Greizsirdība .

Greizsirdība - NEmīlestības pazīme. Piekrītat jeb nē ?

AivarsN  Varbūt pareizāk uzreiz padzīt,nenoskaidrojot faktus?

Floriana  Greizsirdība ir slimība, kā zināms un nav sakara ar vai ne mīlestību, bet pārsvarā ir pamatotas aizdomas, ko jauc ar greizsirdību un tad tās visas mīlestības ar tiek ķidātas.

mikse  Greizsirdība skatoties pret ko. Ir tādas jūtas, ko sauc par skaudību, līdzīgas. Greizsirdība uz vīra vai sievas kādu paziņu nav NEmīlestības pazīme. Bet greizsirdība kad visu laiku skatās ar aizdomām, vai tikai tu ar kādu, kaut kur jau dari var gan būt NEmīlestības pazīme. Jo ir jāuzticas tiem, kurus mīlam.

jurks  Vislielāko lomu geizsirdība spēlē stap jauniem cilvēkiem, kas jaunības maksimālisma reibonī tikkai mācās savstarpējām attiecībām, un iet cauri sāpīgajam ragu aplaužšanas procesam. Bet pieaugot vecumā un pieredzē greizsirdības izpausme nomierinās, jo ar prātu apveltīts indivīds izvēlēsies sev otru cilvēku tādu, lai velti sevi nemocītu ar mīļotā drauga draizkošanos! Ideālais bildē- viņi ir kā viens vesels, tēlaini varētu to iztēloties kà divas smadzeņu puslodes apvienotas vienā ķermenī un viss notiek organiski! Bet gadās, kad tās sāk savā starpā kašķēties, tad no malas tas būs pamanāms ar neapbruņotu aci visa ķermeņa uzvedībā!

rokons  Varbūt neliela greizsirdība ir pieņemama, bet cik daudz nelaimju ir noticis tās dēļ. Diemžēl, arī slepkavības.
Ir vienkārša formula - cilvēks nav priekšmets un nav prihvatizējams. Ja ir savstarpēja vēlme būt kopā - būs, neraugoties ne uz ko. Ne viss ir tā kā izskatās

williii  Greizsirdiba-slimiba,kura nav arstejama!

vilx  Nekad, nekad dzīvē neesmu redzējis greizsirdību bez pamata. Diemžēl pēdējā laikā sanāk saskarties ar greizsirdību, kurai pamats jāmeklē "dzīves pieredzē".

Deavids  Kur tādas muļķības rāvi, greizsirdība tieši ir mīlestības pazīme.

Piparkuka  Noteikti nē!
Greizsirdība jebkurā gadījumā ir tieši intereses pazīme. Un nekāda sakara ar "ne-mīlestību", jo tad viss būs vienalga.
Greizsirdība ir dabiska, kā jebkura emocija un jūtas, instinktīvas.

elsa  Nē. Greizsirdībai ir dažādas formas.

Deavids  Tu būsi saticis kādu sievieti, kurai patīk laist pa kreisi, un viņa zin ka viņa ir pie tā vainīga, tāpēc savu vainu noveļ uz tevi. Saucot tavu pamatoto greizsirdību par NEmīlestību.

Neatļauj sevi vainot tur kur pilna vaina ir sievietei.

saulite34  greizsirdība tieši ir mīlestības pazīme.[c]

Tad ,kad sadzēries vīrelis savu sievu dauza greizsirdības lēkmē,tas noteikti ir aiz lielas mīlestības.Greizsirdīgi parasti ir tie,kas ar sevi netiek galā,un uzskata ,ka otrs ir viņa privātīpašums.

ZeeBee  11:11, : " un pat izglītības sistēmas starpniecību tiek popularizēts visa veida koķetērija,izaicinošs apģērbs,piedalīšanās amorālos pasākumos bez dzīvesbiedra līdzdalības utt."
Lūgums izklāstīt precīzāk ar piemēriem par savu apgalvojumu patiesumu, atsaucoties uz izglītības programmā iekļauto saturu!

Red_Heat  Kad reiz teicu, kā nemaz neesmu greizsirdīgs. Man pārmeta, kā man esot vienalga! Jau sāku aizdomāties. Varbūt nafig man to visu vajag. Var būt arī labi neesot attiecības.

miers2  Greizsirdība ir tikai un vienīgi saistībā ar putniem galvā - ja gadās padevīgs tips, tad greizsirdības skandāli un psihošana no sievietes puses derēs kā važas, bet citādi tas tikai pamudinās vīrieti apčakarēt šādas sievietes slimās izpausmes

Ziemeljblazma  Pilnīgākās muļķības! Pamatota vai nepamatota, nemīlestība vai mīlestība, bet greizsirdība saistīta gan ar cilvēka zemo pašvērtējumu, gan nedrošību attiecībās, gan privātīpašnieciskumu.

Kaskaade  Ai nu tāda sajūta, ka visi šeit komentējošie greizsirdibas noliedzēji vai nu psihiloģijas rakstus parlasijušies vai arī diezgan atrauti no dzīves realitates eksistē. Jus vel skaudibu, dusmas, bailes noliedziet pilnai laimei

AivarsN  19.18 Pirmkārt netiek kontrolēts ģērbšanās stils,uz skolu var iet ielās meitas izskatā. Otrkārt, pārāk agri tiek skartas dzimumaudzināšanas tēmas,kad bērni vēl tam nav gatavi. Treškārt,tā vietā, lai mācītu tikumību un antagonisma likumus,māca kā lietot prezervatīvu un izsargāties no grūtniecības. Kur tad vēl dzimumu maiņas rotaļas un citas perversijas. Ja bērns nevar ņemt piemēru no vecākiem,tad skolā par ģimenes nozīmi un principiem jau nu neiemācīs.

MarcoZamboni  Hmm,tā ineresanti palasīt. Greizsirdība=privātīpašnieciskums,nu nezinu,nezinu. Vai būsiet ļoti priecīgi dalot ar citiem cilvēku kuru mīlat. Ir jau protams tas joks ka labāk to kūku ēst bariņā nevis knābāt sūdu vienam pašam,bet nez vai pašiem gribētos būt tā bariņa dalībnieku skaitā. Taču ja Jūs tas apmierina tad uz priekšu. Es uzskatu ka attiecībām jābūt vienam ar otru nevis ar Tevi,to tur no blakus mājas un vēl kaut kādu kādu čali. Cita lieta ja jau sākumā vienojušis ka kniebs katru kas kustās un viens otru tad ja neviens cits nekustēsies.

MarcoZamboni  Protams ir pamatota un nepamatota greizsirdība. Ja paliek dusmīgs uz katru stabu tad ir traki bet ja pieķer bez biksēm tad uzskatu ka ir tikai normāli sist sejā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu