Vai jūs ņemtu kukuļus?

Vai jūs ņemtu kukuļus, ja būtu 100% drošs, ka par to neuzzinās?
Cik saprotu no pēdējo dienu ziņu sižetiem televīzijā, tad mūsu valstī visi, kam tik vien ir tāds iespējas, ņem kukuļas vai kkā citādi zog un pārkāpj likumus, lai gūtu personiskos materiālos labumus. Un tā neesot tikai mūsu valsts problēma - tā tas esot visā pasaulē. Un tā tas esot bijis vienmēr jau kopš tūkstošiem gadu senas pagātnes, jo tas esot cilvēku dabā.
Tad kāda varētu būt cilvēku motivācija neņemt kukuļus? Jūs ticat, ka tādi laiki pienāks?

vilks28  Es neņemtu, nevar jau no vienas maizes pārtikt .

Magda555  Ņemtu,ja būtu droši.

mezmalis  Karma un sirdsapziņa neļauj būt tadam pat ēzelim ,kā tie pārējie!

multi  Neviens par sevi nav aizmirsis tiekot pie siles. Kaut vai tik nevainīgi, kā noprivatizējis valsts dzīvokli, zemi u.c kādā ekskluzīvā vietā un nu jau skaitās teju miljonārs. Vai dibinājis kādu firmu, kas pavisam nejauši apkalpo paša vadīto institūciju... Protams tas viss parasti ir uz ģimenes locekļu vārdiem.

Aurora  ņemtu maizes kukuļus. Iesaku restorāna "Rozālija" piedāvājumu.

kuks10  Palasot visus par vai pret, secinu nu esam tādi paši cilvēciņi ar savām vājībām kā mūsu augšdzimušie deputāti un politiķi, tāpēc esam, kur esam..))

AivarsN  Par labu atlīdzību kalpot okupācijas varai,vai saglabāt cilvēcību, lai turpinātu garīgo evolūciju. Tāpēc jau tā debīlā izglītības sistēma, lai nesaprastu atšķirību. Taču ir ļoti daudz gaišu cilvēku mūsu vidū,kurus parazīti nevar nopirkt un tas priecē.

Labrador  Manā darbā tādu iespēju nav un vajadzības arī. Ir bijuši piedāvājumi , lai iekartoju darbā skandināvu uzņēmumā , kur strādāju , piedāvāja atlīdzību. Kukuļņemšanq nav visur vienāda , nevar salīdzināt postpadomju republikas ar Skandināviju. Latvijā jau par slepkavībām atperkas. Norvēģijā notiek tā - ja cilvēkam parādās īpašums , kurš neatbilst viņa ienākumam , tā tūlīt parādās ļaunie onkuli , kuri interesējās. Tie nav 90- to bratani ...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu