Manam dēlam 3 meitiņas un mīļākā stāvoklī

Manam dēlam 3 meitas un mīļākā stāvokļī.Esmu šokā ,jo mīlu savu vedeklu un mazmeitas.Dēls saka,ka viņam jau sen nav nekā kopēja ar sievu (izņemot bērnus),esot dažādas intereses, utt.Ieteicu viņam ar sievu izrunāties.Viņš teica,ka ir runājis.viņa atbildējusi,ka tas viss ir muļkības.D´ēls grib iepazīstināt ar mīļāko.Es nēsmu pretī,esmu gatava palīdzēt, jo tas būs mans mazbērns.Bērniņš jau nav vainīgs .Negribu,lai izjuktu ģimene.Nezinu ko iesākt.

kokote  Ko tad autore tur vairs var iesākt. Ar viņas gribēšanu vai negribēšanu nekas nemainīsies. Ja jau nespēja apmācīt dēlu kontracepcijas jautājumos, tad ko tur vairs pusmūža vīrieti izmainīt. Labāk par meitām/mazmeitām būtu domājuši un kā viņas šajā situācijā jūtas vai jutīsies, a pieaugušo spēlītes, tur neko vairs neizkoriģēt, katrs pats. Sliecos piekrist 09:48, īpaši 1.punktam, tiko kā uzcepts niks ar tādu mega sāpi. Parasti sievietes ap 60 (vispār jau krietni ātrāk) kļūst tādas dzīvesgudras (ja ir prāts, kas var pieaugt un nobriest) un ar tīņu stila jautājumiem publiskos forumos nezīmējas.

straume22  Ko nu vairs, ko nu vairs:( Vainīgos nav jāmeklē, protams. Neesam, Latvju tauta, praktizējuši, glābjot ģimeni, tādu lietu kā griezties pie ģimenes speciālistiem-psiholoģiem, kuru faktiski ari nav. Ir ģimenes ārsti, ārstēs visu un visus, un, ja nepazīs slimību - viena vārguļa dēļ izkaus visu ganāmpulku...Reti griežamies pie citiem med.speciālistiem, pirms nesākam zvāroties starp dzīvību un nāvi. Likumdošana būtu jāmaina. Ja tēviņam ir vairāk nekā divas atvases, solis pa kreisi-piespiedu darbi lauksaimniecībā. Nedēļu vilkt arklu šurpu-turpu. K-hem. Gadu paārstētu tulznas uz kupra, veselāka būtu galva un skaidrāks prāts, atmiņā saglabātos, kurā plauktā aptiekā ir prežu laba izvēle. ATBILDĪBAI JĀBŪT...
Vīrieši paliek gļēvāki, tikko kāda kustība apakšbiksēs -tā uzreiz panikā skraida pa krūmiem...M-de…(skaļi izšņaucas kabaCdrānās)

Aurora  bumba sausajā tualetē ir iemesta

EIZHENIJA_FINKA  Nebūtu iemesta, ja autoram būtu kaut nedaudz talanta scenāriju rakstīšanā un stāsta tēla veidošanā, pat bez auKstām pretenzijām uz Palmu zaru nominācijām.

Aivariga  Jāievieš jauns likums- visiem Tēva bērniem jādzīvo kopā, tobiš arī sievām un mīļākajām... Daudz mazāk kašķu un šķiršanos, pie tam visiem vienāda iztikšana un alimenti nav jāmaksā. Kas parakstās uz šiem noteikumiem, tas piedalās.

EIZHENIJA_FINKA  Aivariga, tas tak oldskūl muslimu varianc.
es vēl pievienotu - OBLIGĀTI ARĪ AR SIEVASMĀTĒM.

Nate  Apžēliņ, pat te svarīgi ne tēmu apspriest, bet gan konstatēt, ka to nav rakstījis cilvēks, bet robots.Ja ne robots, tad obligāti izlobīt, kurš tieši. It kā pazītu to izlobīto.
Ar šādām situācijām pilna Latvija. Sataisa vienai bērnus, tad skrien pie nākamās, tad pie aiznākamās. Lielākoties bērni paliek pie mātēm un tad OHO ckrisi&co draudzīgi apņirdz tās ar bērniem palikušās, jo viņiem jau sveši bērni neesot vajadzīgi. Tas nekas, ka paši savus pametuši.

EIZHENIJA_FINKA  Nate, nu pie tādas reālas situācijas neviens no pieredzes apmaiņas neko neiemācīsies. Idiotus nepārtaisīs. Sami podohnut.

neko  es vēl pievienotu - OBLIGĀTI ARĪ AR SIEVASMĀTĒM.
---
bet tēvam vietas neatradīsies?:) t.i sievas vecākiem, kad meita precas jāšķiras, lai sievasmāte var pārvākties? Baigi skarbi kaut kā:)

Magdahera555  Neko nevajag palīdzēt!
Ja mācēja uztaisīt,tad,lai māk pats arī izaudzināt!
Šādi memmesdēļiņi ir mammu neadekvātuma upuri.
Bērnam no mazotnes jāmāca atbildēt pašam par savu rīcību! Jāmāca izjust un saprast,kas notiek pēc neapdomātas darbības,lēmuma......
Lai tas "mačo"pats tiek galā.mazbērni badā nenomirs,jo būs jāmaksā alimenti,ja būs vēlēšanās aizbēgt zem mammas svārkiem noslēpties.....
Man divi dēli.Laicīgi tika izrunātas lietas par attiecību nopietnību,un to,ka sava dzīve būs jādzīvo tā,kā to paši izveidos.Identiski viss,kā es pati tiku audzināta.esmu laimīga,ka ar mani neauklējās,bet ļāva gūt pieredzi,izejot dzīves skolu pašai,kas man izdevās ne slikti.:)
Dzīvojiet vecie savu dzīvi,un nedzīvojiet bērnu........Ļaujiet ,lai bauda visas emocijas paši,nevis bāžaties visām pudelēm par korķi!

Chris1986  Njā, viss tas zvērīgais sieviešu naids pret vīriešiem te komentāros - tur ir ko padomāt
Un labi, ka fargo nav mans tēvs - lai dies nogrābstās! :D

Samila  Fargo kā no jumta nokritis, laikam nekad nav bijusi darīšana ne ar tiesu, ne policiju. Un labi vien, ka tā, nevajag arī. Bet dzīvē viss ir savādāk un ne tikai tādēļ, ka es citādi to redzu. Noziedznieki neizaug kā sēnes pēc lietus pamestām, pagrimušām sievietēm :D

Par tēmu, jādzīvo vien tālāk un viss sakārtosies. Bērni tā ir svētība mājās.

Nate  Es domāju, ka dēlam nav jāpamet ģimeni. Tā tur gan jau zināja, ka precēts. Maz ka drāzās, tak vēl bērnu sataisīja. Lai tagad audzina viena pati. Vedeklai pasaki, lai nešķiras. Mīļākās nāk un iet, sieva paliek mūžīgi. Protams, ja sieva. Ja nav precējušies, tad bija jārēķinās, ka nav nekādas ģimenes.

Felde  20.33 Vot sso man tiesam nesaprast! Kas taas par sievietem,kuras piecietiis visus ssos pazemojumus...lai kaadi tie buutu-ka tik noturet!- milskas nak un iet..... bet es redz sieva... Pretiigi!
Nu kaa sievietes paarversas par kaajslaukkiem??!! Man zosene uzmetaas! Labi,var dziive kluudities,iespejams-nak nozzela un piedosana,bet ssaadi domat,un uzvesties... Viirietim izdeviigi,ja maajas ir gridaslupata...

Nate  3 bērnu mātei pirmkārt jādomā par savām meitām. Vai viņām labāk izaugt ar patēvu,/kur garantija, ka tas arī pa kreisi nelaidīs un būs labs/ vai trūkumā, bez tēva, ar māti, kura meklēs /iespējams pat OHO/ sev mīļāko vai vīru.Sieviete 1 pati 3 bērnus nevar izaudzināt, it sevišķi tagad, kad algas tādas un ar darbu ne vienmēr veicas.

Felde  Sievieti.kura tā pazemojas...savāc staiguli...atkal un atkal...neviens necienīs! Pat.ne viņas bērni! Padomā.ko runā! Tik zemu sevi vērtēt...lai lūgtu mīlestību.paliekas no mīļākajām.... Lai tika bikses blakus....Nevienam bērnam nenovēlu tādu māti...kas jau bērnos ieliek pazemību.necieņu.upura uztveri....

eipure  varbūt tas dēls prot tikai pisties, bet naudu nopelnīt auklei, lai atslogotu sievas ikdienu, nejēdz. trīs bērni neatradās tāpat. kad jaunajai sievai būs trīs bērni, tad varēs izdarīt tālākos secinājumus.
bet,jāsaka, ka sievietes arī dažreiz izdara nepareizās izvēles. ja redz, ka vecis ir nekāds, kamdēļ apkrauties ar tik daudz bērniem.

Piparkuka  Nu kaut kas traks!!!
Stulbais dēls, sorry.
Nezinu gan, es negribētu redzēt kaut kādu jaunu dēla brūti, ja ir sieva, ko viņš skaistās kāzās ir apprecējis.
Iespējams, jāpaiet kādam laikam, lai izprastu situāiju...
Un kā tad 3 meitiņas?!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu