5 veidi, kā sievietei izmainīt vīrieša attieksmi pret sevi uz tādu kā viņa to vēlās.

5 veidi, kā sievietei izmainīt vīrieša attieksmi pret sevi,
Lai vīrietis kļūtu tāds kā tu vēlies.


1. Vispirms sāc smaidīt.
Smaidz ir tas, kas tev ļauj atvērties, un parāda vīrietim savu labvēlēibu.

2. Iemācies teikt vīrietim Jā. Tā ir ļoti iedarbīga metode lai vīrietis būtu labs pret tevi.
Iemācīties teikt Jā un tas būs brīnišķīgu attiecību sākums ar vīrieti.

3. Iemācies ar interesi atklāti ieklausīties vīrietī. Kad tu tā klausies vīrietī, viņam mostā interese par tevi.
Mostas uzticība pret jums, un vēlme kontaktēties

4. Iemācīties no sirdz būt pateicīgai vīrietim.

5. Iemācies piedot, piedot arī tad ja nav prasīta piedošana

Tas sievietēm noteikti palīdzēs būt laimīgām attiecībās ar vīrieti.

Kaskaade  Pārlasīju 2x. Tos varētu nodēvēt par 5 vispārcilvēciskiem attieksmes veidiem, taču kur bija palīdzība sievietēm, tā arī nesalasīju

kvarts  tā jau nebūs sieviete, tā būs plocka, bet dažiem laikam uz tādām velk.

Pupa  Vai nu ir, Vai nu nav. Sievietei nav jāizliekas, nav jālien no ādas laukā, Lai patiktu vīrietim. Nu nav tàtad un nekas tur nemainīsies. Arī vīrietim nav jāuzliekas, Lai patiktu sievietei. Protams, attiecību sākumā iepazīst viens otru, iespējams izliekas par mazliet labākiem nekā patiesībā, bet tas normāli, tà ir reklāma ;) bet kaut kā jāatrod tas otrs cilveeks tāds, ar kuru Tu esi Tu pats- kur nevajag izlikties, nevajag pielīst, un otru pienjem tādu, kāds vinjsh ir, kur daudzas lietas vnk notiek dabiski, jo otru pusīti gribas iepriecināt, Nevis censties izmainīt.

Jurijs__57  tā i nesapratu : vīrieša attieksmi pret sevi, vai pret sievietes ? :)

sandra111  aivarn,lai sekotu vedam un klausitos torsunovu abiem jabut uz si vilna,citadi tas nestradas,,,

AivarsN  Nekā tamlīdzīga. Tas ir pat labāk,ja vīrs nezina,ka sieva to visu kaut kur ir iemācījusies,nevis dara pati no sevis. Pret šīm metodēm neviens vīrietis nespēs pretoties un būs ļoti laimīgs ar savu sievu. Viņam pat prātā nenāks laist pa kreisi. Nav jau runa par reliģiju,bet tikai pamatzināšanām par ģimeni. Žēl,ka to nemāca skolās.

sandra111  aivar,jus kludaties,zinu pari,kur sieva to darija 12 gadus,bet virs pedejais plegurs.
protams,ka vini izskiras,plegurs pleguro talak,bet tikai ar sievieti,kura vinam pleguro lidz.
UN???

Kabareetaapati  Tas viss strādā un nāks dabiski, ja sievietei vīrietis interesēs. Tur tas viss minētais nebūs jāapgūst, jo to īpašo gribēsies gan klausīties, gan viņam smaidīt, gan iepriecināt... bet ja vīrietim nav interese vai attieksme tāda, kādu vēlētos, tad sākt ar sevi. Veidot pašai pret sevi tādu attieksmi, kādu grib saņemt no citiem.

Rouzita  Dzīve nav tik vienkārša, kā egocentriskajam autoram gribētos. Abiem partneriem ir jāmāk uzklausīt otru, jāspēj diferencēt, kad teikt jā un kad teikt nē, jāspēj piedot, jāciena vienam otru /un sevi pašu ari / - cieņa ietver sevī atzīšanu, pateicību, atzinību.
Smaidīt nepiemērotos brīžos nozīmē vai nu nesaprast situāciju vai nespēt adekvāti reaģēt. Tas neliecina par pietiekošu saprāta klātbūtni.

Drole  Teeminjas autora izsapnjotais ideaals gauzhi velk uz Dauna sindroma pusi...

kruela  .....da beidziet....ar šitām figņām, kam, ko un kā darīt, ir pilns internets.....arī saka, ka sieviete var visu - bet ne dēļ katra....tieši tā pat ir arī ar vīriešiem.....visam jābūt abpusēji......abiem jāprot smaidīt, abiem - ieklausīties otrā, abiem jāprot vienam otru iepriecināt, abiem - piedot.....

SpoguliitisTM  Sunim arii var daudz ko var ´iemaaciit´. Ja shiis zinaashanas ir iemaaciitas, taadu vai citaadu iemeslu peec, un nenaak no sirds, tad man taadas apmaaciitaas nav vajadziigas.

Nissa  Ja vēl vīrietis tāpat izpildītos 5 nosauktajos veidos, būtu abpusēja idille :)))))))

Aurora  ko jūs daudzinat to piedošanu. drīz lūgs visiem zekiem zekiem amnestiju un bēgļiem villas jūrmalā.
sodi, atriebības ir regulācijas mehānismi, kas neļauj pārāk uzplaukt nelikvīdiem
par tēmu-jā, sievietei jābūt jaukai pret savu vīrieti. jā, tēlošana kaut kad beigsies, un uz izlikšanos balstītās attiecības irs pa vīlēm ar-blīkšķi! ko darīt? Jau Streičs slavenajā latviešu kino šedevrā teica, ka profilakse ir labāka par ārstēšanu. Risinājums-izvēlieties vīriešus, pret kuriem laipnība nebūs jātēlo, monstrus atstājot ienaidniecēm

Rouzita  infantils cilvēks jāliek tajā pašā plauktā kur Kardašjanas un Kivičs- un jāpieliek uzraksts : ignore.

Chris1986  es tik domāju, kāds labums tantēm te to nepārtraukto apsaukāšanos un vārdu kaujas rīkot? Viņas tiešām cer, ka kāds te to izlasīs, cik viņa kareivīga un tāpēc traki sagribēs ar viņu kko kopīgu pasākt. Vai tas vnk aiz bezcerības tāda plosīšanās?

Rouzita  chris
un kas tad tevi tirda te negatīvi izpausties ? cerība, ka kādu vari aizskart ? vai vienkārši tik daudz negatīvā esi sarijies, ka nesaturēšana ?
zin, ir suņi un ir karavānas..

jurks  Noteikti nākotnē Tu būsi pieprasīts cilvēks, jo Tev ir programētāja talants un tas labi noderēs tad, kad nāks modē sievietes- androīdi, varēsi visā pilnībā izpausties šajā lauciņā!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu