzīvē agri vai vēlu nākas kaut kādā veidā samaksāt!

ne_meklejumos  Dzīve ir dzīve, ne vienmēr vis iet pēc mūsu prāta un līdzības, galvenais saglabāt mieru un nestrēbt karstu. Gadus atpakaļ arī man bija kreņķi un asaras, dēls ar manu mīļo vedekliņu izšķīrās, mazdēliņus turpināja abi audzināt un omes palīdzējām. Nu ir citas ģimenes, bet ar bijušo vedeklu saglabājušās ļoti labas attiecības. Tai brīdī daudz runājos ar abiem, bet neuzspiedu savu viedokli, man galvenais bija lai abi būtu atbildīgi pret saviem bērniem, kopā vai šķirti, tas nebij svarīgi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu