Labie tēvi?!

Mans viedoklis-tas, ka vīrietis par bērnu rūpējas fiziski, nebūt neliecina, ka viņš labi izturas pret bērnu arī morālajā aspektā.

No šîsdienas diskusijas sveicienā tēviem, radās jautājums-vai, lai sauktos par labu tēvu, pietiek ar to, ka tēvs bērnu apģērbj, aizved/atved no dārziņa, skolas, sēž pie slima pie gultiņas, iedod zāles, bet tai pašā laikā morāli pazemo, dusmās vārās par katru sīkumu un kašķi, ir neiecietīgs, rupjšs..
Tik daudzas sievietes uzskata, ka fiziskās rūpes ir pāri visam, svarīgākas par garīgo noskaņojumu, svarīgākas par intelektuālo devumu. Vai nav tā, ka tomēr sarunas ar bērnu ir svarīgāks par jauniem Geox zābaciņiem?
Cik gan daudz ikdienā redzami tēvi glaunos uzvalciņos(nu protams, arī mātītes), kuri sakostiem zobiem vāķī bērneļus no sēdeklīšiem krutos autiņos..

av2  Kas ir....Geox zaabacinni?
A taa, protams, ir jaabuut gan sarunaam, gan meteriaalajam , gan miillumam, gan stingriibai. Nekaada kkinas aabece te nav.

Aurora  offtopic-laikam jau puikas nedrīkst lutināt. viņi izaug par kaprīzām princesēm, kuras dzīve slānī pēc pilnas programmas.
tas, cik un kādi vecāki bērnu audzina,ir otršķirīgi.
ir daudz gadījumu, kad nepilno ģimeņu bērni ir gan laimīgi, gan karjerā veiksmīgi. bet nezinu nevienu laimīgu iznākumu ar palutinātu puisīti.
ar meitenēm citādi, sevišķi skaistām. tur vienmēr būs stiprie pleci, pat rindām.
un beidziet te kūdīt, ka patēviem, pamātēm viss pie vienas vietas. jā, kolhozā dzīvojot ir lielākaburzma un mazāk uzmanības, bet finansiāli taču bērns necieš, atskaitot sevišķus gadījumus. un, ja bērnam jau ir kāds pusbrālis, pusmāsa, tad vispār...negribu teikt, sliktāk nevar būt, bet baidīties ir smieklīgi. Ja tas jaunpienākušais pieaugušais ir krietns cilvēks, viņš nepazeminās bērna finansālo labklājību.

Deavids  Puikām ir jāiemāca, kā būt meiteņu mīlētam. Gandrīz neviena māte nevar to iemācīt.

Vieni vienīgi lupatas, kas zem sievietes tupeles tiks palikti vien tiek aidzināti.

marija19561956  Vai Latvija cilveki viens otru prot cienit un milet,vai tikai visur saskatit tikai negativo? Varbut ir laiks mainit savu domasanu un redzet ari pozitivo un par to padiskuset.

Deavids  Protams ka negatīco vajag mazāk un pozitīvo vairāk un par to padiskutēt,

Tēma ir "Labie tēvi" Tad sievietes palielieties un pastāstiet to labo kādi brīnišķīgi ir jūsu bērnu tēvi. Un ka jūs esat gudras, ka tādus pašus labākos priekš saviem bērniem izvēlējāties.
Palielieties savās starpā un uztaisiet neleilas sacensības ar ko tavs bērnu tēvs ir labāks par citiem tēviem.

Chris1986  Deavids, viņas tak drīzāk no tilta nolēks, nekā kko labu par saviem bijušajiem vīriem pateiks - a te skandina - "vajag domāt pozitīvi, vajag dzīvot pozitīvi " - lielulība "na ļico"! :D

Felde  11.21. Zini.tieši par šo domāju! Vīrieši nicina sievietes ar kurām bijis kas kopīgs! Kāpēc? Sievietes mazāk zākā..... Un es.piemēram-nevienu sliktu bārdu nevaru pateikt par bijušo..... Nu nav neviena! Redz.no tilta nav jalec....😊 Parasti vīrieši ir tie.kas uzvedas braurīgi...da tu...da tu bez manis...da esemaksāšu...da tu nevienam neesi bajadzīgs. Un kad sieviete atgūstas no tā visa...un spēj bez tevis....tad jūs ejat kārties.nodzerieties vai kļūstiet par truliem idiņiem..... Bet nevajadzīgiem ne bijušajām.ne bērniem.ne jaunajām.jo arī viņas nav aitas...kam viņām ūdens glāzes perspektīvas....

Felde  Vārdu... Vajadzīgs... Atvainojos par kļūdām....Gari nagi....mazs ekrāns 🤔🤕. 😊

Kurts69  Jebkurās attiecībās, jebkurā savstarpējā komunikācijā, ja vēlas iegūt pozitīvu rezultātu ir jābūt atklātam un tiešām ieinteresētam! Tas arī viss. Ja bērns vai sieviete ir tikai "dzīvs objekts", tad nekas labs nav gaidāms.

Felde  Priecē tas.ka šeit tomēr ir pa kādam vīrietim loģisku prātu.... 14.19 jā.vajag sākt ar cienīgu komunikāciju.

Chris1986  Felde atkal baigi dala šejienes vīriešiem atzīmes, ir kā kāds viņai to būtu prasījis un it kā kādu tas interesētu :D Tev vajadzēja jaunībā iet par skolotāju vai tiesnesi mācīties, ja jau gūsti kaifu no citu vērtēšanas! :D

Felde  Idioti paši sevi izstaro....kā jāņtārpiņi.... 😂 Bet paldies.ka uzmani mani... Nekad nekas nav tikai slikti.Ja ir kas labs ir jāspēj pateikt....😘

kosrem  Bija man despotisks patēvs. Pērienus dabūju par neparko. Ātri aizgāja no ģimenes. Tikai mūža beigās uzzināju, kas man ir īstais tēvs, bet nekā laba nebūtu. Bija dzērājs. Tā kā man ir palaimējies uzaugt bez tēva.

andris170970  Manuprāt katrs bērns ir personība ar savām interesēm un problēmām,pieaugušajiem bērnu problēmas liekas maznozīmīgas-bērniem teju pasaules gals klāt.Jāuzklausa un jāiedrošina,jāpaskaidro, ka velns nemaz nav tik melns kā to mālē.Kaut gan pats no noguruma krīti vai no kājām,jo tā ir paša nākotne kas paliks aiz tevis.Patiesībā, ko sēsi-to pļausi!

Felde  21.55 nu re,dazzi to saprot,citiem liekas,ka berni ir sieviesu problema un atbildiiba,ka passi ir tikai taisisanas akta lidzdaliibnieki.... un vislabak pat neuzturetu,un nemaksatu alimentus.... Tikai,ak vai!-ssobrid Valsts saakusi nezzeligu represiju pret ssiem nevainiigajiem,,,,pat auto vad.apliecibas anulee un ierocu atllaujas.. Atkal represijas pret viriesiem! Luuk,un ssadi sevi devee par viriesiem,....kuri-sievietem esot jaaciena,jamil,jarespektee-tikai par to vien,ka llavusi sievietei kluut par maati!
Vai taadus lopinnus var devet par viriesiem-cilveekiem,teeviem??? Gadsimta aktualitaate!

andris170970  Tie nav nedz vīrieši ,nedz sievietes bet INDIVĪDI!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu