5 veidi, kā sievietei izmainīt vīrieša attieksmi pret sevi uz tādu kā viņa to vēlās.

5 veidi, kā sievietei izmainīt vīrieša attieksmi pret sevi,
Lai vīrietis kļūtu tāds kā tu vēlies.


1. Vispirms sāc smaidīt.
Smaidz ir tas, kas tev ļauj atvērties, un parāda vīrietim savu labvēlēibu.

2. Iemācies teikt vīrietim Jā. Tā ir ļoti iedarbīga metode lai vīrietis būtu labs pret tevi.
Iemācīties teikt Jā un tas būs brīnišķīgu attiecību sākums ar vīrieti.

3. Iemācies ar interesi atklāti ieklausīties vīrietī. Kad tu tā klausies vīrietī, viņam mostā interese par tevi.
Mostas uzticība pret jums, un vēlme kontaktēties

4. Iemācīties no sirdz būt pateicīgai vīrietim.

5. Iemācies piedot, piedot arī tad ja nav prasīta piedošana

Tas sievietēm noteikti palīdzēs būt laimīgām attiecībās ar vīrieti.

Luusila  Deavid(20:09), nabaga mazprātiņ, es nevienu pat i netaisos gaidīt, ibo man tas ne mazākajā mērā nav nepieciešams- ar vīru kopā dzīvoju jau vairāk kā 25 gadus, un viņš nav nekāds tur neeksistējošs sapņu princis, bet vienkārši man atbilstošs un man piemērots vīrietis.

Sienazutrenkataja  ..lai kaut ko uzsāktu ar vīrieti...pilnīgi pietiek...ka viņś nekrīt man uz nerviem..un tas jau ir ļoti daudz...😊😊😊
Bet cienītais autors krīt uz nerviem...jo pamăcības śīs nav jaunums nevienai sievietei..nospļaujas.
Dari un nepļurksti..jo tikai ar darbu vīrietis sevi pierāda..ne muldēśanu😊

burleska  Deavid, manipulators Tu esi. Neviena konkrēta vārda. Tikai mājieni, ja izlīdīsi no ādas manis dēļ, tad es būšu tikpat labs pret tevi kā biju pret bijušajām. Jo es biju tik brīnišķīgs, tikai viņas, maitas, nenovērtēja. Un pats Tu tam tici? :) Aizej pie psihoterapeita, ja vien spēj saskatīt, kas ar Tevi notiek :P

Roberta1967  SEX...un tikai!!Kāds?!!!Padomā!

raina1970  Punkti , kas minēti tēmā, nu nav nekas nedz jauns, nedz pasaules vēsturē nebijis, un savā būtībā ir pat ļoti jauki un pieņemami ..tikai mazliet liek pasmaidīt tā pārliecība, ko autors pauž savos komentāros- ka šīs darbības mainīs vīrieti, ka šīs darbības kaut ko uzlabos attiecību veidošanas procesā-- tatad ir doma , ka jau no sākuma ir bijis -štruntīgi, tad sekos šīs darbības un tad viss mainīsies.Tas gan nenotiks, nu tak atceramies veco labo grābekli- cilvēks nemainās.Un neviens arī nesāk kaut ko nopietnaku vai ilgstošu, ja jau pašā sakumā ir redzams, ka nesapas nu nekādi.Tāpat - nu nav nevienam svēts pienākums ar kauju izcīnīt sev vietu blakus otram... nu labi -izcīnīs-un talāk? kamēr tur smaidīs, piedos, klausīsies... tikmēr būs jau jauni punkti, kurus būs obligāti jāizpilda, savādak- tas no attiecībam nikā... Un tā visu laiku? A nafig vajadzīgs? Mandomāt , šajā lietā- vai nu ir, vai nav..Ja ir- tad i smaidīs, i klausīsies, i dois, i ņems, i cienīs, i mīlēs- abi, līdzvērtigi... un neskaitīs- es tev to, bet tikai tad, ja tu man šito..

Piparkuka  "Ja viņš nav ieinteresēts, tad ieinteresē viņu, nesanāca uz reiz ieinteresēt, mācies kā to pareizi jādara. Kad ieinteresēsi viņu, bus laimīgs gan viņš gan tu."
Pirmais vienmēr (gandrīz 100%) ieinteresējas vīrietis!
Normālai sievietei otrādāk nemaz nekas nestrādātu. Nē, nu ok, varbūt, ja kādā ballītē kāds "uz sitienu" iepatiktos, tad ieinteresētu fiksi.
Bet tā, normāli un vienmēr- sāk vīrietis.

Piparkuka  P.S. Bet tēma ļoti laba! Viss pareizi pateikts, tieši pašā tēmā.
Tikai par to smaidīšanu nebūs vienmēr. Jo, ja ir piedošana, tātad piedodam otram arī dusmas, straujas reakcijas un tml. neadekvātumus. :) Kā vīrietis ne katru sekundi būs smaidošs, tā arī sieviete. Ir dusmas, ir stresi, taču pāri visam- mīlestība.
Un īstenībā to visu sieviete mierīgi "pilda" patiesi mīlētam vīrietim. Cik tas perfekti nostrādā- nu nez vai 100% ar garantiju, ka viņi nodzīvos kopā līdz mūža galam.

raina1970  Deavid---abi, abi neko neskaitīs un negaidīs... arī Tu- jeb tas hipotetiskais vīrietis par kuru te spriežam.. Ja šobrīd tiešam domā un gaidi , ka sieviete - darīs kaut ko Tava labā pirmā,tad esi zaudētājs- pats sevi par tadu padarījis. Gan jau ka ir bijusi slikta pieredze, un vel nav tikts ar to galā, ja tāda domāšana.

kruela  Deavids - es Jums labprāt pirmā ziedus nosūtītu, tik nezinu uz kurieni.....

Maribella15  2019-09-10 21:12
Kārtīgi izsmējos, kad izlasīju Anis komentāru. Pilnīga taisnība viņam, dzīves realitāte.
Mana pusaudze meita tam piekrita. Arī viņa reaģē tā kā Anis, kad tā smaidu kā viņa sieva vai arī uzreiz piekrītu. :D

Piparkuka  Tā vāvuļošana jau par vīrieti teikta..:))

andris170970  Šie pieci punkti der sievietei tikai lai varētu iepazīties ar vīrieti,kopdzīvei gan galīgi garām!!!Ha,ha,ha,......!!!

gunda10  Tāpēc ka 2 sievietes nevar aprecēt vienlaicīgi 10 vīriešus .

gunda10  Visiem esot vienāda gaumē nevar pateikt jā jā ir liela piekrišana un daudz vēstules .

Daila1  Šitais darbojas kamēr esi mīļākā

kokto  Tā nav sieviete bet kaut kāda lupata ! Tas pat nav cilvēks . Cilvēks kurš nemīl sevi . Kuiņa !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu