5 veidi, kā sievietei izmainīt vīrieša attieksmi pret sevi uz tādu kā viņa to vēlās.

5 veidi, kā sievietei izmainīt vīrieša attieksmi pret sevi,
Lai vīrietis kļūtu tāds kā tu vēlies.


1. Vispirms sāc smaidīt.
Smaidz ir tas, kas tev ļauj atvērties, un parāda vīrietim savu labvēlēibu.

2. Iemācies teikt vīrietim Jā. Tā ir ļoti iedarbīga metode lai vīrietis būtu labs pret tevi.
Iemācīties teikt Jā un tas būs brīnišķīgu attiecību sākums ar vīrieti.

3. Iemācies ar interesi atklāti ieklausīties vīrietī. Kad tu tā klausies vīrietī, viņam mostā interese par tevi.
Mostas uzticība pret jums, un vēlme kontaktēties

4. Iemācīties no sirdz būt pateicīgai vīrietim.

5. Iemācies piedot, piedot arī tad ja nav prasīta piedošana

Tas sievietēm noteikti palīdzēs būt laimīgām attiecībās ar vīrieti.

DuHast  Punkts svarīgākais: iemācies gramatiku :D

av2  Visas nav vienaadas. Bet sievietei ir jaabuut respektam pret savu viirieti, un ...ir jaalepojaas ar savu viirieti. Man vismaz tas ir svariigi, ka mani noveertee. Paareejo var atsveert .....arii super forss sex , maaka garsaiigi gatavot, vai veel kas. Kaa jau teicu, cik cilveeku, tik variantu.

Felde  00.36 Lai lepotos un respektetu,virietim jabut ar mugurkaulu,un tad-nekas cits nemaz neatliek! Normalas attiecibas taa ari notiek! Virietis valda,skalda,domine un atbild....sieviete jutas lepna,stabila un palaaviga! Nu kaa var necienit un nerespekteet kartigu virieti!
Mes runajam par passaprotamam lietam!
Vienigi,te jau cer,ka cienis katru llurbaku,tikai tapec,ka dzimis ar apriikojumu.... :)
Jebkura sieviete veelas buut.za muzzam... kaa aiz speecigas sienas,un tad viss notiek!Es tikai par ssadu modeli!

kjirsis_X  vienkāršāk ir iegādāties suni. Tam jau piemīt 95% vēlamo īpašibu.

riebekle  Devid, palasot tavus komentus, spilgti saprotu, kāpēc tev neiet nekādā jēgā un jācenšas cept šādas diskusijas. Ja vien tu beidzot apjēgtu, ka ne jau citos, ne jau sievietēs, tā vaina, bet gan tevī pašā.Jāmainās pašam, nevis jāgaida, kad kāds cits to izdarīs tavā vietā. Bet velti cerēts. Šitādi kā tu ir ar klapēm uz acīm - mauc tik uz priekšu. :)

AivarsN  Runājot par stagnēšanu,ko tad jaunu un noderīgu mūsu modernie psihologi un psihoterapeiti ir panākuši? Varbūt tieši dēļ viņu stulbajām teorijām un mācībām mūsdienās tik pat kā nav normālu ģimeņu? Vēdiskās zināšanas ir mantotas no daudz augstāk attīstītas civilizācijas,gadu tūkstošos nevainojami pierādījušas sevi praksē. Nu nesanāks mūsdienu primitīvajam cilvēkam izdomāt ko līdzīgu. Un nav jau tajās vēdiskajās zināšanās nekā pārdabiska. Ja nu vienīgi, sevišķi degradējušies eksemplāri vispār neko mācīties negrib un dzīvo tik nost,kā pagadās. Tikai sanāk kā zilonim trauku veikalā.

RRAGANA  Uzsaukuma sākums ir pretrunā ar beigām!!! Vispirms vīrietis būšot tāds, kā sieviete vēlas, a beigās tikai sieviete pati par sevi būs laimīga.. 😂 Tad kā tur īsti sanāks galu galā???

Luusila  Autors domā, ka sievietei ir kaut kāds pienākums vai vajadzība izpildīties pēc viņa priekšrakstiem. Nu i dunduks.

(C):"... kā sievietei izmainīt vīrieša attieksmi pret sevi uz tādu kā viņa to vēlās.
Lai vīrietis kļūtu tāds kā tu vēlies.

A kāda hrena pēc man būtu nepieciešams vīrietis, kurš NAV tāds, kā es to vēlos, un man būtu jālien no ādas ārā, viņu mainot un pārtaisot? (jautājums retorisks; vīrieša meklēšana nav aktuāla jau vairāk kā pārdesmit gadu)

Kemina  Cik cilvēki, tik viedokļi, ne kuram katram darbojas! Bēt vēlmes priecē!

preilene  Jou! Autors bijis saslēdzies ar visumu – tādas atziņu pērles dabūtas ārā. Laikam dzira bijusi spēcīga.

Bet nu izskatās, ka autoram vajag suni – tam būs pareizā attieksme (atbilstība visos punktos).

burleska  Naivi domāt, ka vīrieti tā var mainīt. Jā, viņš būs apmierināts, ka sieviete ir laimīga ar viņu tādu, kāds viņš ir, un, protams, pat nedomās kaut ko sevī mainīt. Ja vīrietī viss apmierina, burvīgi, bet tad arī neradīsies jautājums par piedošanu, nepiedošanu, jo nebūs jau, ko piedot :) Un smaidīt arī nebūs jācenšās, tāpat sanāks...

mairita1971  KAd manu attieksmi liek punktos 1,2,3 u.t.t.Mūku pa gabalu.Mēs katrs esam tāds viens pasaulē,un kas der vienam,neder otram.

burleska  20:09 "jo pats esmu tieši tāds, kā man ir jābūt, bet viņas nav tādas kā viņām jābūt."- jau tagad ir skaidrs, ka Tu nekad nemainīsies :) Kur nu vēl sievietes dēļ... Lai kā viņa tos 5 punktus ievērotu :)

saulite34  Jāmaina sievietes, jo pats esmu tieši tāds, kā man ir jābūt, bet viņas nav tādas kā viņām jābūt.[c]

Te tādu sieviešu mainītāju ir pietiekošā vairumā,kuri nevienai sievietei vairs nav vajadzīgi.

burleska  20:55 Un kāds tad Tu esi kļuvis? :)

saulite34  Deavid,tak nemainies,tikai neskraidi pa visu pasauli raudādams,ka tu nevienai neesi vajadzīgs.Gudrai sievietei tāds sieviešu mainītājs nav vajadzīgs.

saulite34  Ja jau tu būtu bijis tik brīnišķīgs,kā tu te raksti,būtu jau sen pie vietas,vismaz ,kad tevi te palasās,tad izdara secinājumus un saprot,ka vienīgais,ko tu proti,brīnišķīgai sievietei brīnišķīgi dvēseli piešpļaut,tāpēc tagad te pinkšķi kā puišelis un tēlo cietēju.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu