Alga 1000 eiro uz rokas???!!!

Mans viens labs paziņa visu laiku ir strādājis par minimālo algu.Cilvēks labs,bet kaut kā dāmas nevērtē.Tagad čomaks ir dabujis jaunu darbu ar 1000 eiro algu mēnesī uz rokas.Čalim liekas ka tā jau ir vesela bagātība un tagad sievietes viņu sāks vērtēt un beidzot izdosies izveidot attiecības.Bet..ko par to domā pašas dāmas??Vai ar algu 1000 eiro mēnesī var kļūt par apskaužamu precinieku??

VECA_PIEPE  Zinies, ta teikšu godīgu un man ir pie vienas vietas tas, ka kādam no PA kungiem manis sacītais liks uzmest aizvainojumā lūpu:

vīrietim, kurš vēlas būt attiecībās, ir jāgrib strādāt un arī jāprot nopelnīt tik daudz, lai viņš būtu spējīgs pilnībā nodrošināt šīs attiecības.

Mūsdienās nevienai saprātīgi domājošai un sevi cienošai sievietei nav nekādas vajadzības būt attiecībās ar slaistu, lūzeri un aptekalējamu plikpautiņa jefiņu.

Pardon my french!

Chris1986  neko, nu, es ar tādu sievieti nemaz nebūtu kopā, kam patīk laiku un naudu restorānos nosist. Man daudz interesantāk un kopā Panorāmu pastīties un pamuldēt, kurš no karteļa sēdēs un vai nesēdēs cietumā :D

Reds  AsgardA - aha, aha kopē tik iekšā tos feministu rakstiņus - kā jau teicu, uzņēmēji nav idioti - neviens neņemtu darbā vīriešus, ja sievietēm varētu maksāt mazāk par vienāda apjoma un kvalitātes darbu.

Kāpēc viņas neiet uz tiesu, ja jau sievietei kāds maksā mazāk tikai tāpēc ka sieviete? Tas nevienā rietumu valstī nav likumīgi. ASV ja nemaldos vispār par to ir kriminālatbildība, tas izdomājums ir 100X apgāzts ar faktiem un tik un tā feministes klaigā par šo savu fantaziju pasauli , kurā visi vīriesi ir izvarotāji un sievietes visos veidos ierobežotas. Ne velti ir ieviests jēdziens "Oppression olimpics"

riiitarasa  Reds!
Es personīgi gandrīz nezinu nevienu, kas pelna tik maz kā minimālo. Parasti tādu algu pelna tie ,kuri īsti neko negrib darīt , izvēlas ļoti vienkāršu darbu kā dežurants, apsargs, vai arī nevēlas nostrādāt visas stundas un iet strādāt darbos ,kur visas stundas nav jāpavada īsti strādājot un var gurķoties, kā arī ļoti kompleksaini cilvēki, kuri neuzskata ,kad ir pelnījuši vairāk. Vēl viena kategorija ir cilvēki ,kuri nevēlas neko piemācīties klāt ,apgūt ,ko jaunu, lai varētu iegūt darbu ar labāku samaksu.
Paskaties, kaut vai sludinājumus, kur krāvējiem ir algas 600-1200Eur. Vīrietim jau ir izvēle pieteikties tur, kur maksā 600Eur ,vai arī 1200Eur. Tā te var daudzus piemērus minēt.
Es personīgi nemaz nesūtu pieteikumu uz darbu ,kur alga man ir par mazu!

janisb  Nauda mērkaķi par cilvēku neuztaisīs...

anis  Paga,paga! Par ko brēc māsiņas,jaunākie kultūras darbinieki? Tas pats Glābšanas dienests? Vai man vienam šķiet,ka tiem jākar zobi vadzī par vienu slodzi. Nekādi dienaszagļi tie nav! Tūlīt brēksim mēs jo būs jāpāriet uz tīru komercmedicīnu. Dzirdēts ka ārpus Rīgas pajūk pašdarbība,jo vadītāji nespēj savilkt galus kopā. Un kādi būs viņu bērni,ja vecākiem vienkārši nav laika?

Nate  Algu jau reti kur norāda.

DanaL  Nu, vīrietim naudiņas pieaugums ceļ ja neko citu, tad vismaz pašapziņu.
Nākamais posms ‐ jāpapēta, ko viņš ar to tūkstoti iesāk. Ja viņš arī šo testa sadaļu nokārto daudzmaz sakarīgi, tad viņš varētu tikt piepulcināts attiecīgajam kandidātu kopumam.

:DDD

Chris1986  SievieC ļoti labprāt apspriež svešu vīriešu algas un kādām tā būtu jābūt, bet par savām algām neizsakās, jo viņām ir citas vērtības. Jautājums tik - kādas? :D

Luusila  Starp citu, mūsu visjaunākais puiks studējot (tātad neveltot savu laiku 100% darbam) pieteicās un tika pieņemts darbā laikam jau diezgan iekārojamā kompānijā. Viņa alga tobrīd bija pat kādu šņaucienu aiz tā tūkstoša. Tas nav kaut kas ārkārtējs. Noteicošais ir tas, ko tu proti un vari.

Sanija_  Var vīrietis pelnīt pietiekamu lielu algu, bet,ja garīgo vērtību nav, tad arī līdzvērtīga viņam būs tieši tāda pati sieviete. Viss pavisam vienkārši.

ederss  Krutie vissxinisi - !ko slepjaties?!!! Pargudri runajiet, jusu gimji ir Ljoti baisi?! 😁 Exsperti..visas jomas vieni un tie pashi oho midrilas! 😁
VIRIETIM japelna, lai gimene butu apmierinata, lai milakajai ari nav pretenziju..

siikaa16  Ja runātu patiesību par algām, tad tādi brīnumi panestos. It sevišķi privātajā sektorā. Valsts un pašvaldību iestādēs ar likumu vajadzētu aizliegt lietot izklaides portālus. Lai reāli strādā, nevis atsēž stundas.

Letija  1000 uz rokas un stipri pāri tam nav nekāds brīnums - tā pelna meitenes un puiši, kuri ir pacentušies nenobumbulēt savu laiku, bet iegūt augstāko izglītību.
Personības izaugsmei arī nav maza loma.

Bet, nu ar precēšanos tur sakars vien tāds, ka saistošs un interesants būs gudrs cilvēks, ar mērķi dzīvē - un tādi parasti arī "nesēž" uz minimālās algas.

Aurora  "Mūsdienās nevienai saprātīgi domājošai un sevi cienošai sievietei nav nekādas vajadzības būt attiecībās ar slaistu, lūzeri un aptekalējamu plikpautiņa jefiņu."

ar vārdiem Rīgā, ar darbiem aizkrāsnē. Dziļā. Kura nekad nebeigsies. Tikai tiks izdomāti arvien jauni paņēmieni, kā noturēt sponsori. Pat tik zemiski kā viltus konkurenšu ieviešana.


Par tēmu. Nav tik svarīgi, cik tev ir, svarīgi, kādu daļu no tā tu vēlies otram dot, un te es nedomāju tikai naudu. Pārgudrie triju bābu vienlaikus drāzēji, kas māk norēķināties tikai naudā, var palikt bešā, ja šamējām uznāk atmoda:

AivarsN  Varbūt to nekur skaļi nereklamē,taču faktiski gandrīz puse spiesta iztikt ar minimālo algu un pat zem tās. Laukos sezonas laikā tā alga ir lielāka,bet darbs vismaz 12 stundas diennaktī.Tāpēc jau tik daudzi pametuši šo valsti un vietā jau iepludina tūkstošiem viesstrādnieku,pateicoties kuru beztiesiskumam,šo zemo darba samaksu var saglabāt. Man pagaidām ir tas 1000,bet aptuveni trešo daļu tērēju bērniem un kurai sievietei šodien interesē lauki,ja vien viņa nav spiesta tur dzīvot?

veeja_roze  Laikam te parādās reālā situācija. Nevienam alga nav zemāka par 1000, studentiem par nepilnu darba dienu pat krietni vairāk, bet sludinājumos/ protams, ja algu vispār norāda, kas bija it kā obligāta prasība/ redzam tikai 500, 600, maksimums 900. Un tas ir bruto. Atņemot ~34% nodokļus knapi minimālā sanāk uz rokas. Acīmredzot pārējais aploksnē un pienākot pensijai tā nebūs lielāka par 100 eirikiem. Labi dzīvos tikai darba devēji.

AivarsN  Laukos patiesībā ir tā,ka vienkāršam strādniekam par pilnu darba dienu,smagā darbā,maksā no 15-20,reti kur 25€ un tas viss aploksnē. Izņēmums ir tikai lielās lauksaimniecības firmas,bet tur parasti strādā labi ja 1 cilvēks uz 100ha. Pārējiem atliek naturālās saimniecības,gadījuma darbi,retāk kāds ģimenes biznesiņš,vai ārzemes. Lai brauktu uz darbu pilsētā,vajag savu transportu,bet tad jau no tā 1000 pat īsti minimālā vairs nepaliek pāri.

saulite34  kurai sievietei šodien interesē lauki,ja vien viņa nav spiesta tur dzīvot?[c]

Tām sapņu princesēm,ko lielākoties meklē lauku vīrieši,patiešām dzīvošana laukos neinteresē.

ermis  Nevar. Tas vispār neko neizsaka. Nu nezinu.. kam 1000 ir nauda un kam tas ir nabadzība...Ar naudu tikai var vairāk kustēties un atļauties, tā dod iespēju. Bet nenosaka, ka būs attiecības. Es neesmu varējis izveidot attiecības kaut arī daudzu gadu garumā alga nebija mazāka kā 2000 eur uz rokas un bija ienākumi dažreiz arī papildus līdz 10000 mēnesī. Es kā traks un izmisis meklēju attiecības bet nekā.
Iepazīties un naudu tērēt iespējas ir vairāk. Bet ne izveidot attiecības.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu