Esmu mīļākā...

Esmu mīļākā jau vairākus gadus. Saprotu, ka ar šo cilvēku nopietnas attiecības nevēlos. Viņš ir ļoti kategorisks parastajā dzīvē, bet mūsu seksuālaja dzīvē viņš ir galīgi garām. Viņš visu laiku jautā Vai to drīkst, vai to.... Nezinu kā viņam pateikt lai ir drosmigaks.

riebekle  Kāpēc nevari normālu labu mīļāko atrast? Tiešām esi tik slikta, ka neesi labāku pelnījusi?

burleska  Varbūt viņam tieksme pēc bargās kundzes? Negaidi, kad pajautās, paņem pātadziņu un sāc komandēt :D

Kaskaade  Kas viņa defektozā kkāda, ka mīļākais ir vienīgā alternatīva?

Piparkuka  Īstenībā, es tā iedomājos- tāda runāšana tajā laikā tik drausmīgi kristu uz nerviem.. tur taču viss instinktīvi un ar jetekļiem un vēlmēm notiek, kādas prasīšanas.
Nu varbūt var apspriest kādas jaunas pozas un negaidītus pavērsienu:)
Varbūt pasaki, ka negribi, lai viņš prasa. Saki, lai neprasa un dara ko grib.
Un Tu - klusē! Neviena vārda vairāk par dabiskām skaņām, kas neajušus sanāks...:)) klusējot.

rokons  Sex nav nekas, visu izšķir nauda :D

saulite34  Ja jau vairākus gadus esiet mīļākie,tad varbūt pašai jāiemācās runāt un jāpasaka,kas tev patīk ,kas nepatīk,ko drīkst darīt un ko nedrīkst.

jurks  Gēks kārdina un paslepus pārņem prātu un sirdi! Un ir gandrīz bezcerīgi pašā spēkiem to uzvarēt, kau arī ir radušās aidomas par bēdīgo galaiznākumu! Tieši tā pat kā ar narkotikām un alkoholu, cilvēks saprot kā jāmet nost, bet praktiski tas nav izdarāms, tikmēr, kamēr netiek nepiedzīvots kaut kas tāds, kas ir daudz, daudz pārāks par to, ko var šāgaidīt no šiem suragāt- sajūtām- baudām- reiboņiem!

Maarka_Tvans  ..tikai viens lūgums - ar pirkstu nē!

siikaa16  Viņš vēlas, lai tev viss patiktu. Var būt esi klusa seksa laikā, tāpēc jautā. Pirms tikšanās aizsūti intīmu sms. Saģērbies seksīgā veļā (apakšveļā ar garajām zeķēm). Sagaidi un pasaki, ka vēlies lai tevi paņem priekšā kā viņš vēlas bez jautājumiem. Vai pati esi kādu reizi ļoti aktīva gultā ar ierosinājumiem.

Lapsa99  UK nav citu veču? Vēl nesen biju, pilnas ielas.

multi  Ja vecis ir aizņemts, seksā neder, tad kāda motivācija turēt mīļāko? Gan jau, ka arī diži naudīgs nav un nopelnīto sievai atdod.

sallija53  Ko mokies ar viņu....tikai tāpēc ka latviešu vīrietis...kas UK vīriešu trūkums....!!!
Sūdzies par neizlēmīgumu,bet pati arī esi neizlēmīga..tādas attiecības apmierina...kāds podiņš tāds vāciņš..

Raivis_1977  Tas ir kaut kāds kārtējais pašizdomājums. Vai nu arī viņš atradis veidu kā tikt no tevis vaļā, ja nevar citādi to sarunāt ...

SmalkaisStils  Lai Tev miers un gudrība. Tā ir tava dzīve - vienīgā. Neiznieko to tādā veidā ! Meklē to kas ir vērts- īsta mīlestība .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu