Greizsirdība .

Greizsirdība - NEmīlestības pazīme. Piekrītat jeb nē ?

fargo  "Greizsirdība=privātīpašnieciskums,nu nezinu,nezinu. Vai būsiet ļoti priecīgi dalot ar citiem cilvēku kuru mīlat."

kāpēc sievietes raksta tādas muļķības? elementāri - viņas ir mīļākās precēties vīriešiem. cilvēki projicē savu dzīvi atbildēs. un atbildot uz jautājumu domā par sievu, kurai liek ragus, ka sieva ir privātīpašnieciska un neko nesaprot no patiesās mīlestības, kurā brašās laulības pārkapējas cieši jo cieši grib saskatīt mīlu. tādas lietas, vatson. ikviens! kas pārmet greizsirdību, kaut kādā veidā ir neuzticīgs/-a. tāpēc arī pārmet.

Aurora  Greizsirdība ir izjūtu kokteilis, kas raksturīgs par sevi nepārliecinātam mīlošam indivīdam. Tiko iztrūkst viena no šīm komponentēm-mīlestība vai mazvērtības kompleksi, tā arī izzūd greizsirdība. Bet nepārliecinātībai par sevi izzust patiesībā nav iespēju. Vienmēr kāds James Bonds/ Angelina Jollie būs labāki par tevi, lasītāj. Līdz ar to var pieņemt, ka greizsirdība ir mīlestības funkcija:
7-10 gadu vecumā mēs pārbaudījām robežas un eksperimentējām, kā tad izpildīsies Pēterītis vai Anniņa, kad mēs paflirtēsim ar Kārlīti vai Ilzīti. Bet 20+, kur nu vēl 40+ gados, ar greizsirdības provocēšanu nodarbojas tikai galvā izpistie. Te oho kā reiz.

Paula6  Greizsirdība būtībā ir nedrošība par sevi vai vēlēšanās otru kontrolet un katram dzimumam tā izpaužas savādāk, faktiski greizsirdība ir bailes pazaudēt. Mērena greizsirdība ir pat pozitīva, tā liek attīstīties un uzturēt sevi līmenī, bet lielākos apmēros tā jau ir slimība. Gadās ka tā kļūst pat par spēli, kā sasildīt attiecības, bet tas var būt ļoti riskanti. Vīrietis var būt greizsirdīgs arī ja nemīl, bet uzskata otru par īpašumu un gadās, ka pat pārkāpj visas robežas. Sieviete klusēs, raudās klusībā, būs sapīkusi, viņa atriebsies, nomierinās viņu uzmanība un mīlestība.

Vaukskis  ..Nē !

rokons  Ref.22:35
Tātad ar greizsirdības provocēšanu nodarbojas tie, kam bijis orālais sex....:D
Ja kāds redzējis vai lasījis Šekspīra Otello, var padomāt par daudzām lietām, arī greizsirdības aprakstu pirms vairāk kā 400 gadiem.

Kaskaade  Griezsirdība ir normāla, dabiska, cilvēciska emocija. Kā jau minēts iepriekš, neviens nav pilnīgs un ideāls, allaž atradīsies kāds gudrāks, skaistāks, jaunāks vai bagātāks.
Adekvāts cilvēks attiecībās nedod iemeslu greizsirdībai, tāpat pirms attiecību uzsākšanas adekvāti novertē partneri uz neadekvātas greizsirdības pazīmēm.

Nate  Pilnīgi negreizsirdīgs ir tikai uz cilvēku, par kuru saproti, ka viņš ir vismaz 3 pakāpes zemāks par tevi un izdevīgāku toč neatradīs. Vai ja par to otro domā- da kam viņš tāds vajadzīgs. Vai ja esi ar neadekvāti augstu pašnovērtējumu.
Vispār neesmu redzējusi nevienu gadījumu, kur sieva/ vīrs uzzinot par otra iešanu pa kreisi teikt- lai iet, kas man, nav jau privātīpašums, lai guļ ar ko grib.

kosrem  Greizsirdība ir pazīme, ka neesi vienaldzīgs pret savu mīļoto.
Pārlieka greizsirdība, tā jau ir slimība.
Ja nav greizsirdības, tad viss skaidrs, tev neinteresē mīļotais.

andris170970  Ja mīlētu pa īstam viens otru,greizsirdībai nemaz nebūs pamata.Ja viens mīl mazāk kā otrs,lai kompensētu starpību,mazāk milošais rīkos scēnas.Līdz ar to pēc kāda laika sāk iet arī pa kreisi.SKUMJI.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu